- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Troidin düşükmüş senindebenimde dogumdan hemen sonra cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Troidin düşükmüş senindebenimde dogumdan hemen sonra cıktı
Ben artık bunun psikolejiyle alakalı olduğunu düşünüyorum pandemiden sonra gidicem.sizde kan değerlerinize baktırın düşüş olduğunda çok etkiliyor .benimde 16 aylık kızım var o olmasa yataktan çıkmam heraldeBu açıdan bakmamıştım doğru haklısın.sürekli o halsizliğin senle olacağını düşünmek kötü tabi.ne güzel arada zirve yapıyomuşsun bak.ben üç aydır kolumu kımıldatmaya dermanım yok ama napıcan evin her işi kadına bakıyor.çocuklar var sana muhtaç dişini sıkıyorsun mecbur![]()
Ben de ergenlik dönemlerinde Ken oluyordu baş dönmesi göz kararması uyku sersemlik çok uykucu dum uyumak istiyordm bitkin tembel hayattan bıkmış halsiz yorgunluk hep vardı aşırı tuhaft bir durumdu yani bir akrabam vardı bana derdi göbeğin düşmüş gel düzeltim derdi ellerini kasıklarıma götürüp masaj yapardı bak damarların üst üste binmiş derdi masaj yapardı sonra da tam göbek deliğine de parmağını sokar saga sola çevirir yapardı koltuk altı var ya oraya dokunurdu şişkinlik gibi şeyler vardı senin damarlar üst üste binmiş derdi masaj yapar koltuk sltimdski kıl olan bölge Varya etini çekerdi sanki elektrik tutmuş gibi his olurdu işte öle yspinca düzeltiyorum kız inanamıyor dum kadın prefosor olmuştu sülale mahalleli hep gelirdi onaİyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.
Psıkolojık olabılır .Yanı depresyon dln gıbı .Ya da vitamınlerınde problem vardır .Dahılıyeye gıdebılırsın .İyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.
Sağlıkçı değilim bende de aynı durum vardı vitamin takviyeleri kullanmaya başladım müsait bi zamanda kan değerlerine baktırıp vitamin eksikliğin varsa onlar için takviye alabilirsin o etkiliyo diye düşünüyorumİyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.