- 29 Mayıs 2021
- 3.014
- 5.891
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
Herkese merhaba 10 haftalık hamileyim bundan dolayı mı yoksa genel bir tembellik mi bilmiyorum ama bana son zamanlarda birşeyler oldu. Bıraksalar doğurana kadar uyumak istiyorum. İşe gidip gelmek bile beni aşırı zorluyor ki masa bası çalışıyorum ama kafam düşüyor gözlerim kapanıyor. Eve geliyorum yemek bulaşık nasıl zor geliyor anlatamam. Tek isteğim hızlıca yiyip uyumak. Her gün uyanmaktaki en büyük motivasyonum akşam olunca yatmak. Mesela her yer bulaşık dolu makine boşaltılacak takatim yok. Eşim şunu bunu davet edelim diyor kimseyi istemiyorum. Bi yerlere gitsek önce keyif alıyorum ama 1 saat geçmeden yoruluyorum. Eve dönüp uyuklamak istiyorum. dDepresyonda mıyım diye soruyorum kendime ama bence değilim. Bu kez yemeği o kadar geçiştirmeye başladım ki bebeğimi sağlıklı besleyemiyorum diye endişeniyorum. Hatta daha yeni bir üye konu açtı bebeğimi besleyemiyorum yemeğini hazırlamıyorum diye ben de mi öyle olacağım diye korkuyorum. Bu uyku hali hamilelik mi doğurana kadar devam mı edecek şimdiden böyleysem lohusayken, yeni doğmuş bebeğim uyumuyorken ne hale geleceğim?