Surekli terk ediliyorum ne yapacagım ben?

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
53
Burdur
Kızlar sizden başka bu sorunu paylaşabileceğim kimsem yok. Ve artık iyice kafayı yemeye başladım
Durum su; cevreme göre guzel bir kızım gayet, unı mezunuyum, iyi bir ailem var. Henüz çalışmıyorum. İmanli, iyi kalpli biriyim en azından olmaya cok çalışıyorum.
Ama gelin görün ki benimle tanışmak icin can atan, uğrasan her erkek bir sekilde bir yerden sonra benden ya soğuyor ya da iliskimiz varsa terk ediliyorum. Hatta iki kere aldatılarak yasadım bunu:(
Önceki konumda da hatırlarsınız adam iki ay peşimden koştu evet dedim aileme soyledim ufak bir kavgada soğudum bitti dedi cok kotu terketti.
İnanin anlamıyorum bazen deli miyim diye düşünüyorum. Bugün yine görüşmek isteyen birisi vardı kac haftadır ve ben ilk defa cevap yazdım. Konuştuk. Ama dedim ya hem güvensizlik hem bu korku var beynimde. Adamın sosyal hesabına baktım bir kızla duvar yazısını gördüm ve adama "nette her kıza yazan biriyle benim isim olmaz kusura bakmayın " yazdım. Adam cevap olarak "olayın aslını bilmeden boyle saygısızlık yapan biriyle benim hic isim olmaz kafa yapını değiştir yoksa boyle kimseyle olamazsın numaramı sil" yazdı.
Gercekten kafayı yiyeceğim bu insanların hepsi okumuş etmiş kültürlü adamlardi ve hepsi bir yerden sonra beni hayatından yolluyor. Ben hic mutlu olamayacak miyim evlenemeyecek miyim terk edilmeden bir iliskim olamayacak mı boyle olanlarınız var mı bana yardım edin lütfen ;(

Aslinda bakarsan, sen dogru insani bulamamisin bu bir.
Ikinciside yasin kac? Belki gencligin veya aci tecrübelerin verdigi bir cahillikde olabilir sende.

bence senin hatan her senin peşinden biraz koşan kişiye şans vermen.o kişi benim için uygun mu diye benim ona duygularım ne durumda diye düşünmeden.insanın karşısına sürekli doğru insanlar çıkmaz ki senin kaç tane sevgilin olmuş bakıyorum da daha da 23 yaşındasın.bence herkese şans verme duygularını düşüncelerini de hemen belli etme.erkekler gerçekten aşık olmadıkları sürece sadece sevgilim diye bir kıza değer vermezler.bence senin hayatına henüz sana aşık biri girmemiş.biraz sabret canım.

kızla olan konuşmaları kötü müydü ki ? samimi miydi yani ? değilse tepkini çocukca bulmuştur burda bence haklı.

Erkeklerle sohbetiniz nasıl bilmiyorum ama ortamdan dolayıda kaynaklanabilir
Erkekler yılışık yada aşırı soğuk olan kızları çekici bulmazlar belki bundan da kaynaklanabilir.
Sıkıcı ve ısrarcı olmamak gerekir her zaman kaçan kovalanır çok doğru bir tanım :)

Kafaya çok takıp bunu sorun edersen olacağı varsa da olmaz.
Zaten hayırsız olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Yaşın daha ne ki 23,olur elbet seninde karşına çıkar doğru kişi

Mesela ne oldu da terkedildin,ordan yola çıksak,
Yani elbette ki kendi kendine bunun sebebini soruyorsundur ama yardımcı olmak için somut olarak soruyorum..

bence senin hatan her senin peşinden biraz koşan kişiye şans vermen.o kişi benim için uygun mu diye benim ona duygularım ne durumda diye düşünmeden.insanın karşısına sürekli doğru insanlar çıkmaz ki senin kaç tane sevgilin olmuş bakıyorum da daha da 23 yaşındasın.bence herkese şans verme duygularını düşüncelerini de hemen belli etme.erkekler gerçekten aşık olmadıkları sürece sadece sevgilim diye bir kıza değer vermezler.bence senin hayatına henüz sana aşık biri girmemiş.biraz sabret canım.

Cok dogru söylediniz. Ben 23 yasıma kadar pek cok kişiye sans verdim. Toplamda 3 sevgilim oldu ama bunun yanında bir sürü kişiye tanışmak icin sans verdim. Bunun hata olduğunu yeni farkediyorum. Ama etrafıma bakıyorum benim yasımda kızlar evleniyor bile:(

kızla olan konuşmaları kötü müydü ki ? samimi miydi yani ? değilse tepkini çocukca bulmuştur burda bence haklı.

Kotu degildi ama kıza yazmış hani takılma babında. Birde bu kişi boşanmış biriydi ben ona defalarca hayır dedim boşanma olayı yuzunden hani tecrübe farkından. Ama o hep benimle tanışmak istediğini nasibin nereden çıkacağını hic bilemeyeceğimizi aile kurmak istediğini soyledi, inandirdi sonra boyle oldu

Erkeklerle sohbetiniz nasıl bilmiyorum ama ortamdan dolayıda kaynaklanabilir
Erkekler yılışık yada aşırı soğuk olan kızları çekici bulmazlar belki bundan da kaynaklanabilir.
Sıkıcı ve ısrarcı olmamak gerekir her zaman kaçan kovalanır çok doğru bir tanım :)

Hayır ne yilisik ne asırı soğuğum. O yüzden yardım istedim zaten sorun ne diye :(

Mesela ne oldu da terkedildin,ordan yola çıksak,
Yani elbette ki kendi kendine bunun sebebini soruyorsundur ama yardımcı olmak için somut olarak soruyorum..

