Sürekli yanlış erkek tercihlerim

Eski sevgilimden ayrıldıktan sonra psikolojik destek aldim 5 seans. Değer verme dengesi üzerine konuştuk. Ama sürekli her hatamda psikolojik destek alamam çünkü bunun bir sonu yok
5 seans yetersiz , sizin uzun süreli psikolojik destek almanız gerekiyor bilinçaltınızdaki olumsuz düşünceler, değersizlik, öz saygı, öz sevgi, özgüven eksikliği ile ilgili. Şema terapisi, emdr vs başka bir terapi yöntemi deneyin.

Gerçekten öyle katılıyorum sakın sessiz olanların etiketi hazır

Sen söyle neden böylesin?
Çünkü babam gibi birisiyle olmaktan korkuyorum. Babam cimri küfürbaz biriydi. Beni annemi kız kardeşimi sevmezdi. Bizi yemeğe çıkarmazdı her yemekte kavga çıkartırdı yemekler boğazımıza dizilirdi. Biz hep eski kıyafetler giyerdik birşey yapacaksa yüzümüze vururdu. Annemde beni kariyerli yetiştirdi hep benim gibi olma dedi. Ve ben annem gibi olmaktan korktum annem çalışmasına rağmen üstüne birşey alamazdı. Şimdi maddi olarak sıkıntım yok ama maneviyatım doymuyor. Mutlu olamıyorum. Eğlenmeyi bilmiyorum

En son. Date çıktığınız adam ghosting mi yapti hic birsey anlamadim ben cahil kalmışım
Anladığım tek sey erkeklerin size karşı arzulari seven erkek zor bulunur hoş seven insanda sevdigi kadına arzu duyar. Yani bu işler zor işler

Her önünüze gelen erkeklerle flört aşamasına girmeyin bence çünkü aksi halde hep boyle kişilerle muhatap olacaksınız onun yerine "hayir" kelimesini ve kendinizi savunmayi bilmelisiniz ve siz boyle yapan erkeğe hala bir sey yazmaya çalışırsanız bu onu sadece sizi sexbody olarak görür. Gerçek bir ilişki icin lütfen bekleyin herkes kendini gösterdiği gibi değildir uzun bir tanıma süresi verin aynı durumu bende yaşıyorum yanlış erkek seçimi 2 gun önce ghost yedim her yerden engellendim bi anda doğru erkek doğru zamanda karşınıza çıkar elbette sadece beklemeyi bilin ve boyle erkeklere had bildirin

Öyle yapicam biraz aşkı rafa kaldıracağım çünkü biraz yoruldum da

Valla nereden buluyorsunuz bu tipleri? Önce kendinizi bir sorgulayin. Sizin yasinizdaki çoğu kız asla 40 yaşında biriyle görüşmez mesela. İster cerrah olsun ister başka bir şey. Karşınızdaki kişiden hoslandiniz diye her saçmalığın kabul etmek zorunda değilsin. Bu anlamda kadınlar olarak erkekleri örnek almamiz gerektiğini düşünüyorum. Ben normal bir erkeğin karşısındaki kızı sevse de kendi standartlarını düşürdüğünü, her türlü aldatma, kötü aliskanlik, şiddet vs. kabul ettigini görmedim. Ozguvensiz olanlar yapar belki.

Kendine standartlar koyun ve asla taviz vermeyin. Sana çıtır diyip dalga mı geçti, sende ona moruk de mesela. Erkekler orta yaşa yaklaştıkça dillerine vuruyor, bırak bu tipleri.

Eski sevgilimden ayrıldıktan sonra psikolojik destek aldim 5 seans. Değer verme dengesi üzerine konuştuk. Ama sürekli her hatamda psikolojik destek alamam çünkü bunun bir sonu yok
Hâlâ aynı hataları yapıyorsanız demek ki tedavi olmamışsınız,böyle giderse babam gibi bir adamla evlenip annem gibi ömrümü heba edeceğim diye düşünüp ilişkilere ara verip ruhunuzun iyileşmesine odaklanın

Eklentiler

• images (4).webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 13
Aslinda çok karşılaştık hastanede gerçekten tesadüf eseri çok fazla olunca garip oldu. Önceden az biraz is muhabbetimiz olunca normal iyi günler fln diyorduk. İşten istifa edince telimi aldı. Almanyada bir süre yaşadım bir sorun olursa yaz dedi. Teşekkür ettim. Sonra ne zaman bitiyor işin fln dedi. Bir kahve içelim dedik. Arkadaşlarıma fln da söyledim. Herkes çık git kahve içmeye iyi biri fln dediler. Ama sadece hastanede öyleymiş

16 yaş büyük adamı ne yapacaksın ki? O istese sen kabul etmemelisin. Zorlasan baban yaşında. Şimdi diyeceksin dışarıdan gözükmüyor vs. Bir 5-6 yıl sonra gayet gözükecek, kimse kafa kağıdından kaçamaz. Hayat tecrübeleriniz bambaşka. Boş boş konuşup kafanı utulemis. Bizim millete para olsun, doktor diye aranızı yapmak istemisler. Ne güzel Almanya'ya gitmişsin. Kafana göre, yaşıt birini bul. Sen onu başından savacagina o seni başından savmis.
Bu arada ben yaş farkına karşı biri değilim. Adam senden 8-9 yaş büyük olsa hadi neyse derim. Bu adam ilk sevgilisini edindiginde belki sen dünyada yoktun.

Haklısınız bende saçma davrandigimi fark ettim. Boşluktayım diye yanlış insanlarla olmamaliyim

Sosyal zekanda bir eksiklik olabilir mi
40 yaş plastik cerrah profili bellidir
Saf mısın
Sanki adam 25 gözüküyordu da öyle mi hoşlandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…