- Konu Sahibi Annelikhayalii
-
Canım sen kan testi yaptırdın mı? Hamilelik var mı?Adetin kaç gün geçmişti
Yaptım var cnm kalp atışlarını da duyduk çok şükürCanım sen kan testi yaptırdın mı? Hamilelik var mı?
Senin adına çok mutlu oldum. Bana da dua et. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallahYaptım var cnm kalp atışlarını da duyduk çok şükür
Çok tşk ederim cnm rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSenin adına çok mutlu oldum. Bana da dua et. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
Merhaba,benimde ayni cikti testim ayni marka,bebeginiz hayırlı olsun,ben cok endiseliyim insallah bendede vardirMrb lütfen cevaplayabilir misiniz adetim 2 gün gecikti test yaptım silik çıktı 4 yıllık evliyim var mı sizce gebelik
Merhaba,benimde ayni cikti testim ayni marka,bebeginiz hayırlı olsun,ben cok endiseliyim insallah bendede vardir
Yarin adet günüm,dunde bugunde sizinki gibi ciktiTşk ederim darısı başına inşallah adetin geçti mi senin
O zaman pazartesiyi bekle kan ver hayırlsıı olsun hakkındaYarin adet günüm,dunde bugunde sizinki gibi cikti
Eki Görüntüle 2570225 Eki Görüntüle 2570225Tşk ederim darısı başına inşallah adetin geçti mi senin
Ayy ayy kardes,insallah insallah, olursa 5. Gebeligim, 1 tane cocugum var fakat, ilk gebeligimden.oburleri ilerlemedi maalesef korkuyorum artik,senin bebis saglikla bereketle gelir insallah kucaginaO zaman pazartesiyi bekle kan ver hayırlsıı olsun hakkındaBu arada dikkat et deterjan dan uzak dur ağır kaldırma bakalım pazrtesi kan ver müjdeli haberlerini bekliyorum
Sen kaç haftalik oldunO zaman pazartesiyi bekle kan ver hayırlsıı olsun hakkındaBu arada dikkat et deterjan dan uzak dur ağır kaldırma bakalım pazrtesi kan ver müjdeli haberlerini bekliyorum
Hayali sankiArkadaşlar banada yardımcı olabilir misinizreglime 5 gün var test elime geçince dayanamadım yaptım hayali bir çizgi var sanki
Var sabah idrarıyla tekrarlayınArkadaşlar banada yardımcı olabilir misinizreglime 5 gün var test elime geçince dayanamadım yaptım hayali bir çizgi var sanki
Canım ben göremedim sanki regl gününü bekle bence o zaman test yap varsa Daha net çıkar hayırlısı olsunArkadaşlar banada yardımcı olabilir misinizreglime 5 gün var test elime geçince dayanamadım yaptım hayali bir çizgi var sanki
Evet görmekte zorlandım acaba hayal mi görüyorum dedimHayali sanki
Adet günüme kadar bekliyim diyorum ama dayanamazsam yarın tekrar yapacağımVar sabah idrarıyla tekrarlayın
Aynen öyle yapmayı düşünüyorumCanım ben göremedim sanki regl gününü bekle bence o zaman test yap varsa Daha net çıkar hayırlısı olsun
Ben şu an 9 haftalık oldum sende durumlar ne olduSen kaç haftalik oldun
Bi daha erkenden yapmicam silik ama netti testler ama degilmisim,genetik test vermeye gidiyrm artik hayirlisi,rabbim saglikla versin kucagina hayirli evlat olsunBen şu an 9 haftalık oldum sende durumlar ne oldu
Insallah gönlüne gore olurEvet görmekte zorlandım acaba hayal mi görüyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?