Sürekli test yaptıran anne

adiyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
62
10
1
34
İyi Günler
Annem 52 yaşında ve iki üç ayda bir gebelik testi yaptırıyor.
Menopoza girmek üzere. Ama bi belim ağrıyo bi ağzım zehir gibi deyip test almaya gidiyor.
Ben de evli değilim bilmiyorum bu mevzuları pek.
D. Kontrol hapı kullanmıyor musun dedim. Bu yaştan sonra bana yasak tansiyonum var dedi.
Tmm onu kullanamıyorsa başka yöntemi yok mu bunun?
Köylü saf insanlar bizimkiler bu konularda pek bilgili olduklarını düşünmüyorum aslında.
Bu durum bana anormal geliyor. Normal mi sürekli test yaptırması?
Değilse ne yapmalı?

Psikoloğa yönlendirilmeli...

Bence annenin işlerine fazla burun sokmamalı.
O danışmadığı sürece müdahale etmemeli...

hımm, aile hekimi de yardmcı olabilir, o yaş için iğne öneriliyor mu bilmiyorum, en azından unutma ihtimali yok.
prezervatifi de tercih etmeyebilirler, onun da derdi çok çünkü.

zormuş yahu, şu kadınlığın her evresi zor anacım.

Ne yani hamile kalsa ne olacak? Dogum kontrol yontemi olarak kurtaj kullanmiyorlar degil mi?

Menapoza girmeden önce bazibkadinlar bu sekilde bir hale girebiliyorlarmis. Kadinliklarini gidecegini dusunerek pimpirikli bir halde.. siz cok kurcalamayin. Anne yani sonucta test yaptigini sizin de bilmenize gerek yok aslina bakarsak. hamile kalsa kardesiniz olacak demesi yeterli

bu da normal. tekne kazıntısı diye bir şey var dünyada. menepoza girdim sanırken gebe kalabilyor insanlarımız.
demek ki baban ile ilişki halindeler. bu güzel. annene en kötü gebe değilse bir süre spiral taktırması için ikna edebilirsin.
ayrıca spiral kimi kadında görülen rahim ağzı yapışıklığında da kullanılır. tam anlamı ile menepoza girdiğinde cıkarttırır.
yada babaya korunma yolları.
yada doktr. gidin ve menepoz sürecince gebelikten korktuğunu bununla nasıl baş edeceğinizi öğrenin.

Aktif bir cinsel hayatları varsa ve sadece yumurtlama günlerine göre korunuyorlarsa fobi haline getirmiştir.
Menopoza yakın dönemde adette düzensizlik olur dolayısıyla yumurtlama düzensizdir.
"Menopozda hamile kalmış anlamamış" hikayeleri çok anlatılır.
Menopoza girdim sanıp adet olmamayı belirti saymayan kadınların var.Bunları duyunca korkmuş olabilir.

Muhtemelen menopoz öncesi adetlerinin aralık döngüsü değişmiştir.2 ay adet görememek gibi..
Bunuda gebeliğe bağlıyor olabilir.
Bir kadın doğum uzmanından yardım alabilir.
En azından bu dönemi sıkıntısız atlatmış olur

bir arkadaş da yazmış menepoza girmeyi kabul edemeyen anneler de cok var. kadınlığım gidiyor hayır gidemez gitmemeee yok yok gitmedi gebemiyim acaba ?diye düşünenler var.

Koruyucu iğne falan yaptırsa..
Aslında bir hekim yönlendirmeli onu..
Bir taraftan da acaba çocuk mu istiyor ki diye de düşünmeden edemedim..
Düşünmüyor büssürü hastalığı var.
Üç tane çocuğu var zaten
Ve bu yüzden sürekli korku içinde

Onu da sormaya çekindim kullanıyor musunuz diye
git doktora desem gitmez o da çekinir

50 yaşında doğum yapan kadın tanıyorum.kadın olmak ne zor kaç yıl koruncaz hormonlar ondan alt üst oluyo.bak adamlara hiç yaslanmiyolar

Onu da sormaya çekindim kullanıyor musunuz diye
git doktora desem gitmez o da çekinir

canım bizim aile hekiminde hemşire olarak görevli ebeler var,
sizin orada da vardır belki,
eğer öyle ise annen çekinmez, bence sen bir teklif et.
ebe kadınlar çok yardımcı olurlar, yaşına uygun yöntemi tavsiye ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…