- Konu Sahibi Lebenweise
Ben İzmir'de yaşıyorum bu mevsimde gunduz kalın hırka giyecek Kadar üşüyorum sonra terliyorum çıkarınca yine donuyorum. Hamilelik bekliyorum bu ay adete 10 gün var ama bu tarz belirti olur mu sizce erkenden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da bir olmaz deme şekli.Kiz diyor bu kadar erken belirti olurmu? Çoğunluk demiş saçmalama nasıl olsun. Kız zaten size olur muuu diye soruyooo![]()
İşte millet de zaten nasıl olsun Olmaz diye cevaplıyor:)))Kiz diyor bu kadar erken belirti olurmu? Çoğunluk demiş saçmalama nasıl olsun. Kız zaten size olur muuu diye soruyooo![]()
Oda mantıklıO da bir olmaz deme şekli.![]()
Cook tepkili geldi bana ondan.İşte millet de zaten nasıl olsun Olmaz diye cevaplıyor:)))
Evet takip ediyorum ateşim yok ama geçmezse yarın gideceğim hastaneyeUsudugunuz dönemde ateşinize baktınız mı hiç?
Hay Allah'ım güleceğim hıc yoktuİşte millet de zaten nasıl olsun Olmaz diye cevaplıyor:)))
Ay bilemedim geçmezse gitcem doktora usuttum mu acaba diyriun amaAynı belirtiler bende de bar adetliyim. Ama korona mıyım diye düşünmektende kendimi alamıyorum vucudumda ağrıyo![]()