Sürekli uyuyakalma sorunsalı...

Yazık ya. Dediğiniz gibi biz o kadar yorulmadığımız için anlayamıyoruz galiba. Aslında diyorum ya benimki asker çok yoruluyor. Ve de uyumuyor. Hafta içi ilk kez perşembe gece 1e kadar konuştuk. Sonra o 5e kadar ders çalıştı. 6.30 a kadar uyudu. Sonra iki sınav askeri işler falan. Sonra 4te askeri tören(ayakta). 5te konferans 18.30 a kadar. Sonra ev izni olduğu için karşıya evine gidiş 2,5 saat. Ve 12 de uyuyakaldı. Hakkı sanki :)

Konustuguna sukret
Haklısınız çünkü durum şu.benimki asker çok yoruluyor. Ve de uyumuyor. Hafta içi ilk kez perşembegece 1e kadar konuştuk. Sonra o 5e kadar ders çalıştı. 6.30 a kadar uyudu. Sonra iki sınav askeri işler falan. Sonra 4te askeri tören(ayakta). 5te konferans 18.30 a kadar.Sonra ev izni olduğu için karşıya evine gidiş 2,5 saat. Ve 12 de uyuyakaldı. Hakkı sanki:)

Benim de sevgilim askeri öğrenci o da çok yoruluyo ama konuşurken hiç uykusu gelmez cin gibi olur :) bizde de tam tersi ben çok uykucuyum uyuyakaliyorum:) allahtan öncesinden biliyor bu halimi sorun yapmiyo hoşuna bile gidiyo takma bence kötü bişey yok bence işte ne kadar yorgun olsa bile konuşmak için elinden geleni yapiyo iyi tarafından bak. Hep mutlu olun

Ya benimkinin de konuşurken uykusu gelmez. Direk uyuyakalıyor zavallım ama çok yoruluyor. Bir sürü görevi var. Sizinki de üniversite mi?

Yazıktır adama eziyet etmeyin.
Yoruluyor ki uyuyakalıyor.
Eğitimleri çok ağır askerlerimizin ve bence bu şekilde uyuyakalması çok normal.
Onlar bizim geleceğimizin teminatı lütfen daha duyarlı olun.Uykusuz kalırsa eğitimde çok sıkıntı yaşar.
İleride evlendiğinizde böyle olmayacak zaten,şimdilik biraz özveri gösterin.

Elimde değil. Zaten hafta içi konuşamıyoruz telefon yasak. Haftasonu her an konuşmak istiyorum. Oda böyle yapınca sinir oluyorum.
ben biri için uykumu feda edicem..sınırıma kadar zorlayıp onu sesini duymak isticem..onu..Baldan tatlı diye tabir edilen uykuya tercih edicem..uyumadan önce duyduğum son ses onun ki olacak..ve bunca fedakarlığa rağmen o bana sinir olacak..ilginç bi vaka..ne diyelim

Sen de uyku saatinde arama. Adam 5 saat uyuyacağına 7 saat uyumuş olur. Bu kadar yorulan biriyle 2 saat konuşmak nedir karşıdakine eziyet ediyorsunuz.
Biz mecburen böyle yapmak zorundayız. Çünkü zaten okulda telefon yasak. Gün içinde başka türlü konuşmamız yasak. İkimizde uykusuz kalıyoruz ki mecburen konuşabilelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…