Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :
Konu açmıyor oluşumuz görmezden geldiğimiz anlamına gelmiyor, üzülmediğimiz, yardım eli uzatmadığımız anlamına hiç gelmiyor. Kaldı ki bu tür konular siyasi tartışmaya zemin hazırlıyor, burda konu açıp sinirimi bozacağıma kendi içimde üzülürüm.Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :
bu genelleme olmamış.Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :
Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :
Konu açınca çok duyarlı mı oldun? Bu konunun sonu siyasete gider. Ne diyelim? Allah yardımcıları olsun.Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :
konu açmadı derken benim bu başlıktaki konumu açmamışlar anlamında sitem ettim. ama kocam beni aldatıyor konuları fazlasıyla rağbet göruyor buna sitem ettim yanlış anlamayın ve lafım herkese deil buran kımsenınde günahını almak istememKimse konu açmadı diye kimsenin umurunda değil mi sanıyorsunuz? Gidin psikiyatra psikoloğa. Ve haber izleyip okumayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?