Acaba erkeğin üstüne çok mu düşüyorsunuz. Anne gibi davranıyorsunuz, aşırı korumacı mısınız?
Yada çok mu ilgi, her dakka mesaj bekliyorsunuz, cevap gelmeyince kırılıp trip mi atıyorsunuz?
Ben bunu çok yapıyorum elimde değil tam bir kültür mantarı kesiliyorum adam da sıkılıyor

bu bana gör değil deyip gidiyor, sizde de var mı bu durum...
Yaşın daha küçük mutlaka dengin bulacak seni. Bence üzülme o adamlar senin güzelliğine vuruluyor ama sonra kafa dengi olmadığınızı, anlaşamyacağınızı anladıklaır için gidiyorlar. Bence güzel birşey, ya devam etselerdi, sen başkasın o başka kavga gürültü ilişki devam etse daha mı iyi?
Birde arkadaşım umursamaz davranacaksın. Tamam seni seviyorum, aşkımsın ama ben sensiz de yapailiyorum. Ona güleryüzlü , tatlı dilli ol ama neden beni aramadıııın, senden bütün gün mesaj beklediiiim tarzı şeyler söylemeyeceksin, trip atmayacaksın.Hep pozitif neşeli olacaksın ona karşı, senin yanında mutlu olacak, güzel vakit geçirecek. Aradığında telefonun başında bekliyor muşsun gibi tak diye açmayacaksın

O seninle çıkmadığında oturup evde beklemeyeceksin, sende arkadaşlarınla çıkacaksın, kaç saat aramadı mı tamam işin vardı herhalde diyeceksin. Çok zor ama yapabiliyorsun. İnan kıymetli oluyorsun, gerçekten kaçan kovalanıyormuş bacım. Öbür türlü kendilerini nimetten sayıp bir tarafları kalkıyor.