Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takılırız da film izleriz bişeyler yaparız istemiyorum keyif almıyorum ayda bir gelirler oturur çay içip gitseler amenna yine yoldalar geliyorlar 😐😐 dedim bizim yarın evlilik yıl dönümümüz evde olmuycaz anlama anlayış yok eltime de acıyom kaynımdan 11 yaş küçük heralde ses edemiyor yoksa kim neden evliliğinin ilk aylarını orda burda geçirmek ister
Eltiyle konussaniz bir kenara çekip? O ne diyor bu işe?

Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu🤭

En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.

3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu

2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu

1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .

Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.
Benim zirve, 9 aylık bebeği çatıdan atmak isteyen kayınvalide idi. Gelenekmiş.

Aha da buldum

Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu🤭

En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.

3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu

2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu

1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .

Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.

Allah aşkına bu konuların başlıkları neydi hatırlıyor musunuz, konuları çok merak ettim ya 😂😂😂

Evet var.

3 kilo siyah çay (çaykur tiryaki çay)
5 litre yudum ayçiçek yağı
10 kilo duru baldo pirinç
5 kilo duru koçbaşı nohut
5 kilo duru siyez bulguru
10 kilo beyaz şeker
5 kilo beyaz un
1 kilo nişasta
1 erikli damacana su
1 büyük paket orkid platinum
120 tabletlik finish makine deterjani
20 kiloluk omo matik beyaz renkler için
20 kilo omo matik renkliler için.
5 litre yumoş yumuşatıcı
10 kilo domestos çamaşır suyu
2 kilo kırmızı et
5 kilo beyaz et (mümkünse balik)

Bu listeyi kendilerine atın. Sonra köşeye çekilip izleyin. Daha ne ölünüze gelirler ne dirinize 🤭
yazdığınızın benzerini 10 yıl önce bir arkadaşa yapmıştım. Hergün gına getirmişti artık ve gelmeden önce bir şey lazım mı diye arıyordu. Açık açık uygun değilim dediğim de oldu ama anlamadı bir türlü. Liste verdikten sonra ikinci listede gelmedi artık. Gerçekten faydası olabilir bu önerinin.

Boleyn Kizi Boleyn Kizi na katılıyorum, bu kesinlikle en saçma konular listesinde üst sıralarda yer alıyor. Daha neler duyacağız acaba.
Ayrıca benim en saçma konulardaki 1.sıram belki on yıl önce açılan ‘kocam geceleri biberonla süt içiyor’ konusu :KK70:
Ne diyorsun😳😳😳 konuyu bilmiyordum bilsem top 10 da zirveye oynuyor derdim🤣

Yok artık :KK70: :KK70: :KK70: Beze uygun pantolon da diktiriyordur o. Bu nasıl bir fantezi ya:KK70:
Sorma ya hala aklıma geldikçe nedense korkutucu geliyor ürkmüştum adamdan 17 yaşında başlamış bu fantezisi ...dedim acaba tuvalete gitmeye üşeniyorsun ondan mı yok dedi tuvalete gidip yine beze yapıyorum neyse daha fazla aklıma gelmesin adamın anlattıkları :KK70:

Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar.. :KK43:
Hizmet etmeyin geĺmezler , birdahakine de müsait değilim veya hastayım deyin..

Boleyn Kizi Boleyn Kizi na katılıyorum, bu kesinlikle en saçma konular listesinde üst sıralarda yer alıyor. Daha neler duyacağız acaba.
Ayrıca benim en saçma konulardaki 1.sıram belki on yıl önce açılan ‘kocam geceleri biberonla süt içiyor’ konusu :KK70:

benimki musluk hortumuyla hamile kalandı😂😂

Siz davet etmeden kendileri direkt biz bu akşam size gelelim mi diyolar nasıl geliyolar?
Öyleyse eğer onlar aradıklarında müsait olmayın, evde olmayın, kalabalık misafiriniz olsun mesela bahane bulun yani 💁🏻‍♀️

Hafta sonu yokuz dedi evlilik yıl dönümümüz demesek bizimle gelirlerdi
Eşim istersen anahtarı veriyim falan hiç mi utanma yok anlamıyorum eşime şikayet edince ben kötü oluyorum yolurdum artık
Eltinle surat yapmadan konuş ama ağzını bit ara. Bir probleminiz mi var, yeni evlisiniz daha yeni evlilerin evliliklerinin oturması için 6 ay 1 sene filan için başkalarıyla kalmaması gerek fişan de

Burda anlattım ya bi nebze rahatladım kendimle dalga geçmeye başladım
Evlendiler evleneli çok kavga etmeye başladık eşime anlattığımda benim abimden başka güvendiğim biri yok Faso fiso zırvalıyo sonumuz çok iyi görünmüyor
Ay hep öyle olur, benim eşimde öyle der benim bir tane kardeşim var vs. Kaynanamda arka çıkar sizin birbirinizden başka kimseniz yok vs vs siz iki kardeşsiniz vs. Sinir oluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X