Surekli terk ediliyorum ne yapacagım ben?

Önünüzde saygıyla eğiliyorum keşke azıcık ders alabilsem sizden

Konu sahibi arkadaşım 32 yaşındayım ben neler gördüm neler duydum bir anlatsam Cem Yılmaz'I'n deyimiyle gözünden yaş gelir.
Yıprandım yıprandım tek bir ilişkim oldu diğerleri görücüye usulü arkadaş aracılığı vs idi ama duymamam gereken herşeyi duydum.
Diyeceğim tek şey kendini yıpratma tükettirme paralama sen dik dur sonra çok yazık oluyor
Ben şu an güven duygumu tam anlamıyla kaybetmiş durumdayım bu noktaya gelmemeye çalış
Hakkında hayırlısı olsun

O duygu bende de bitti. Ama bir ümit duaya sığındım:(

Ablamız sen ayrı bir topic açıp bize dersler versene :emir_bebek: :emir_bebek: Resmen kralsın, bulsam elinden öperim.

Acaba erkeğin üstüne çok mu düşüyorsunuz. Anne gibi davranıyorsunuz, aşırı korumacı mısınız?

Yada çok mu ilgi, her dakka mesaj bekliyorsunuz, cevap gelmeyince kırılıp trip mi atıyorsunuz?

Ben bunu çok yapıyorum elimde değil tam bir kültür mantarı kesiliyorum adam da sıkılıyor :D bu bana gör değil deyip gidiyor, sizde de var mı bu durum...

Yaşın daha küçük mutlaka dengin bulacak seni. Bence üzülme o adamlar senin güzelliğine vuruluyor ama sonra kafa dengi olmadığınızı, anlaşamyacağınızı anladıklaır için gidiyorlar. Bence güzel birşey, ya devam etselerdi, sen başkasın o başka kavga gürültü ilişki devam etse daha mı iyi?

Birde arkadaşım umursamaz davranacaksın. Tamam seni seviyorum, aşkımsın ama ben sensiz de yapailiyorum. Ona güleryüzlü , tatlı dilli ol ama neden beni aramadıııın, senden bütün gün mesaj beklediiiim tarzı şeyler söylemeyeceksin, trip atmayacaksın.Hep pozitif neşeli olacaksın ona karşı, senin yanında mutlu olacak, güzel vakit geçirecek. Aradığında telefonun başında bekliyor muşsun gibi tak diye açmayacaksın :D O seninle çıkmadığında oturup evde beklemeyeceksin, sende arkadaşlarınla çıkacaksın, kaç saat aramadı mı tamam işin vardı herhalde diyeceksin. Çok zor ama yapabiliyorsun. İnan kıymetli oluyorsun, gerçekten kaçan kovalanıyormuş bacım. Öbür türlü kendilerini nimetten sayıp bir tarafları kalkıyor.

Bende korumaci oldum mu diye düşündüm su an. Sanırım evet zamanında görüştüğüm cocuğa hasta diye bal götürmüşlugum bile var:) hatalarımın bir baska boyutu bu sanki. Ama cok umursamaz davrandığım da da bir yerden sonra adam bıkıyor. Ben dengeyi tutturamiyorum ki:(

Kızlar bu konuyu acali kac hafta olmus bende. Ama durum daha da vahimlesti:( malum bahar geldi düğün olayları basladi. Gecen gun rastgele face te takilirken bir düğün daveti gördüm. Birde baktım ki beni basta cok isteyen sonra iliskiye başlayıp ciddiyete bindiğinde tam kavgalardan dolayı terk eden adam, tanıdığım en bencil en cadı kızla evleniyor. Hem de konuştuğumuz zamanlarda hayalini kurduğumuz o guzel otelde düğün:( kızı kıskandıgimdan boyle söylemiyorum inanın. Kız iyi biri olsa ben olamadım bana ders olsun düzeleyim derdim. Ama maalesef ki oyle degil :( cok kötü bir duygu bu. Yasamak cok acı ya:(

Kızlar bu konuyu acali kac hafta olmus bende. Ama durum daha da vahimlesti:( malum bahar geldi düğün olayları basladi. Gecen gun rastgele face te takilirken bir düğün daveti gördüm. Birde baktım ki beni basta cok isteyen sonra iliskiye başlayıp ciddiyete bindiğinde tam kavgalardan dolayı terk eden adam, tanıdığım en bencil en cadı kızla evleniyor. Hem de konuştuğumuz zamanlarda hayalini kurduğumuz o guzel otelde düğün:( kızı kıskandıgimdan boyle söylemiyorum inanın. Kız iyi biri olsa ben olamadım bana ders olsun düzeleyim derdim. Ama maalesef ki oyle degil :( cok kötü bir duygu bu. Yasamak cok acı ya:(

canım üzülme. Demek ki adam hak ettiğini almış. Adam da bencil cadı biri ki böyle biriyle evleniyor.

neslihan merhaba...evet bu konuya yazmayalı baya olmuştu...
aynen düğün mevsimi başladı bende tribe giriyorum artık iyice bizde evlensek artık haayırlsıyla:)
sorununa gelince canım boşver üzülme nasip belki mutlu olamayacaktın onunla elbette vardır seninde bir yerlerde bir nasibin
rabbim hayırlısını versin hepimize

Aynen, dugun-nisan mevsimi basladi, benim moral yine eksilerde :50: :50: :50: Gelinlik gormeye dayanamiyorum zaten, eylule kadar bana facebook yok galiba.

