• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli yanlış numara demekten bıktım!!

maviartemis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
204
369
18
Merhaba iyi günler hepinize ..

Çok sinir olduğum bir durumla geldim artık çıldırmak üzereyim!
Telefon numaramı 4 yıl önce yeni hat alarak değiştirdim. Fakat 4 yıldır neredeyse her ay 2 3 veya kez farklı numaradan aranıyorum veya wp üzerinden mesaj ya da sms alıyorum. Arayanlar ve mesaj atanlar hukuk büroları, bankalar, kargo şirketleri... Hep aynı isimle aranıyordum Hale olarak şuan da farklı isim olarak aranmaya ve mesaj atılmaya başlandı her arayana ben o değilim lütfen numaramı siler misiniz diyorum! Ne yapmam lazım bilmiyorum illa ki numaramı değişmem mi gerekiyor.

Telefon numaramı 4 yıl önce yeni hat alarak değiştirdim. Fakat 4 yıldır neredeyse her ay 2 3 veya kez farklı numaradan aranıyorum veya wp üzerinden mesaj ya da sms alıyorum. Arayanlar ve mesaj atanlar hukuk büroları, bankalar, kargo şirketleri... Hep aynı isimle aranıyordum Hale olarak şuan da farklı isim olarak aranmaya ve mesaj atılmaya başlandı her arayana ben o değilim lütfen numaramı siler misiniz diyorum! Ne yapmam lazım bilmiyorum illa ki numaramı değişmem mi gerekiyor.
Açmayın madem

Geçen sene yeni hat aldım sürekli bende manisadan araniyorum Manisa da yeni pazar bile kurulsa bana mesajı geliyor ve ben kocaelindeyim 🤣🤣 sanirim bizim hatlar 2. El kullanılmayan numaralar yani bende sizle aynıyım her arayana soruyorum numaramı nerden aldınız die listemiz de kayitlisiniz dio hatta geçen gün biri aradı istediğiniz arsa satışa çıkmış onaylıyor musunuz die . Durun dedim ne arsası ben o kişi değilim dedim

Geçen sene yeni hat aldım sürekli bende manisadan araniyorum Manisa da yeni pazar bile kurulsa bana mesajı geliyor ve ben kocaelindeyim 🤣🤣 sanirim bizim hatlar 2. El kullanılmayan numaralar yani bende sizle aynıyım her arayana soruyorum numaramı nerden aldınız die listemiz de kayitlisiniz dio hatta geçen gün biri aradı istediğiniz arsa satışa çıkmış onaylıyor musunuz die . Durun dedim ne arsası ben o kişi değilim dedim
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum o zaman neden sıfır hat aldım ki diyorum madem 🙃

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum o zaman neden sıfır hat aldım ki diyorum madem 🙃
Bende ayni şeyi düşünüyorum ama tekrardan hat almak işime gelmedi açıkçası hatta eşim dedi istersen hatları değiş edelim die gerek duymadım bi süredir arayan yok He telefonumda spam uygulaması da açık aramalar direk ses kaydına dusuyor bi süredir sanirim orda kayıt oluyorlar 🤣🤣

Bu durumu bende yaşadım kullanılıp kapatılmış hat almak başa bela numaramı değiştirip kurtuldum size de tavsiye ederim

Aynısını ben de yaşadım. Israrla hiç kullanılmamış hat istememe rağmen Kars turkcell bayii kullanılmış hat vermiş bana. Ben Karstayken manisalı adam için mesajlar aramalar geliyordu. Şu sıra biraz azaldı ama ben de zaman zaman değiştirmeyi düşünüyorum. Ama yine aynısı olur da kullanılmış hat verirlerse diye çekiniyorum. Konunuzu takipteyim

İnternet için annemi farklı numara bir gün içinde 8 kez aradı. Engelliyoruz, başka numaradan ulaşıyorlar. Beni pek aramazlar mesela. Sapık olmadığı sürece bunlar yüzünden numara değiştirmeyin bence engelleyin hepsini. Her arayanı tek tek engelleyin.

Bende Peekay deki yanlış numara muhabbetiyle ilgili bi konu sandım başlığı okuyunca🤣

Kullanılmayan numaralar tekrar satışa çıkıyor onunla alakalı bir durum olabilir. Akrabalarımın silmediğim eski numaralarında whatsabımda başkalarına ait fotoğraflar vardı. Cümle biraz karşık oldu düşündüm düşündüm ancak bu kadar toplayabildim. Siz anladınız ne demek istediğimi

Eskidem numaralar kapaninca baskasına verilmesi uzun surerdi. Ben numaramı degistirdim eski numaramı 1 yil sonra oylesine aramiştım ve başkasındaydı. Yani bir yila baskasina satilmiş garip cidden

Numara'nın son rakamını değistir hem daha hesaplı hemde arayanlardan kurtul

Bende Peekay deki yanlış numara muhabbetiyle ilgili bi konu sandım başlığı okuyunca🤣

Kullanılmayan numaralar tekrar satışa çıkıyor onunla alakalı bir durum olabilir. Akrabalarımın silmediğim eski numaralarında whatsabımda başkalarına ait fotoğraflar vardı. Cümle biraz karşık oldu düşündüm düşündüm ancak bu kadar toplayabildim. Siz anladınız ne demek istediğimi
😍 Aamirkhan

Benzer bir durumu yaşadım yanlış numara diye kapattıktan sonra engel attım devamlı olarak. Hala yılda bir iki defa aranıyorum. Numara değişme imkanım yoktu ilk başta kızsamda sonra alıştım :')

Back
X