- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Kameraların olduğu bir yere koyunKisin bi arac aldim.ilk gun aracimin onu cok derin bie sekilde kapur tam ortadan cizilmisti.pasta cilayla vs duzelmedi ama is yerinin muhiti kotu orada oldu sandim.sonraki gunler devam etti.aracim resmen haritaya dondu.yine pasta cila yaptirdim araci siteye otoparka parkettim.sabah bi kalktim boydan biya cizmis biri yine.kamera orayi gormuyor. Ben bu durumda ne yapabilirim?cok moralim.bozuk cidden resmen aracimi mahvetti bu kimse.polise gitmeyi dusunuyorum savciliga vereyim diyorum.ama onlem.ne alabilirim?
Sitede kimseyi tanimiyorum ki niye nefret etsinler.kameranin gordugu yerler henelde benim is saatimde dolu oluyor.arac ici kamera gosterir mi ki taktirsam bilenler yardimci olabilir miKameranın gördüğü yerleri tespit edip oralara parkedin?
Kim yapar ki bu kadar duzenli sekilde bunu... sizden nefret eden birileri mi var
Var İnternette güvenlik şirketlerindeHankmlar kameralarin gordugu yerler surekli dolu pluyor tabi elomden gelsigince oraya koyuyorum ama arac ici kamera is gorur mu nereden alabirim hic de anlamam bilen var mi
Orayı gören bir kameranın olduğu yere çek. Ya da gören bir kamera ekle derim. Kim acaba bende merak ettim.Kisin bi arac aldim.ilk gun aracimin onu cok derin bie sekilde kapur tam ortadan cizilmisti.pasta cilayla vs duzelmedi ama is yerinin muhiti kotu orada oldu sandim.sonraki gunler devam etti.aracim resmen haritaya dondu.yine pasta cila yaptirdim araci siteye otoparka parkettim.sabah bi kalktim boydan biya cizmis biri yine.kamera orayi gormuyor. Ben bu durumda ne yapabilirim?cok moralim.bozuk cidden resmen aracimi mahvetti bu kimse.polise gitmeyi dusunuyorum savciliga vereyim diyorum.ama onlem.ne alabilirim?
Aracın içine dışarıdan farkedilmeyen öne ve arkaya kamera taktirinKisin bi arac aldim.ilk gun aracimin onu cok derin bie sekilde kapur tam ortadan cizilmisti.pasta cilayla vs duzelmedi ama is yerinin muhiti kotu orada oldu sandim.sonraki gunler devam etti.aracim resmen haritaya dondu.yine pasta cila yaptirdim araci siteye otoparka parkettim.sabah bi kalktim boydan biya cizmis biri yine.kamera orayi gormuyor. Ben bu durumda ne yapabilirim?cok moralim.bozuk cidden resmen aracimi mahvetti bu kimse.polise gitmeyi dusunuyorum savciliga vereyim diyorum.ama onlem.ne alabilirim?
Ya inan eger iki kisilik yere falan park ettiysem yanlislikla cikip hemen tek kisilik yere birakiyorum.ama yapilanlar magandalik kusura bakmayin da nefret ediyorum su zihniyetten...okullarda nezaket egitimi ahlak egitimi diye bi sey olmali.hukuk egitimi de olmali birinin malina zarar vermenin suc oldugu anlatilmaliSorunlu park ediyor olabilir misiniz? İki araçlık yere tek araç, yamuk park, girişi çıkışı engellemek falan birilerini kızdırıyor olabilir mi?
Bizim sitede iki araçlık yer işgal eden bi abla vardı, önce uyardılar, silecek falan kaldırdılar, sonra üç araba çıkamayacağı şekilde etrafını kapattılar. Düzelme olmayınca en son biri dört lastiğini birden indirmiş olay çıktı sabah sabah. Ondan sonra düzeldi, dikkat etmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?