İlk ilişkim unı birinci sınıfta bana iki ay yazan çocukla oldu. Guvenemedim basta iki ay koştu peşimden kabul ettim en sonunda sans verdim. Başladık. İliskinin üçüncü ayında hersey superken cocuğun eski sevgilisi bulunduğumuz sehre geldi bununla görüşmek istedi. O da kabul etti. İlk kavgayi ettik sonrasında ara istedi sonrasin da dondü geldi bitti dedi hem de konsere götürüp konserin ortasında bunu soyledi:(
Bunu bayağı atlatamadim. Sigaraya filan başladım sayesinde.
Sonrasında ki ikinci iliskim ciddi bir iliskiydi. Cocuk ailesiyle geldi tanıştık sözlendik. Bes ay sonra beni aldattigini hissettim. Kavgalar basladi. Beni terk etti. Sonrasında da gercekten o hissin dogru olduğunu öğrendim. Onu da zor atlattım bir 20 kilo verdim

Üçüncü iliskim unı nin son senesinde oldu iki sene sürdü ve aldatildigimi öğrendim ben ayrıldım.
Ondan sonra iliskim olmadı. Hep sans verip görüştüğüm insanlar oldu. Sonuncusunu zaten burada paylaşmıştım.

İlk ilişkim unı birinci sınıfta bana iki ay yazan çocukla oldu. Guvenemedim basta iki ay koştu peşimden kabul ettim en sonunda sans verdim. Başladık. İliskinin üçüncü ayında hersey superken cocuğun eski sevgilisi bulunduğumuz sehre geldi bununla görüşmek istedi. O da kabul etti. İlk kavgayi ettik sonrasında ara istedi sonrasin da dondü geldi bitti dedi hem de konsere götürüp konserin ortasında bunu soyledi:(
Bunu bayağı atlatamadim. Sigaraya filan başladım sayesinde.
Sonrasında ki ikinci iliskim ciddi bir iliskiydi. Cocuk ailesiyle geldi tanıştık sözlendik. Bes ay sonra beni aldattigini hissettim. Kavgalar basladi. Beni terk etti. Sonrasında da gercekten o hissin dogru olduğunu öğrendim. Onu da zor atlattım bir 20 kilo verdim

Üçüncü iliskim unı nin son senesinde oldu iki sene sürdü ve aldatildigimi öğrendim ben ayrıldım.
Ondan sonra iliskim olmadı. Hep sans verip görüştüğüm insanlar oldu. Sonuncusunu zaten burada paylaşmıştım.

Kafaya çok takıp bunu sorun edersen olacağı varsa da olmaz.
Zaten hayırsız olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Yaşın daha ne ki 23,olur elbet seninde karşına çıkar doğru kişi

Cok haklısınız ama kafaya takılmayacak gibi degil ki bu durumum. Gercekten cok üzülüyorum bende ki eksiklik ne anlamıyorum.

Hep terk ediliyosan ilişkileri çok kasıyosundur çok gözünde büyütüyosundur.Zaten erkekler kadının onu bırakmayacağını anladığında soğurmuş.Üzülme bence zaman her şeyin ilacı ve ilişkileri ön planda tutma :)

Cok dogru söylediniz. Ben 23 yasıma kadar pek cok kişiye sans verdim. Toplamda 3 sevgilim oldu ama bunun yanında bir sürü kişiye tanışmak icin sans verdim. Bunun hata olduğunu yeni farkediyorum. Ama etrafıma bakıyorum benim yasımda kızlar evleniyor bile:(

ben erkenden evlenen kişilere acıyorum bile canım ben de 23 yaşındayım.henüz evlilik aklımın ucundan bile geçmiyor.her şeyin zamanı var artık en erken evlenme yaşı 28 benim fikrim.zaten bir evlen hayatının sonuna kadar muhtemel evli kalacaksın canım acelen ne ki?üniversite okumuşsun sen şimdi iş bulmaya odaklan.hem iş yerinden biri çıkar karşına hem iş bulmuş olursun hem aşk:1:

Kızlar haklısınız ama benim icimde çocukluğumdan beri erken evlenme istegi var. Aile kurmayı cok istiyorum. Her iliskim ciddi olsun diye cok uğraştım. Hepsiyle evlenmeyi düşündüm. Ama hep terkedildim

Kızlar haklısınız ama benim icimde çocukluğumdan beri erken evlenme istegi var. Aile kurmayı cok istiyorum. Her iliskim ciddi olsun diye cok uğraştım. Hepsiyle evlenmeyi düşündüm. Ama hep terkedildim

belki bu ciddiyet isteğin sebebiyle karşındakileri soğutuyor olabilir misin?bence önce evliliğe değil güzel bir aşk yaşamak fikrine odaklan canım sonrası gelir zaten.herkes bir gün evlenir ama herkes güzel bir aşk yaşayamaz.o yüzden bence öncelikli amacın aşkı bulmak olmalı evlilik zaten olur canım amaç sadece evlenmekse.geç olsun güç olmasın demişler.

Back
X