Sürekli yorgun bitkin ve uykusuz olma durumum

Bu açıdan bakmamıştım doğru haklısın.sürekli o halsizliğin senle olacağını düşünmek kötü tabi.ne güzel arada zirve yapıyomuşsun bak.ben üç aydır kolumu kımıldatmaya dermanım yok ama napıcan evin her işi kadına bakıyor.çocuklar var sana muhtaç dişini sıkıyorsun mecbur😕
Ben artık bunun psikolejiyle alakalı olduğunu düşünüyorum pandemiden sonra gidicem.sizde kan değerlerinize baktırın düşüş olduğunda çok etkiliyor .benimde 16 aylık kızım var o olmasa yataktan çıkmam heralde 🤷

Kansızlık, demir eksikliği , folik asit eksikliği veya b12 eksikliğinden olabilir. Bende öyleydim. Dahiliyeye gidin. Kan tahlili isteyecektir. Sonucuna göre ilaç verir. Düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz. Ayrıca maskenizi ve eldiveninizi takıp, bir yere değmeden oturmadan gidip gelirseniz , bir problem olacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun.

İyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.
Ben de ergenlik dönemlerinde Ken oluyordu baş dönmesi göz kararması uyku sersemlik çok uykucu dum uyumak istiyordm bitkin tembel hayattan bıkmış halsiz yorgunluk hep vardı aşırı tuhaft bir durumdu yani bir akrabam vardı bana derdi göbeğin düşmüş gel düzeltim derdi ellerini kasıklarıma götürüp masaj yapardı bak damarların üst üste binmiş derdi masaj yapardı sonra da tam göbek deliğine de parmağını sokar saga sola çevirir yapardı koltuk altı var ya oraya dokunurdu şişkinlik gibi şeyler vardı senin damarlar üst üste binmiş derdi masaj yapar koltuk sltimdski kıl olan bölge Varya etini çekerdi sanki elektrik tutmuş gibi his olurdu işte öle yspinca düzeltiyorum kız inanamıyor dum kadın prefosor olmuştu sülale mahalleli hep gelirdi ona 🤗😁koca karı işleri eskiler öyle yaparmış sen norolojiye git belki psikolojiktir yada mevsimsel yorgunluktur

B12 eksikliği olabilir,tahlil vermelisin.

İyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.
Psıkolojık olabılır .Yanı depresyon dln gıbı .Ya da vitamınlerınde problem vardır .Dahılıyeye gıdebılırsın .

Ben de öyleydim bir iki ay önce. Bu dönemde iyice eve kapandım iş yok güç yok. Her gece 3-4 gibi uyuyordum; hamur işi, cips, kola vs. berbat besleniyordum. Kilo aldım rahat nefes alamıyordum, 9 saat uyku, 10 saat telefon laptop günüm bomboş geçiyordu. Baktım böyle olmayacak ilk baş 23.30 gibi yatmaya başladım. Sağlıklı beslendim, sevdiğim hobileri yapmaya ve çalışmaya başladım. En önemlisi hareket ettim, hayatıma sporu kattım. Bir baktım ki problemler çözülmüş. Belki bir sorundan ziyade yaşama şeklinizde bir problem vardır.

Daha dün doktordan geldim bu çarpıntı yorgunluk asabiyet saç dökülmesi yüzünden..tsh düşük d vitamini ağır eksik 😕😕

Sağlıkçı değilim bende de aynı durum vardı vitamin takviyeleri kullanmaya başladım müsait bi zamanda kan değerlerine baktırıp vitamin eksikliğin varsa onlar için takviye alabilirsin o etkiliyo diye düşünüyorum

Back
X