- 28 Haziran 2021
- 3.522
- 5.502
- 78
Ay tövbeler olsun. İnşallah çocuğa bir şey olmamıştır.Benim zirve, 9 aylık bebeği çatıdan atmak isteyen kayınvalide idi. Gelenekmiş.
Aha da buldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tövbeler olsun. İnşallah çocuğa bir şey olmamıştır.Benim zirve, 9 aylık bebeği çatıdan atmak isteyen kayınvalide idi. Gelenekmiş.
Aha da buldum
3te 3 yaptım, genel kültür desen varDaha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu
En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.
3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu
2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu
1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .
Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.
Aynıyım kaç sayfadır yorum okuyorumk kudurdum sinirdenBeni sinir hastası yaptın burda artık kibar cizgimden kayicam ..tuvalet terliği ile dövmek istiyorum kaynini
Konuyu üstte görünce güncelleme vardir diye merak edip actim ama uyenin hic bir mesaji görünmüyor,
Silmiş konusunu , kibledim , az sonra geri gelir konuKonuyu üstte görünce güncelleme vardir diye merak edip actim ama uyenin hic bir mesaji görünmüyor,
neden ki acaba ve nasil?
Elti de kk üyesi çıktı belki deSilmiş konusunu , kibledim , az sonra geri gelir konu
Ama hadi ilk mesajı silebiliyor, onu silmis olsun, uye adina gidip mesajlarina tiklayinca diger yazdiklarinin gorunmesi lazim, yada adini aratinca yazdigi mesajlarin cikmasi,Silmiş konusunu , kibledim , az sonra geri gelir konu
Yeni bir güncelleme geldi sanırım bugün birinin mesajlarına bakmak istedim aynısı oldu. Ayarlardan mesajları kimse görmesin özelliği mi geldi acabaAma hadi ilk mesajı silebiliyor, onu silmis olsun, uye adina gidip mesajlarina tiklayinca diger yazdiklarinin gorunmesi lazim, yada adini aratinca yazdigi mesajlarin cikmasi,
"Aradiginiz bulunamadi" diye bir ibare cikiyor.
Neyse ben bilemedim simdi
AmaMune cim kesin bilir
![]()
Yeni bir güncelleme geldi sanırım bugün birinin mesajlarına bakmak istedim aynısı oldu. Ayarlardan mesajları kimse görmesin özelliği mi geldi acaba![]()
Sizin mesajlar görünüyor. Benimki görünüyor mu bakar mısınız ?
Ay ama olmaz ki!!!
Șimdi geçmiş konulari nasil deseliycez biiz??![]()
Sizinki de görünüyor,Sizin mesajlar görünüyor. Benimki görünüyor mu bakar mısınız ?
Çok kötü olur![]()
Allah Allah görünmeyenler sihir mi yaptı kiSizinki de görünüyor,
Hem yüzümuz acik alnimiz ak, kimseden saklayacak lafimiz yok
Asdffhj
![]()
Bilemedim ama merak ettim,Allah Allah görünmeyenler sihir mi yaptı ki![]()
Yok ondan sonra kalmaya gelmediler en son istemediğimi belli ettim bayaKonu sahibi nerelerdesiniz? Sonucu merak ettim. Son durum nedir? Hala gelmeye devam ediyorlar mı?
oh rahatladım valla ben bile kfjsdkdYok ondan sonra kalmaya gelmediler en son istemediğimi belli ettim baya
Yüz bulmak için durduk yere onlara gelip kalmamızı istediler hafta sonu yok gitmedik. Ki neden gidiyim. Öyle
Neyki akliniza gelen?Ben mi çok fesatim..
Evli bir ciftin evli olan başka bir cifte 3 gece yatılı gelmesi,üstelik evleri yakın olmasına karşın..Yani bir tatildir,millet uzaktadır o tamam da bu başka bir şey.
Birlikte kalmak.. Haftada 3 gün hemde.
Umrarim benim aklıma gelenleri düşünmüyorlardir.![]()