- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
Orada neler olup bitiyor biliyor muyuz..Hayır bilmiyoruz sadece bize söylediği kadarını biliyoruz..Ölümler sadece bu..Ya o köpekler insan sıfatı altındaki Şereften vicdandan yoksun Varlıkların yaptıklarını biliyor muyuz..? HAYIR..
Ama ben bugün dün bir seminerde paylaşılan bilgileri Paylaşmak iStiyorum..O kansızlar soysuzlar neler yapıyor biliyor musunuz..Müslüman kardeşlerimizi babalarının abilerinin annelerinin eşlerinin gözü önü önünde soyup tecavüz ediyorlar..ben bu satırları yazarken ağlıyorum..Daha duyarken ağlıyorum ya orada bunu yaşayanlar..Adi varlıklar 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmişler ya biz başını okşamaya kıyamayız küçük çocuk diye o köpekler soysuzlar..Canından can almışlar..Düşünebiliyor musunuz..
Bunları az önce duydum ben seminere gitmedim oğlum küçük diye..İyi ki de gitmemişim..Abla yeter anlatma dedim devam etti sus dedim çıktım odadan..Ben daha duymaya tahammül edemedim ya bunu yaşayanlar..Belki Allah korkusu olmasa intihar bile ederler..Allah Kahretsin O Soysuzları..!!! 2 Cihanda da Kar kalmasın Yanlarına..
ALLAH BELALARINI VERSİN..KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN...!!!!
Siza yalvarıyorum ; Ellerinizi semaya açıp dua edin bitsin bu zulüm işkence..Rabbim oradaki kardeşlerimizi KORUSUN ESİRGESİN..O soysuzların eline bırakmasın..