- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
-
bir laf vardır bu konuda ''olmayanın diline vurur ''diyeböyle kadınlar çok malesef .......ay kocam beni şöyle kıskanır böyle sakınır, ay çok güzelsin der,beni çok ister v.s ...........aslında olmayan ama olmasını istediklerini dile getirir ...yoksa hiçbir normal kadın bu konuları ulu orta konuşmaz !!!hiç hoş olmayan şeyler hiç haz etmem böyle kadınlardan bende aklı fikri o konudadır bu tiplerin
bir laf vardır bu konuda ''olmayanın diline vurur ''diyeböyle kadınlar çok malesef .......ay kocam beni şöyle kıskanır böyle sakınır, ay çok güzelsin der,beni çok ister v.s ...........aslında olmayan ama olmasını istediklerini dile getirir ...yoksa hiçbir normal kadın bu konuları ulu orta konuşmaz !!!hiç hoş olmayan şeyler hiç haz etmem böyle kadınlardan bende aklı fikri o konudadır bu tiplerin
İnsanların özelini başka insanlarla bu kadar rahat paylaşabilmelerini anlayamıyorum..dinleyenide anlayamıyorum,sizden bir ışık almasa anlatamaz bunları.Ben böyle düşünüyorum açıkçası,banada geliyor böyle kişiler ama soğuk durarak tavrımı koyuyorum ileri gidemiyor,pişkinlikle devam edersede direk bu konuları sevmediğimi söyleyip kapatıyorum konuyu.Bana ne başkalarının yatak odalarından..sizde direk bu tür konuları sevmediğinizi ve dinlemek istemediğinizi söyleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?