Sürekli yalan söyleyen veya kendini olduğundan Farklı yansıtan insanlar

TeraziHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
182
108
18
32
selamlar herkese, ben son bir kaç yıldır kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor ayırt edemiyorum, ama etrafta da her konuda bolca bulunuyor, özellikle yalan söyleyen insanlar bu yalanlar anlaşılınca iyice çirkefleşiyor, aile hayatından tutun da özel hayatına kadar sürekli yalan anlatan insanlardan yoruldum, dinlemiyorum veya sormuyorum ama bir şekilde muhabbeti bu konulara getirip yalan söylenmesinden bıktım, daha sonradan bu yalanları ortaya çıkıyor, bu tip yalanları ilk bakışta anlıyor musunuz ? Anlıyorsanız nasıl ?

İlk bakışta anlaşılmaz bence, ben anlayamıyorum en azından. Zamanla tanıdıkça kafamda bir fikir ediniyorum karşımdaki çok net biri mi yoksa abartmayı, kendini övmeyi ya da tam tersi kendini acındırmayı seviyor mu? Sonra ona göre süzüyorum dinlediklerimi. Çok patolojik olmayan bir insan bunlar dışında amaçsızca yalan söylemez zaten.

Kötüler çünkü damarlarına kadar sinmiş. Yüzlerine vurunca iyice pişkinleşip ya gülüp geçiyorlar ya afra tafra yapıp üste çıkmaya çalışıyorlar. O insanlar yola falan gelmez karaktersizler çünkü.

İlk bakışta anlamak çok zor onları en iyi yöntem bir süre takip edip baktın kişiliksiz muhabbeti kes ben öyle yapıyorum :)

Benim sevdiklerimle de arama giril bozdular, erçekten sevselerdi bozulmazdı diye pişkinlik yaptılar bir de...

ilk bakista anlarim buna da hayat tecrubesi diyorum , nedeni , nasili yok , yasadikca gorur gormez anliyorsunuz bazi seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…