SureLab Test Pozitif

Ben hiç sağlık ocağına gitmedim güzelim hep özel hastaneye gidip dışardan giriş yaptırıyorum hemen de kanımı alıyorlar 2 saate sonuç internet sitelerine düşüyor 15 tl de ücreti var zaten
Anladım canım, biraz ince beta değerime baktırdım 84 çıktı bu arada. Düşük mü acaba? 🙁

Anladım canım, biraz ince beta değerime baktırdım 84 çıktı bu arada. Düşük mü acaba? 🙁
Ayyy hayır önemli olan 2günde 2 kat artması Çarşamba günü tekrar aynı yere aynı saatte kan ver artışı takip et sağlıklı artışların olur inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 💕🌸

Ayyy hayır önemli olan 2günde 2 kat artması Çarşamba günü tekrar aynı yere aynı saatte kan ver artışı takip et sağlıklı artışların olur inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 💕🌸
Anladım canım, teşekkür ederim, takip edeceğim. İnşallah şu an tek duam bu 🤲🧡

Selam canım, ben en son pazar gecesi ölçturdüm 84 çıktı, bugün sabah baktırdım 229 çıktı beta değerim. Sence düşük mü ilerliyor?
Güzelim %60 ve üstü diyor bazı doktorlar bazıları direkt iki kat diyor sen en iyisi 2 gün sonra tekrar baktır kafanda soru işareti kalmasın 💕

Back
X