suriyedeki çocuklar

evet canım yardım her daim edıyoruz am aonlara ulaşıp yaralarını saramıyoruz onları oradan kurtaramıyoruz ve alel açık cesetleri izliyoruz bu çok üzücü çooook

Niye herkes bu kadar kizdi anlamadim. