- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Tövbeler olsun yüzsüzlükte zirvelerBi kere gittik onda da eşim ısrar etti. Gelmesinler diye hastayım dedirtirdim biz ona bakarız deyip geldiler hasta numarası yaptım iki gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbeler olsun yüzsüzlükte zirvelerBi kere gittik onda da eşim ısrar etti. Gelmesinler diye hastayım dedirtirdim biz ona bakarız deyip geldiler hasta numarası yaptım iki gün
O zaman abla cidden saçmalamışDediğiniz gibi değil
Çünkü ablam küçük oğlunu(19 yasindakini ) bana yollayacakti
Büyük oğlu(23 yaşındaki) evde, ailesiyle yaşıyor kpss hazirlaniyor gonderemezdi
Kayınvalidesi de oradaydı
Karakteristik özelliği saçmalamaktirO zaman abla cidden saçmalamış![]()
Ben her Allahın günü burda konu okuyorum bu 3 konudan nasıl haberim olmaz inanamıyorumDaha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu
En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.
3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu
2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu
1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .
Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.
Neden sen gelmeyin demiyorsun?Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..![]()
Yok artık yüzsüzlük demek bile hafif kalır. Eşyalarını da yavaş yavaş getiriyorlar mı peki her geldiklerinde?Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..![]()
Sana daha ilgincini söyleyim birisi benimle zaafını paylaşmıştı bunu sevgilisi dışında kimse bilmiyordu bende üniversiteye gidiyor psikiyatri dersi alıyordum o sıra ilginç olur diye dinlemeye karar verdim ama şok olmuştum...adam bir yerde müdür ve çok bol pantolonlar giyiyor çünkü altına çocuk bezi bağlıyor ona işiyor, dedim hiç hijyenik değil, ama bu onun tutkusuymus hatta biberon çıngırak gibi bebek eşyaları alıp oynuyormuş sevgilisi kabul etmiş acaba dedim ayni adam mı bu arada bu olay yaklaşık 10 yıl önce oldu bana hala korkutucu geliyor adam anlattıkça benim psikolojim bozuluyordu sonunda en iyisi bana anlatmayın bir doktora görünseniz iyi olur demiştimBoleyn Kizi na katılıyorum, bu kesinlikle en saçma konular listesinde üst sıralarda yer alıyor. Daha neler duyacağız acaba.
Ayrıca benim en saçma konulardaki 1.sıram belki on yıl önce açılan ‘kocam geceleri biberonla süt içiyor’ konusu![]()
Yok artıkSana daha ilgincini söyleyim birisi benimle zaafını paylaşmıştı bunu sevgilisi dışında kimse bilmiyordu bende üniversiteye gidiyor psikiyatri dersi alıyordum o sıra ilginç olur diye dinlemeye karar verdim ama şok olmuştum...adam bir yerde müdür ve çok bol pantolonlar giyiyor çünkü altına çocuk bezi bağlıyor ona işiyor, dedim hiç hijyenik değil, ama bu onun tutkusuymus hatta biberon çıngırak gibi bebek eşyaları alıp oynuyormuş sevgilisi kabul etmiş acaba dedim ayni adam mı bu arada bu olay yaklaşık 10 yıl önce oldu bana hala korkutucu geliyor adam anlattıkça benim psikolojim bozuluyordu sonunda en iyisi bana anlatmayın bir doktora görünseniz iyi olur demiştim
Problem eşinizDüzenli bir işi yok eşimin işide düzenli değil ama abisinden 10 kat fazla kazanıyor benimkide herşeyi abisine anlattığından sırtımıza yapıştılar
Arabaları düzgün değil diye balayına birlikte gidelim bile dedi eşim abisine babalık yapıyo resmen