Suriye..

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373

Orada neler olup bitiyor biliyor muyuz..Hayır bilmiyoruz sadece bize söylediği kadarını biliyoruz..Ölümler sadece bu..Ya o köpekler insan sıfatı altındaki Şereften vicdandan yoksun Varlıkların yaptıklarını biliyor muyuz..? HAYIR..

Ama ben bugün dün bir seminerde paylaşılan bilgileri Paylaşmak iStiyorum..O kansızlar soysuzlar neler yapıyor biliyor musunuz..Müslüman kardeşlerimizi babalarının abilerinin annelerinin eşlerinin gözü önü önünde soyup tecavüz ediyorlar..ben bu satırları yazarken ağlıyorum..Daha duyarken ağlıyorum ya orada bunu yaşayanlar..Adi varlıklar 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmişler ya biz başını okşamaya kıyamayız küçük çocuk diye o köpekler soysuzlar..Canından can almışlar..Düşünebiliyor musunuz..
Bunları az önce duydum ben seminere gitmedim oğlum küçük diye..İyi ki de gitmemişim..Abla yeter anlatma dedim devam etti sus dedim çıktım odadan..Ben daha duymaya tahammül edemedim ya bunu yaşayanlar..Belki Allah korkusu olmasa intihar bile ederler..Allah Kahretsin O Soysuzları..!!! 2 Cihanda da Kar kalmasın Yanlarına..

ALLAH BELALARINI VERSİN..KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN...!!!!

Siza yalvarıyorum ; Ellerinizi semaya açıp dua edin bitsin bu zulüm işkence..Rabbim oradaki kardeşlerimizi KORUSUN ESİRGESİN..O soysuzların eline bırakmasın..

Suriye de bir savaş biliyorsun değil mi ?

Suriyede dış kaynaklı bir iç savaş var, batı medyasına ve bizim medya organlarımıza göre bu savaş türlü türlü yorumlanıyo, sen bu işlerden kimin sorumlu tutulduğu bi seminere gittin onu merak ettim ben, adına sivil direnişçi denen yamyamların mı (ki bu adamların ajan olduğu vakti zamanında mısır ve libyadada sakal bıyık bırakıp görüldükleri belgeli) Esad mı(bugünlerde Esed diyolar nedense) yoksa başka güçler mi

Suriyede dış kaynaklı bir iç savaş var, batı medyasına ve bizim medya organlarımıza göre bu savaş türlü türlü yorumlanıyo, sen bu işlerden kimin sorumlu tutulduğu bi seminere gittin onu merak ettim ben, adına sivil direnişçi denen yamyamların mı (ki bu adamların ajan olduğu vakti zamanında mısır ve libyadada sakal bıyık bırakıp görüldükleri belgeli) Esad mı(bugünlerde Esed diyolar nedense) yoksa başka güçler mi

Ben gitmedim bunu belirttim..Beşar Esad'dan bahsediyorum tabi..

21. yüzyıldayız, sözde çok medeniyiz ama tecavüz, sivil halka şiddet, katliamlar savaşların bir parçası, hatta taktiği malesef, eski dönem barbarlıkları gibi. Ama her savaşta olduğu gibi burda da bir taraf masum öbürü suçlu değil, tecavüzler, adam kaçırmalar iki taraf arasında da yaygın.

Son düzenleme:

Ben gitmedim bunu belirttim..Beşar Esad'dan bahsediyorum tabi..

anladım, da Esad kendiside müslüman ayrıca biliyosunuz geçen yaz ya da ondan önceki yaz başbakanımızla tatile gitmişliği falan var, sizede garip gelmiyomu yıllarca var olan adamlara birden diktatör denmesi, kaddafi mübarek ve diğerleri, bu coğrafyada bişeyler oluyo bu konu inşallah maşallahla açıklanacak bi konu değil, bahsettiğiniz şeyleri yapanlar kendilerine direnişçi diyen barbarlar, ben batmanda yaşıyorum o coğrafyadan kaçıp gelen buralarda çalışan insanlar var, en kısa zamanda ülkelerine dönmek istiyolar

21. yüzyıldayız, sözde çok medeniyiz ama tecavüz, sivil halka şiddet, katliamlar savaşların bir parçası, hatta taktiği malesef, eski dönem barbarlıkları gibi. Ama her savaşta olduğu gibi burda da bir taraf masum öbürü suçlu değil, tecavüzler, adam kaçırmalar iki taraf arasında da yaygın.