Insanlar sevdikleriyle uca uca evlenirken benim etrafimda erkek sinek bile yok :53: :53: :53: 26 yas bunalimi diyorum kisaca, beni niye su vakte kadar kismet bulmadi, ben mi bir seyleri yanlis yapiyorum diye dusunuyorum...neyse kizlar icimizi daraltmayalim en iyisi. :41:

Aynen, dugun-nisan mevsimi basladi, benim moral yine eksilerde :50: :50: :50: Gelinlik gormeye dayanamiyorum zaten, eylule kadar bana facebook yok galiba.

Insanlar sevdikleriyle uca uca evlenirken benim etrafimda erkek sinek bile yok :53: :53: :53: 26 yas bunalimi diyorum kisaca, beni niye su vakte kadar kismet bulmadi, ben mi bir seyleri yanlis yapiyorum diye dusunuyorum...neyse kizlar icimizi daraltmayalim en iyisi. :41:

aklıma kendimi getirdiniz 6 yıl öncemi 26 yaşıma girdiğimde bende aynen böyle hissettim bu yıl evlenmeliyim artık dedim üstelik evliliğe karşı olan ben dedim bunu ve hemen o ay sonunda sanki allah sesimi duymuşcasına görücü usulü yöntemiyle sözlendim şuanda 6 yıllık evliyim nerdeyse çok mutluyum çok şükür
allahım sizede mutlu yuva nasip etsin inş.

ve böyle şeyler okuyunce görücü usulünün nekadarda gerekli olduğunu bir kez daha görüyorum çünkü bazen doğru insanla tanışmak için uygun ortam oluşmayabiliyor

canım bende senin gibiyim. Aynı yaştayz. Gelinlik görünce mutlu bir çift görünce içim cız ediyor. Mutsuzum. Hak etmedigim şeyler yaşadım. Artık boş verdim o kişiyi de. Benim için aşk mümkün mü hala bilmiyorum. Kendimi salmış durumdayım. Ne makyaj ne saç yapıyorum bir yere giderken. Mutsuzluktan kendimi bırakmış durumdayım. Artık korkuyorum biri bana yaklaşırken konuşurken. Bu psikoloji nasıl geçecek bilmiyorum. Geçmişte teklif eden oldu ama Ben uygun görmedim. Şimdi reddettiğime pişmanım. Değmeyen biri için reddettim. Yani elde var sıfır. Sonuç olarak bu hale geldim. Sizce Bende bir umut var mı. Bana çok uzak geliyor.

canım bende senin gibiyim. Aynı yaştayz. Gelinlik görünce mutlu bir çift görünce içim cız ediyor. Mutsuzum. Hak etmedigim şeyler yaşadım. Artık boş verdim o kişiyi de. Benim için aşk mümkün mü hala bilmiyorum. Kendimi salmış durumdayım. Ne makyaj ne saç yapıyorum bir yere giderken. Mutsuzluktan kendimi bırakmış durumdayım. Artık korkuyorum biri bana yaklaşırken konuşurken. Bu psikoloji nasıl geçecek bilmiyorum. Geçmişte teklif eden oldu ama Ben uygun görmedim. Şimdi reddettiğime pişmanım. Değmeyen biri için reddettim. Yani elde var sıfır. Sonuç olarak bu hale geldim. Sizce Bende bir umut var mı. Bana çok uzak geliyor.

Bosver gec gitsin sekerim, o kisi yuzunden bence hayatini daha fazla karartma. :3: :3:

Ben de bu konulari dusunmemeye calisiyorum ama icten ice mutsuzum, kadere kismete isyan halindeyim. :14: Gercekten evrene isyan etmis durumdayim, bosvermeye calisiyorum ama yapamiyorum....neyse kuzum, cikmadik canda umut vardir, niye umut olmasin ? Soyle ki ben yurtdisinda yasiyorum, buraya is icin geldim ama buranin dilini bilmiyorum :37: Pek cevrem de yok, evden ise, isten eve pozisyondayim yani etrafimda da kimse olmadigi icin bunaldim :44:

Hayir icim o kadar kararmis ki, cikayim sosyalleseyim, yeni insanlarla tanisayim falan hic, onu yapmaya da istek ve mecalim yok, zaten dil problemim var :43: Tanistigim bir erkek begenmesem bile, evli veya nisanliysa , suna bak iyilerin hepsi kapilmis diyorum kendi kendime ve aninda sinirim bozuluyor :43: :43: Mutlu cifti gec, ozel hayatinda mutlu insanlarla bile konusasim yok :43: yasitlarimin cogunun sevgilisi, karisi, nisanlisi vs. var, yani sinirlerim cok bozuk ben de kos kos evde oturuyorum. Zaten hava karanlik, kapali ve yagmurlu o da evden cikmamaya bahanem oluyor. Gecen pazar caddede yuruyuse ciktim, tek yanliz yuruyen bendim, resmen gozlerim dolu dolu eve dondum..ne yapayim bu konu bugunlerde aklimda ve sinirimi bozuyor.

Sen en azindan Turkiye'desin sekerim, benim durumumda degilsin..yani senin icin bolca umut var. Icini karartmayi birak nolur, gercekten kendini bunaltma. Biliyorum icinden gelmiyor ama yavas yavas arkadaslarinla bulusmaya, aktivitelere gitmeye baslasan belki sana iyi gelir? Bir sure sonra karamsarliktan da zaten kurtulursun ve kendine gelirsin :51:

Allah sevdigi kuluna dert verirmis derler, adini ansin diye :39: :39: Bugunler de elbette gececek, yeter ki kendimizi bunaltmayalim.

Son düzenleme:
Back
X