Sürekli uyuyan bebeğim

Mstfamls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.771
Puanlar
133
Merhaba arkadaşlar, benim 10 günlük bir kızım var, birde 3 yaşında oğlum var, kızım çok uyuyor uyandırmakta zorlanıyoruz, emzirirken de uyuya kalıyor, zorla uyandıktan sonra 1 saat kadar uyanık kalıyor dinliyor takip ediyor kendi kendine biraz duruyor öylece hepsi bu kadar, sarılık yok , sadece anne sütü alıyor, ayrıca emzirdikten hemen sonra Ağız dolusu kusuyor sarımsı kusuyor bazen. Oğlum zor bir bebekti uyumazdi sürekli ağlardı aktifti, öyle olunca kızım tuhaf geliyor çok uyuyunca acaba birseyi mi var diyoruz, etrafımda ki insanlar gayet normal özellikle kız bebekler uykuyu sıcağı sever diyorlar da birde size sorayım dedim normal mi uyuması?

Benim kızım da sürekli uyurdu. Beslerken ıslak mendille ayaklarını silerdik uyansın diye. Her beslenme 1 saat sürerdi sonra yine uyurdu. Düşününce güzel zamanlarmış.Şu an 7 aylık uyusun diye bir takla atmadığımız kalıyor 😌

Benim bebeğim de 40 güne kadar uyudu, aynen böyle bir konu açtım biri dedi ki benimkide uyurdu değerini bil sonra uyumuyorlar. Aynen öyle oldu 🤣.
1 haftadan sonra artık açlık ağlamaları olur açsa ağlar demişti bir ebe bana. Kusması kiloda sorun yaratmazsa sıkıntı yok

Back
X