suriyedeki çocuklar

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar hergün haberleri izlediğimde okuduğumda boğazım düğümleniyor. elimden birşey gelmiyor ama o bebeklerin çocukların orda öldüklerini gördükçe ben artık hayattan zevk almıyorum yediğim yemekten utanıyorum yaşadığım hayattan utanıyorum içim yanıyor.
çocukların çaresizliği savunmasızlığı yaralı halde onları gördükçe ben çok perişan oluyorum. ne işime konsantre olabliyorum ne başka bişeye bunu nasıl atlatabilirim nasıl gecer bu içimdeki his

Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :

O babanın kızlarını oyuncak bebek gibi cansız hallerini kucaklayıp Allahh Allahh diye bağırışını izlediğim anı unutamıyorum ben de,dün hareketli bir parça dinliyordum radyoda bi an dondum kaldım o sahne aklıma geldi,dua dışında yapabileceğimiz bir şey yok maalesef...Anlamıyorum ,anlamayacağım da hiçbir zaman...Koskoca dünyaya nasıl sığamıyoruz ?Neden olduğumuz yerlere sığamıyoruz?

Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :

niye eleştiriyosunuz ki? biz de haber izliyoruz ama buraya konu açıp ah vah etmenin bi faydası yok.

aynen.. bu sabah eşime de yaptım bunun muhabbetini. ben mi çok duygusalım acaba diyorum. tv de gazetede gördüklerim, okuduklarım beni o kadar etkiliyor ki artık günlük hayatım, sosyal hayatıma falan yansıyor. o gördüğüm gazdan ölen çocuk cesetlerinin yerinde kendi kızımı düşünüyorum çok fena oluyorum. hatta akşam kızı uyuttuk eşimle başbaşa bikaç saat geçircez, haberlerde bi gördüm yine o çocuk cesetlerini bütün heves,istek bitti bende. abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konuda kendimi kontrol edemiyorum. kahroluyorum özellikle de konu çocuk olunca

alistiriliyoruz bi yerde..hani orta doguda ne olsa normal..orda hep savas vardi hep olacak havasi..haklisin sonuna kadar..Allahim devletimize milletimize zeval vermesin...elimizden birseyler gelse keske ama duadan baska ne geliyor? haberlerde izledigim zaman psikolojim bozuluyor net. agliyorum cogu zaman..o da iyi degil..

Konu açmıyor oluşumuz görmezden geldiğimiz anlamına gelmiyor, üzülmediğimiz, yardım eli uzatmadığımız anlamına hiç gelmiyor. Kaldı ki bu tür konular siyasi tartışmaya zemin hazırlıyor, burda konu açıp sinirimi bozacağıma kendi içimde üzülürüm.

Banlanma korkusu olmasa o olaylar için o kadar şey yazardım ki. Ortadoğu ülkeleri üzerinde oynanan oyunlar o kadar açık ki. Bu oyunlara alet olanların da Allah.... versin. Bu olaylar ibret alınmalı. Hayır'lı günler herkes için yakındır umarım.

bu genelleme olmamış.
düzeltmen gerek.
konu okuyup yazanlar mı duyarlı sadece.?
endişe ile haberleri takip ediyor ve gidişata üzülüyoruz.
aldatma para yalana nereden bağladın hemen de.
olmamış kısaca

tv izlemiyorum haber okummaya calısıyorum artık. arada eskiden cocukların basına gelenler geliyor aklıma aglıyorum. sonrada diyorum dünyanın pisliğinden kurtuldular

Maalesef birileri hep zulme ugrayacak birileri de zulum yapacak. Ben imkanim oldukca yardim kuruluslarina yardimda bulunuyorum. Her ay duzenli kucuk de olsa yardim yaparim. Giyilebilir durumdaki giysilerimizden ve esyalarimizdan da veriyorum acimi hafifletiyor. 3-5 deme elinden ne geliyorsa ver canim. Birine ilac olur birine mama.

kusua bakmayın eleştiriniz boş hem de bomboş. resmen gözlerimi savaşla açtım bosna savaşı, kosova, afganistan, filistin ve daha aklıma gelmeyenler. hayatımın her dönemine birileri için başka yerlerdeki çocuklar için üzüldüm üzüldük ve her savaşta birilerini suçladık. ölenler değişti öldürenler değişti ama savaş hiç bir zaman bitmedi. bir ara çıldıracak noktaya gelmiştim artık haberlere falan bakmıyorum. sosyal medyada denk geldiği kadarıyla. ve ben yine sosyal medyada gördüğüm ikizlere üzülürken 3 suriyeli caddede bize laf attı. maaleef dünyayı yöneten biz değiliz gidişatı da değiştiremeyiz acı acıyı öfke öfkeyi getiriyor. bu ülkenin ve insanlarının artık üzülmeye öfkelenmeye değil biraz nefes almaya huzur bulmaya ihtiyacı var.

Konu açınca çok duyarlı mı oldun? Bu konunun sonu siyasete gider. Ne diyelim? Allah yardımcıları olsun.

o ay parcası gıbı guzel cocuga cok uzuldum ızlemek yurek ıstıyo zaten allah kahretsın zalım ınsanları

kızlar yanlış anlamayın konu açmamış derken butun aldatma konuları okunup cevaplanıyor. benim bu uzuntumu kimse okumuyor anlamında sitem ettim. kimseye duyarsız dyemem kımsenın elınden bişey gelmiyor ben sadece bu konuda benmi abartıyorum yoksa herkes bu üzüntüyü bukadar ağır yaşıyormu dye dertleşmek istedim

Erzak ve kiyafet gonderen kurumlar var. Elimden sadece bu kadari geliyor ben de erzak battaniye mont bot falan yolluyorum evdekilerden. Umarim gercekten oraya gidiyordur yardimlar. Zulum dunyanin neresinde olursa olsun karsisinda olmaliyiz. Olmesi gereken bu kadar pislik varken masum insanlarin olmesi cok aci.

Kimse konu açmadı diye kimsenin umurunda değil mi sanıyorsunuz? Gidin psikiyatra psikoloğa. Ve haber izleyip okumayın.
konu açmadı derken benim bu başlıktaki konumu açmamışlar anlamında sitem ettim. ama kocam beni aldatıyor konuları fazlasıyla rağbet göruyor buna sitem ettim yanlış anlamayın ve lafım herkese deil buran kımsenınde günahını almak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…