Sürekli "yatak odasını" anlatan arkadaşımıza onu kırmadan nasıl engel oluruz.

pembe tokam

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.236
1.712
333
kızlar eşimin arkadaşının eşi var.ayda yılda bir de olsa bir araya geldiğimizde bu kadın sürekli mahrem konular anlatıyor.yok eşi ne kadar çok istiyormuş dayanamıyormuş falan.bu konular beni çok rahatsız eder.sonuçta eşiyle yüzyüze bakıyor insan.hani çok samimi arkadaş da değiliz.toplantılarda bir araya geliyoruz işte herkesle.diğer eşlerinde rahatsız olduğunu biliyorum.ama onlar gülüp geçiyorlar.bense tepki bile vermiyorum. görüşme diyeceksiniz ama zaten onunla diğerleri kadar sık görüşmüyoruz.işte 2 ayda bir falan.ama her ortamda hemen konuyu o tarafa çekiyor.mesela biri banyo yaptım desin hemen konuyu o taraftan anlıyo falan.çevreniz de var mı böyle kadınlar?nasıl tepki veriyorsunuz?

pardon konuyu yanlışlıkla başka yere açtım ya!amaaaan

Son düzenleme:
ne ilginç bir insanmış bu böyle .ben rahatsız olmam ama bence başkalarının yanında bunları anlatma.eşlerine de anlatırlarsa hoş olmaz gibi bir uyarımı yapsan.ne bileyim belki de böyle demek de pek hoş olmaz ama başka bişey bulamadım

hakikaten gülünecek şey,sizde gülüp geçin..madem onun ar damarı çatlamış..inanın edepsize edebi öğretemezsiniz..edebi insan sonradan edinemez o insanın içinde olur..

ne ayıp ya,kime ne senin kocan ne kadar istiyor yani..hiçde kafası çalışmıyor böyle kadınların,ben şahsen arkadaşıma erkeğimi öyle asla anlatmam sakınırım kıskanırım..benim o anlattıklarım kocamı görünce o kadının aklından hiçmi geçmez..basmıyor işte kafa..

bir laf vardır bu konuda ''olmayanın diline vurur ''diye böyle kadınlar çok malesef .......ay kocam beni şöyle kıskanır böyle sakınır, ay çok güzelsin der,beni çok ister v.s ...........aslında olmayan ama olmasını istediklerini dile getirir ...yoksa hiçbir normal kadın bu konuları ulu orta konuşmaz !!!hiç hoş olmayan şeyler hiç haz etmem böyle kadınlardan bende aklı fikri o konudadır bu tiplerin

Kesinlikle katılıyorum.:82:

Kadın hayallerini anlatıyor işte..

Birebir görüşmediğinize göre mesele yok; neden dert ettiniz ki kendinize?

olabilir böyle bir şey aklıma gelmemişti hiç.aslında dediğin gibi canım kıskandığını camı perdeyi örttüğünü anlatır falan.bende hiç hoşlanmam böyle tiplerden.aynı ortamda konuşulunca bu konular ve çooooookk abartı olunca söylenmeyecek ayrıntılara inilince insan rahatsız oluyor ister istemez işte!!

haklısın canım.benimde öyle bir tanıdığım var.insan rahatsız oluyor gerçekten.boşvereceksin.yapacak bişey yok.seviyesi bu.uyarsanda değişen bişey olmayacak emin ol.huy teneşirde çıkar:):)

oyle bırtanede bende var artık mesafeyı koydum sık sık bır araya gelırdık esımın arkadası oldugu ıcın ama artık ne bende nede dıger arkadaslarının esınde mıde kalmadı oda senın arkadasın gıbı ulu orta mahrem konuları konusurdu yok kocası por... ızlıyormus yok onlar ne yapıorlarsa onlarda yapıorlarmıs artık arkadasla onlar gelınce helekı esınle karsılaısnca aklımıza gelırdı mıde kalmazdı guler gecerdık ben bır sene kayınvalıdemle kaldım arada evıme gecıordum geldımde hadı eve gecdın nasıl gecdı derdı nasıl yanı dedımde ee burda kalabalık bısyede yapamazsınız eve gıdınce kacıcak delık aramısındır gıbı seyler soylerdı en sonunda dayanamdım nerden bılıorsunkı benım nerde ne yapmadımı dedım cıkdım sınırlendım artık adamda mıde bırakmıorlar boyel ınsanlar kucucuk daha 2 yasında kızı var kızına bıle yaramazlık yapınca cocouk mıyıklınca senın canın bılmem ne ıstıor dıor agzım acık kala kalıorum kızıorumda cocuga oyle seyler deme gunah o melek dınlemıor tobee tobbee bıde bu ınsan kapandı ve namaz kılıyor ya

