- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Değil di mi :) o zaman boşuna üzmeyeyim. Ben onun yerinde olsam 9 da uyumuştum zaten. Bencillik etmeyeyim madem
Yazık ya. Dediğiniz gibi biz o kadar yorulmadığımız için anlayamıyoruz galiba. Aslında diyorum ya benimki asker çok yoruluyor. Ve de uyumuyor. Hafta içi ilk kez perşembe gece 1e kadar konuştuk. Sonra o 5e kadar ders çalıştı. 6.30 a kadar uyudu. Sonra iki sınav askeri işler falan. Sonra 4te askeri tören(ayakta). 5te konferans 18.30 a kadar. Sonra ev izni olduğu için karşıya evine gidiş 2,5 saat. Ve 12 de uyuyakaldı. Hakkı sanki :)Benim eşimde de aynı durum mevcut . Mesela her akşam kitap okuduğumuz da bir kaç sayfadan sonra uyuyor . Mecburen ayakta evin veya odanın içinde dolaşarak okuyor. Tek ayak üstünde de okuduğu oluyor sırf uyumamak için .
Geçen Ales denemesi çözüyordu bende mutfaktayım . İçeriye bir geldim bir kaç soru çözmüş sonra uyumuş .
Velhasılı ellerinde olan bir durum değil yorgun oldukları zaman uyuya biliyorlar. Anlayış göstermek lazım . Biz nişanlıyken buna şöyle bir çözüm bulmuştuk hafta sonları hariç gece belli bir saatten sonra uyuyorduk.
Haklısınız çünkü durum şu.benimki asker çok yoruluyor. Ve de uyumuyor. Hafta içi ilk kez perşembegece 1e kadar konuştuk. Sonra o 5e kadar ders çalıştı. 6.30 a kadar uyudu. Sonra iki sınav askeri işler falan. Sonra 4te askeri tören(ayakta). 5te konferans 18.30 a kadar.Sonra ev izni olduğu için karşıya evine gidiş 2,5 saat. Ve 12 de uyuyakaldı. Hakkı sanki:)Konustuguna sukret
Zaten yorgun olmasa uyuyakalmaz. Bana da kastı yok. Ben onu böyle basit şeyler için üzmeyeyim. Beni bırakırsa biterimDegil tabi. Gul hatta uyuya kaldin diye :))
Ya benimkinin de konuşurken uykusu gelmez. Direk uyuyakalıyor zavallımBenim de sevgilim askeri öğrenci o da çok yoruluyo ama konuşurken hiç uykusu gelmez cin gibi olur :) bizde de tam tersi ben çok uykucuyum uyuyakaliyorum:) allahtan öncesinden biliyor bu halimi sorun yapmiyo hoşuna bile gidiyo takma bence kötü bişey yok bence işte ne kadar yorgun olsa bile konuşmak için elinden geleni yapiyo iyi tarafından bak. Hep mutlu olun
Ya biz diğer sevgililer gibi değiliz ki. Konuşamıyoruz doğru dürüst en büyük sorunumuz bu diyebilirim. Bazen trip atacak konu bulmuyorum bahanem oluyor valla :)Adam bilerek yapmiyormus sonucta, biraz anlayisli ol.
Uykum var dese bu sefer de bu adam beni sevmiyor konusmak istemiyor bana ayiracak hic vakti yok dersin.. Evet abartiyorsun..Benim kızdığım nokta uykum var desin bana
ben biri için uykumu feda edicem..sınırıma kadar zorlayıp onu sesini duymak isticem..onu..Baldan tatlı diye tabir edilen uykuya tercih edicem..uyumadan önce duyduğum son ses onun ki olacak..ve bunca fedakarlığa rağmen o bana sinir olacak..ilginç bi vaka..ne diyelimElimde değil. Zaten hafta içi konuşamıyoruz telefon yasak. Haftasonu her an konuşmak istiyorum. Oda böyle yapınca sinir oluyorum.
Çok haklısınız. Büyük ihtimalle aynen böyle derim. Ama dediğiniz gibi son dakikaya kadar konuşmak isteyen bir sevgilim var. Bencede şükür etmeliyim :)Uykum var dese bu sefer de bu adam beni sevmiyor konusmak istemiyor bana ayiracak hic vakti yok dersin.. Evet abartiyorsun..
Biz mecburen böyle yapmak zorundayız. Çünkü zaten okulda telefon yasak. Gün içinde başka türlü konuşmamız yasak. İkimizde uykusuz kalıyoruz ki mecburen konuşabilelim....Sen de uyku saatinde arama. Adam 5 saat uyuyacağına 7 saat uyumuş olur. Bu kadar yorulan biriyle 2 saat konuşmak nedir karşıdakine eziyet ediyorsunuz.
Konuştuk kendisiyle. Dediğiniz gibi biraz huyu gibi bir durum. Yanında olsam uykusu geldiğini anlarım. Bunun için onu bırakmam zaten çok büyük bir problem de değil. Tek derdi uyuyakalmak olsun :)Malesef senin degistirebilecegin bir düzen değil bu
Devam edecekseniz bunu kabul etmen gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?