- 18 Ağustos 2015
- 264
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Elimde değil. Zaten hafta içi konuşamıyoruz telefon yasak. Haftasonu her an konuşmak istiyorum. Oda böyle yapınca sinir oluyorum.Anlayışlı olsan
Adam yeterince zor bi hayat yaşamıyormu sende zorlaştırmasan
Daha iyi olmazmı
Evet abartiyorsun. Adamin halini bildigin halde dusundugun seye bak. Uyaninca planlarsiniz sanki bulusacaginiza uyudu.Erkek arkadaşım askeri öğrenci. Çok da yoruluyor garibim eyvallah. Bu gün çok uyudum dediği maksimum 4-5 saattir. Ancak benimle konuşurken sürekli uyuyakalıyor. İnanmayacaksınız ama telefonda konuşurken bile uyuyakaldı. Diyarbakırda eğitimdedeydi benimle konuşmak için uyumuyordu bir hafta sonunda oldu. Ama ona diyorum ki ukun geldiğinde haber ver çünkü sinir bozucu bir durum. Ama ben seninle son ana kadar konuşmak istiyorum diyor. Sınıra nasıl geldiğimi anlayamıyorum uyumuş oluyorum diyor. Dünde 2 saatlik uykuylaydı. Gece 12 gibi uyuyakaldı. Ama bu gün için plan yapacaktık yapamadık. Tabi çok sinir oldum. Sizce abartıyor muyum?
İnanın o kadar komikti. Konuşurken birden uyuma sesi. Tabi bu sabaha karşı 6 gibi oluyor :) bir de soruyorum uykun var mı diye hayır hiç uykum yok diyorTamam iste son an dedigi uyuyana kadarIstese kapatipta uyuyabilir ama senin sesinle uyuyor demek ki bide bu yönden bak
Benim kızdığım nokta uykum var desin bana
Ya haklısınız aslında dünde 2 saatlik uykuylaydı yinede 12ye kadar durdu. Da işte desin uyuyabilirim desin neden cevap vermiyor diye insan sinir oluyorAbartiyosun tabi,bu kadar bencil olma. Adamın canı çıkıyor orda. Günde 4-5 saat uyu bakayim terminatöre donersin
Ama soruyorum uyumadın yorgunluk durumun nasıl. Beyefendi hiç erkekliğe toz kondurmaz. Seni kucağıma alıp tüm istanbulu gezdirecek kadar enerjim var der ve uyuyakalırEvet abartiyorsun. Adamin halini bildigin halde dusundugun seye bak. Uyaninca planlarsiniz sanki bulusacaginiza uyudu.
Benim oyle yorucu bir hayatin olmadigi halde defalarca uyuya kaldim mesajlasirken. Insan anlamiyor ki bir anda uyuyor.
Belki o da uyuyacagini düşünmüyordur. Hani böyle bazen feci uyku bastırır,gözler gider ya,sabah uyandiginda aa uyuyakalmisim dersin. Heh adam öyle oluyor belli ki. Ben olsam sinir olmaz aksine üzülürdüm. Kim bilir nasıl yorulmuş ki dalıp gitti diye...Ya haklısınız aslında dünde 2 saatlik uykuylaydı yinede 12ye kadar durdu. Da işte desin uyuyabilirim desin neden cevap vermiyor diye insan sinir oluyor
Düşünüyorum da plan yapacaktık ona bozuldum benOnun elinde degil ki hem onu dusunun birak uyusun deyin
Ben de üzülÜyorum ve ne kadar yorulduğunu biliyorum. Onu yaptıklarını bir gün yapsam 3 gün ayağa kalkamam ben de. Ama bu hep olan birşey. Azıcık uykum geliyor gibi desin onada tamam asla demez kiBelki o da uyuyacagini düşünmüyordur. Hani böyle bazen feci uyku bastırır,gözler gider ya,sabah uyandiginda aa uyuyakalmisim dersin. Heh adam öyle oluyor belli ki. Ben olsam sinir olmaz aksine üzülürdüm. Kim bilir nasıl yorulmuş ki dalıp gitti diye...
Düşünüyorum da plan yapacaktık ona bozuldum ben
Ayy yazık kiz o zaman. Napsin millet uyanirken o uyuyacak. Hem bi insan ne kadar telefon basindada olsa uzun süreli olunca uykuya yenik duser. Sorun edilecek hirsey degil tatlim bunun icin yormayin iliskiyi[/QUOTE][QUOgurbetellerde94, post: 43798457, member: 699593"]İnanın o kadar komikti. Konuşurken birden uyuma sesi. Tabi bu sabaha karşı 6 gibi oluyor :) bir de soruyorum uykun var mı diye hayır hiç uykum yok diyor
Değil di mi :) o zaman boşuna üzmeyeyim. Ben onun yerinde olsam 9 da uyumuştum zaten. Bencillik etmeyeyim mademFazla takma sorun buyuk degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?