Sürekli yorgun bitkin ve uykusuz olma durumum

Abartısız 3aydır bu şekildeyim.bazen öyle oluyorki bırakın iş yapmayı konuşmaya düşünmeye bile mecalim olmuyor.günlük aktivete diye bişey yok artık kahvaltı bulaşık akşam yemeği bulaşık arada çamaşır ve bi nebze iyi hissedersemki süpürge yapabiliyorum.daha fazlasına güç denecek bişeyim kalmıyor.buarada sizede çok geçmiş olsun.iyileştinizmi artık.tedavi neydi
ben haşimatoyum d3 degerlerimde yerlerdeydi en az 25 falan olmasi gereken deger bende 4 çıktı bitikti yani, çıldiracak derecede asabiydim d3 icmeye basladigim hafta tum sikayetlerim bitti, yeniden dogdum resmen, birde tiroit ilaci kullaniyorum.
dr a gitmeden once kendi kendime ben kanserim heralde falan diyordum, konusurken dili yorulurmu bir insanin benim yoruluyordu.

baş kısminizda terlemede oluyor mu?
mesela ev supururken boynunuza akacak derecede terliyormusunuz?
birde uyuyorum derken bayilmak gibi bir uyumami bir anda gelen uyku istegi yani,
asıri asabiyet?
Evet iş esnasında terliyorum ama vücutta bi terleme.evet baygınlık hali gibi bir uyku bir anda değil.zaten uykulu olma durumu hiç gitmiyor üstümden.asabiyet çok sayılmaz.

Sanki beni anlatmışsiniz.
Ben daha kotu durumdayim)))
Saglik ocaginda kac kere tahlil yaptirdim, vitamin eksikliyi yok, kan degerim normal, tiroitle alakali da degil😐
Konuyu takipteyim.

ben haşimatoyum d3 degerlerimde yerlerdeydi en az 25 falan olmasi gereken deger bende 4 çıktı bitikti yani, çıldiracak derecede asabiydim d3 icmeye basladigim hafta tum sikayetlerim bitti, yeniden dogdum resmen, birde tiroit ilaci kullaniyorum.
dr a gitmeden once kendi kendime ben kanserim heralde falan diyordum, konusurken dili yorulurmu bir insanin benim yoruluyordu.
Anladım.bir de ben bir yılda 10kiloya yakın kilo aldım sizdede oldumu bu sorun

Uyku bozuklugu icin norolojiye gitmelisiniz. Orada kan testleri ve gerekli tetkikler yapilir. Bazi hastanelerde uyku problemi yasayanlar icin bir gun hastanede yatirilip uyku duzenine bakilan ayri bir bolum var.

olmazmi, bir anda hizli sekilde kilo almaya basladim.
yedigime gore daha hizli bir oranla yani.
cildim bozuldu kurumaya başladı,
saclarim avuc avuc dokuldu resmen
Aynı problemleri yaşamışız demek.normal kiloya meyilli bir insan değildim ki ta geçen seneye kadar bir yılda 10nedirya.kalça kosmından özellikle.ömrü hayatımda almadığım bir kilo bu bide.saçlar uzamadığı gibi tutam tutam dökülür halada öyle.ne bilim garip bişey ya

Aynı problemleri yaşamışız demek.normal kiloya meyilli bir insan değildim ki ta geçen seneye kadar bir yılda 10nedirya.kalça kosmından özellikle.ömrü hayatımda almadığım bir kilo bu bide.saçlar uzamadığı gibi tutam tutam dökülür halada öyle.ne bilim garip bişey ya
ben kiloya musaitim ama bu sekilde degildi yani 3 5 kilo alir vermek isteyince verirdim vs.
bir anda almaya basladim, ne oldugunu bile anlayamadim, ve butun belirtiler ayni anda patladi.
bizde genetik gibi birsey 1.derece hemen hemen butun yakinlarim da var tiroit sorunu

Ben kendimi bildim bileli öyleyim .doktora gittim kan değerlerime baktı hepsi iyi çıktı . peki neden böyleyim dedim.bende şuan kapıyı kitleyip yatmak istiyorum dedi o gün bugündür kabullendim 😊
Dr.un öyle demesi moral verici olmuş.kendinizi daha iyi hissetmişsinizdir eminim😊hastalıklar hep böyle zararsız olsaydı

ben kiloya musaitim ama bu sekilde degildi yani 3 5 kilo alir vermek isteyince verirdim vs.
bir anda almaya basladim, ne oldugunu bile anlayamadim, ve butun belirtiler ayni anda patladi.
bizde genetik gibi birsey 1.derece hemen hemen butun yakinlarim da var tiroit sorunu
Anlıyorum.şimdi troit deyince aklıma geldi ikinci gebeliğimde benimde troidim az çalışıyordu hafta bir test yapıp ilaç kullanıp kullanmayacağima baktılar.şükür ozaman sınırda kalmıştıda ilaç kullanmamıştım.hani gebelikte çıkan problemler ilerki yaşlarda yaşayacağınız hastalıkların belirtisi deniliyorya acaba şuan troidim kendini gösterdimi acaba diyorum

Dr.un öyle demesi moral verici olmuş.kendinizi daha iyi hissetmişsinizdir eminim😊hastalıklar hep böyle zararsız olsaydı
Yok valla dahada bir çöküş oldu bu histen kurtulamayacağını bilmek berbat birşey . hasta dese tedavi olursun.bazen yerimde duramıyorum ,bazen gözümü açamıyorum.eşim hep der delisin sen ortam yok ya dipteyim ya tepede 😂

Anlıyorum.şimdi troit deyince aklıma geldi ikinci gebeliğimde benimde troidim az çalışıyordu hafta bir test yapıp ilaç kullanıp kullanmayacağima baktılar.şükür ozaman sınırda kalmıştıda ilaç kullanmamıştım.hani gebelikte çıkan problemler ilerki yaşlarda yaşayacağınız hastalıkların belirtisi deniliyorya acaba şuan troidim kendini gösterdimi acaba diyorum
benimde dogumdan hemen sonra cıktı

Yok valla dahada bir çöküş oldu bu histen kurtulamayacağını bilmek berbat birşey . hasta dese tedavi olursun.bazen yerimde duramıyorum ,bazen gözümü açamıyorum.eşim hep der delisin sen ortam yok ya dipteyim ya tepede 😂
Bu açıdan bakmamıştım doğru haklısın.sürekli o halsizliğin senle olacağını düşünmek kötü tabi.ne güzel arada zirve yapıyomuşsun bak.ben üç aydır kolumu kımıldatmaya dermanım yok ama napıcan evin her işi kadına bakıyor.çocuklar var sana muhtaç dişini sıkıyorsun mecbur😕

Back
X