Valla arkadaşım herkes özgür düşünmekte ama ben o mazlum insanların yaşadıklarını düşündükçe ağlıyorum..Bir kadına tecavüz edecek kadar soysuzlar ise bende öldürürüm onları bu savunmaktır..Çift taraflı diyorsun ya tecavüzler hiç de öyle değil..Öyle bile olsa müslüman da yapsa SOYSUZLUK...!!! Ki Allah diyen insan yapmaz..!!!

Valla arkadaşım herkes özgür düşünmekte ama ben o mazlum insanların yaşadıklarını düşündükçe ağlıyorum..Bir kadına tecavüz edecek kadar soysuzlar ise bende öldürürüm onları bu savunmaktır..Çift taraflı diyorsun ya tecavüzler hiç de öyle değil..Öyle bile olsa müslüman da yapsa SOYSUZLUK...!!! Ki Allah diyen insan yapmaz..!!!

aynı olaylar Afrika ülkelerinde her gün oluyo, batı emperyalistleri afrikanın elmasını götürürken geriye hep iç savaş bıraktılar ırakta ve afganistanda hala yaşanıyo, ama onlar demokrasi götürüyo değilmi, Esad ise ülkesini çapulculara bırakmadığı için diktatör ilan ediliyo, tarih yazacak nasıl olsa

anladım, da Esad kendiside müslüman ayrıca biliyosunuz geçen yaz ya da ondan önceki yaz başbakanımızla tatile gitmişliği falan var, sizede garip gelmiyomu yıllarca var olan adamlara birden diktatör denmesi, kaddafi mübarek ve diğerleri, bu coğrafyada bişeyler oluyo bu konu inşallah maşallahla açıklanacak bi konu değil, bahsettiğiniz şeyleri yapanlar kendilerine direnişçi diyen barbarlar, ben batmanda yaşıyorum o coğrafyadan kaçıp gelen buralarda çalışan insanlar var, en kısa zamanda ülkelerine dönmek istiyolar

Adı Müslüman..Ben Müslüman dediğin Allah'tan korkar zulm yapan insan tecavüz yakıp yağmalama işkence nerede Müslüman..???

Belki yıllarca kimse cesaret edemedi bunları gün yüzününe çıkartmaya..Ben o kadar derinini bilemem sende bilemezsin..Ama yaşananlar ortada değil mi sence..???

Normal Sen olsan dönmek istemez misin kendi toprağın yurdun..

Düşünmekle bilmek farklı şeyler ama. Realist olmayan kulaktan dolma bilgilere inanmak, bu bilgilerle bir tarafın çığırtkanlığını yapmak, şiddeti arttırmaktan başka bir işe yaramaz. Ayrıca Suriye iç savaşı müslümler ve gayrimüslümler arasında değil ki, isyancılar 3 kutuptan oluşuyor Radikal müslümanlar, özgürlük isteyen kürtler ve daha demokratik yönetim isteyenler olarak. Kaldı ki o radikal müslümanların ve destek aldıkları örgütlerin bazılarının hiç temiz bir sicili yok insana ve kadına değer konusunda.

aynı olaylar Afrika ülkelerinde her gün oluyo, batı emperyalistleri afrikanın elmasını götürürken geriye hep iç savaş bıraktılar ırakta ve afganistanda hala yaşanıyo, ama onlar demokrasi götürüyo değilmi, Esad ise ülkesini çapulculara bırakmadığı için diktatör ilan ediliyo, tarih yazacak nasıl olsa

Bak arkadaşım ben bunları az önce öğrendim ve kanım dondu..Sadece görüdüğümüz kadırını biliyoruz..??

Allah aşkına sen Müslümanlara çapulcu mu diyorsun Yapma gözünü seveyim dinden imandan olma..Adam bu yazdıklarımı müslümanlara yapıyor yahudilere değil..!!! ki Yahudi bile olsa inan bu kadarını hak etmiyor..

Adı Müslüman..Ben Müslüman dediğin Allah'tan korkar zulm yapan insan tecavüz yakıp yağmalama işkence nerede Müslüman..???

Belki yıllarca kimse cesaret edemedi bunları gün yüzününe çıkartmaya..Ben o kadar derinini bilemem sende bilemezsin..Ama yaşananlar ortada değil mi sence..???

Normal Sen olsan dönmek istemez misin kendi toprağın yurdun..

doğru sen de bilemezsin, ama ben en azından düşünüyorum, hükümete muhalif olan bi kesimin elinde tank tüfek var bu normal mi, kim veriyo bu adamlara bunları, bende şu an ülke yönetimine muhalifim ama topum tüfeğim yok değil mi, derin düşün biraz

Esadin amaci ne olursa olsun
Sivil halkin gordugu eziyetin aciklamasi olamaz..
Bunu yapanlarda
Bazi arkadaslarimiz gibi
Destekleyenlerde insan degildir...

Back
X