ayy aynı durumdan muzdariptim bende öyle insanlara gülüp geçmekten ziyade bozmanın daha isabetli oldugunu düşünüyorum ..ben en son sorunu yaşadıgım kişiye sizin eşlerinizde erkek arkadaslarıyla aile mahreminizi paylaşıyor olsa hoşunuza gidermi dedim onlar böyle seyler konusuyorlarmı dedim ve onunla aynı ortamda uzunca bi süre bi araya gelmedim sonraki karsılaşmalarımızda bi daha o konuları acamadı

benimde sinir olduğum durumlardan bir tanesi bu.böyle kadınların kafatasında beyin var mı diye hep düşünmüşümdür
etrafımda oldu bu tarz konuşanlar sözde samimi olup mahrem konularda şakalaşanlar vs.ben sadece göstermelik gülüyorum ama allahtan böyleleriyle ayda yılda bir görüşüyoruz yani hiçbiriyle samimi değilim olmam da

kocası tarafından horlanan istenmeyen kadınların böyle diline vurur genelde :) sırf cinsellik için söylemiyorum kk dada çok örneği var ay kocişim böyle sever şöyle bepenir böyle el üstünde tutar diye uluorta her konuyu "kociş"lerine getiren kadınlar mutsuzluktan geberen ama etrafa mutlu izlenimi veren kadınlardır.malesefki bazı insanlar egolarını bu şekilde tatmin etmeyi seçiyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır :) çünkü insanın içi kan ağlarken yüzünün gülmesi en yorucu şey olmalı şu hayatta

açık bir dille uyarın bence yoksa her türlü başa bela bu konu
ben kendi yaşadığım siteden bahsedeyim size ...
bir komşumuz var çok dedikoducu onun kızı da bizim sitede ev aldı hem tam bizim karşı blok
neyse kadın taşındıktan 1 sene kadar sonra milletle kaynaştı ahah hihiler başkalarını dışlamalar falan
bunlar 3-4 kadın hoş güzel ve bakımlı falan da değilller ama hepsi şam şeytanı
1 seneye kalmadan küstüler nedeni de '' yatak mevzuları'' oldu daha doğrusu biz sonradan öğrendik.bunlar birbirlerine yok benim kocam böyle yok benim kocam söyle anlatıp duruyorlarmış içlerinden biride gitmiş kocasına anlatmış bu böyle yayılmış yayılınca o kişiyi ve kaynanasını dışladılar ki ne dışlamak gelin kaynanın ayağı neredeyse tüm milletten kesildi .
demem o ki uzak durun, ne sinirlenin , nede bu mevzuları ucundan dahi konuşun , sert bir şekilde uyarın .

İnsanların özelini başka insanlarla bu kadar rahat paylaşabilmelerini anlayamıyorum..dinleyenide anlayamıyorum,sizden bir ışık almasa anlatamaz bunları.Ben böyle düşünüyorum açıkçası,banada geliyor böyle kişiler ama soğuk durarak tavrımı koyuyorum ileri gidemiyor,pişkinlikle devam edersede direk bu konuları sevmediğimi söyleyip kapatıyorum konuyu.Bana ne başkalarının yatak odalarından..sizde direk bu tür konuları sevmediğinizi ve dinlemek istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

Bu kişileri dinlememek, mesafeli olmak işe yarayamayabilir...

Yukarıda değinilmiş: KK'da da konuyla hiç alakası olmayan yerde yahut biri kendi ilişkisindeki sorunu anlatırken "Sevgilim bana öyle davranmaz, beni çok sever, aşkııoom" vs. yazanlar var... İnsan her gün yemek yediğini, uyuduğunu anlatır mı? Cinsellik, sevmek, sevilmek de bu denli doğal... Abartılarak anlatılıyorsa tatminsizlik söz konusudur... Sevildiğini, istendiğini duymak istiyordur; baktı kimse söylemiyor, "kendi sesi"nden dinlemek zorunda kalır "bu masalları"...

Bu tip insanlarla (mümkünse) ya hiç konuşmayacaksınız ya da bu hallerini çekeceksiniz... Zira size anlatmasa başkalarının "başına ekşimeye devam edecektir"... Hiç bir şey yapamazsa gelir buraya yazar... :82:

öncelikle gelip tek başına bana anlatmıyor tabiki de.en az 6-7 bayanın içinde bir toplulukta anlatıyor.ben rahatsız olduğum için kalkıyorum bir bahaneyle mutfağa gidiyorum falan.hiç bir şekilde dinlemeyi istemedim ve bir ışık verdiğim falan da yok açıkcası!!aksine soğuk davrandım hatta.bir karşılaşmada oldu ikinci de oldu öööyle gitti.zaten hamileymiş şimdi. artık anlatamaz heralde

Canım böyle anlatma uluorta, kimsenin içini bilemezsin, kimsenin aklına karpuz kabuğu düşürme, x'in kocası da neymiş böyle deyip, göz koyarlar kocana mazallah de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…