Suriye..

Bak arkadaşım ben bunları az önce öğrendim ve kanım dondu..Sadece görüdüğümüz kadırını biliyoruz..??

Allah aşkına sen Müslümanlara çapulcu mu diyorsun Yapma gözünü seveyim dinden imandan olma..Adam bu yazdıklarımı müslümanlara yapıyor yahudilere değil..!!! ki Yahudi bile olsa inan bu kadarını hak etmiyor..

ay lütfen bana din sömürüsü yapma, ben o adamlara barbar diyorum o adamlar ajan, bi ülkeyi karıştırmak için gelen ajanlar onlar, ayrıca adamlar müslümanda olsa ülkeme ihanet adamların gözünün yaşına bakmam

insan beddua ederken kime neye ettiğini iyi bilmeli

BEN BUNULARI MÜSLÜMANLARA MASUM İNSALARA YAŞATANLARA BEDDUA EDİYORUM..sen neyin peşindesin anlamadım..Senin kanın donmadı mı ya..Vicdanın var mı senin..Bunu bir müslüman da yapsa aynı şeyi yaparım bunları yaşatan da insan yaşayan da insan..Anlayabiliyor musun..???

Aminnnn..
Duydukca, okudukca bende çok üzülüyorum, çaresiz ve savunmasız insanlara zulmedenlere lanetler yağdırıyorum.. :50:

ben başka yerdeyim sen başka yerde elbet kafana göre birileri yorum yapar birlikte beddua edersiniz çünkü bi şeyleri açıp okumaktan araştırmaktan daha kolay

Düşünmekle bilmek farklı şeyler ama. Realist olmayan kulaktan dolma bilgilere inanmak, bu bilgilerle bir tarafın çığırtkanlığını yapmak, şiddeti arttırmaktan başka bir işe yaramaz. Ayrıca Suriye iç savaşı müslümler ve gayrimüslümler arasında değil ki, isyancılar 3 kutuptan oluşuyor Radikal müslümanlar, özgürlük isteyen kürtler ve daha demokratik yönetim isteyenler olarak. Kaldı ki o radikal müslümanların ve destek aldıkları örgütlerin bazılarının hiç temiz bir sicili yok insana ve kadına değer konusunda.

Haklısın sözüm yok buna..Ben bir şey öğrendim kanım dondu ve paylaştım o yapmış bu yapmış ne önemi var ki bir kadın bir insan bunları yaşıyor ise yaşatılıyor ise sorun buradadır..

Ben kimsenin çığırtkanlığını yapmıyorum..Zulm var onu söylüyorum..

ben başka yerdeyim sen başka yerde elbet kafana göre birileri yorum yapar birlikte beddua edersiniz çünkü bi şeyleri açıp okumaktan araştırmaktan daha kolay

Merak etme bende senin olduğun yerdeyim ama VİCDANIM maalesef takılıyor burada..Şükür biliyoruz okuyoruz ama bunlar yetmiyor..Ellerini semaya açıp dua etmek çok mu zor..Ben içimden geçenleri yazdım hepsi bu sen neyin peşindesin anlamadım..Siyasi konu olarak açsam bu bölüme açmazdım..

ay lütfen bana din sömürüsü yapma, ben o adamlara barbar diyorum o adamlar ajan, bi ülkeyi karıştırmak için gelen ajanlar onlar, ayrıca adamlar müslümanda olsa ülkeme ihanet adamların gözünün yaşına bakmam

Az yavaş gel konu başka yerlere kayıyor uzatmaya gerek yok..Ben düşüncemi paylaştım sende ötesine gerek yok kapışmak istiyor canın galiba ama gerek yok..

Barbar diyorsun ben ne diyorum insan sıfatı altındaki varlıklar..Aslında birbirine yakın şeyler aynı şeyi söylüyoruz kısmen ama sana yeterli gelmiyor..?

Ben müslüman mı diyorum adam müslüman olsa zaten YAPMAZ..yAŞATMAZ KİMSEYE BUNCA ZULM..!!!

Back
X