Arkadaşlar merhaba bu sıra çok çalışmaktan mıdır nedir bilmiyorum uyusam da dinlenemiyorum; işte bile konsantrasyon problemi yaşıyorum, kan değerlerim iyi sayılır sanırım, ne yapıyorsunuz Zihninizi dinlendirmek için ?
Kan değerlerinize tekrar baktırın. Bu mevsimde d vitamini düşüyor genelde. O yapar konsantrasyon eksikliği, uyku hali. Beslenmenize dikkat etmediyseniz b12 de düşmüş olabilir. Muhtemelen bunlarda sorun vardır. Yoksa bahar yorgunluğudur geçer birkaç haftaya.
Kimse görmeden 5 dakika kestir canım
Ben hamileyim bi de beni düşün sürekli yatıyorum yorgunluk halsizlik..
Yaz biran önce gelse de içimiz kıpır kıpır olsa artık
Arkadaşlar merhaba bu sıra çok çalışmaktan mıdır nedir bilmiyorum uyusam da dinlenemiyorum; işte bile konsantrasyon problemi yaşıyorum, kan değerlerim iyi sayılır sanırım, ne yapıyorsunuz Zihninizi dinlendirmek için ?
Bende uyuyup yorgun kalkanlardanım. Benim d vitaminim çok eksik çıktı bu yorgunluklar ondanmış. isterseniz sizde bi test yaptırın takviye vitamin falan işe yarayabilir. Zihin içinse Önerim meditasyon.
Bende uyuyup yorgun kalkanlardanım. Benim d vitaminim çok eksik çıktı bu yorgunluklar ondanmış. isterseniz sizde bi test yaptırın takviye vitamin falan işe yarayabilir. Zihin içinse Önerim meditasyon.
İyi uyuyamıyorsanız da olur. Nefes problemi gibi uyku kalitenizi düşüren bir şey var mı takip edin biraz. Uyumadan önce uykuya rahat geçirecek çaylardan içebilirsiniz.