Sürekli yorgunluk...

SelinDede

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
213
149
18
29
Arkadaşlar merhaba bu sıra çok çalışmaktan mıdır nedir bilmiyorum uyusam da dinlenemiyorum; işte bile konsantrasyon problemi yaşıyorum, kan değerlerim iyi sayılır sanırım, ne yapıyorsunuz Zihninizi dinlendirmek için ?

Kan değerlerinize tekrar baktırın. Bu mevsimde d vitamini düşüyor genelde. O yapar konsantrasyon eksikliği, uyku hali. Beslenmenize dikkat etmediyseniz b12 de düşmüş olabilir. Muhtemelen bunlarda sorun vardır. Yoksa bahar yorgunluğudur geçer birkaç haftaya.

Bahar aylarında böyle bi halsizlik herkeste olabiliyor.. Uyku hali, uykuya doyamam gibi...nedenini bilmiyorum ama geçer inşallah çabucak ya

Bahar aylarında böyle bi halsizlik herkeste olabiliyor.. Uyku hali, uykuya doyamam gibi...nedenini bilmiyorum ama geçer inşallah çabucak ya
Kesinlikle utanmasam işe yastığımı da götüreceğim ☺️

Kesinlikle utanmasam işe yastığımı da götüreceğim ☺
😁 Kimse görmeden 5 dakika kestir canım 😁😁😁😁
Ben hamileyim bi de beni düşün 😍 sürekli yatıyorum 🙄 yorgunluk halsizlik..
Yaz biran önce gelse de içimiz kıpır kıpır olsa artık

Yapacak bir şey olmayınca ben de yorgun oluyorum ama sevdiğim bir şeyi 24 saat uykusuzken getirin kalkarım. Şu an da ben de yorgunum :( Her şey sevgi

Arkadaşlar merhaba bu sıra çok çalışmaktan mıdır nedir bilmiyorum uyusam da dinlenemiyorum; işte bile konsantrasyon problemi yaşıyorum, kan değerlerim iyi sayılır sanırım, ne yapıyorsunuz Zihninizi dinlendirmek için ?
Bahar yorgunlugu diyo doktorlar buara cogu kiside hatta bendede var bu

Bende uyuyup yorgun kalkanlardanım. Benim d vitaminim çok eksik çıktı bu yorgunluklar ondanmış. isterseniz sizde bi test yaptırın takviye vitamin falan işe yarayabilir. Zihin içinse Önerim meditasyon.

Bende uyuyup yorgun kalkanlardanım. Benim d vitaminim çok eksik çıktı bu yorgunluklar ondanmış. isterseniz sizde bi test yaptırın takviye vitamin falan işe yarayabilir. Zihin içinse Önerim meditasyon.
Eve geliyorum içim erimiş gibi dinlenemeden uyanıyorum o zaman baktırırım bi :)

İyi uyuyamıyorsanız da olur. Nefes problemi gibi uyku kalitenizi düşüren bir şey var mı takip edin biraz. Uyumadan önce uykuya rahat geçirecek çaylardan içebilirsiniz.

Back
X