Merhaba hanimlar.
25 yasindayim ve kendimi bildim bileli surekli yorgunum.
Ozellikle de regl gunlerimde. 10 gun boyunca ne kafam kalkiyor, ne de ben yataktan kalkabiliyorum.
Uzun zamandir da kansizlik problemim var.
Senelerdir, igneler, haplar vs kullanarak gecirdim.
Evlendigimden beri ilac kullanmiyorum.
10gundur yine asiri halsizlik, surekli uyku hali, hat safhada.
Hatta carpintilarim, kaygilarim vs geri donduler.
Bende ilac kullanmaktansa, dogal yollardan, portakal suyu+pekmez takviyesine basladim.
Hayatimi, hayat kalitemi cok etkiliyor bu durum.
Kolumu kaldirmaya dermanim olmuyor bazen.
Yememize icmemize dikkat ediyoruz.
Hicbir sey secmeden yiyorum.
Bu durumda olan hanimlar varsa, yada bu durumu asanlar, bana da yardimci olabilir misiniz?
bana anksiyete bozukluğunuz varmış gibi geldi insanın bütün enerjisini alır ilaç kullanmak istemiyorsan terapiden yardım alabilirsin ...bi de şunu farkettim bizim kültürümüzde çay kahve çok yaygın içine az da olsa şeker atsanda öğün aralarında tüketme alışkanlığın varsa insülin direnci meydana geliyor ...vücut enerji harcayacak mekanizmaları ortaya çıkaramaz sürekli yorgun olursun ben kendi adıma bunları hallettiğimde düzelmiştim
Konu sahibinin anlattığı şeyleri ben de yaşıyorum,senelerdir sanki her gün taş taşıyormuşçasına yorgunum,sabahları uyanamıyorum her yerim ağrıyor.
Çay ve kahveyi de çok şekerli içiyorum çok da çikolata yerim ayrıca.Annem de yapma insülin direncinden şeker hastası olacaksın diyor.
Kansızlık ve demir eksikliğim var,ben de bi ara tedavi olmuştum ama portakal suyu ve pekmezle düzelttim(her ay düzenli hemoglobin testi yaptırıyorum)
Ama bir türlü geçmiyor ve yaşam kalitem düşüyor,tek çözüm şekeri azaltmak mı?
mekanizmasını biliyorum tıp fakültesini bitirdim...tatlıyı kesemiyorsan bile mutlaka çay ve kahveyi kes..vücut kendine gelsin ..aslında birçok hastalığın altında şeker var hatta psikiatrik hastalıklar dahil ama ilaç şirketlerinin işine gelmiyor...şeker yani basit karbonhitratlar vücudumuz için çok toksik bir madde ,..dediğimi yap aradaki farkı kendin göreceksin anksiyetende düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?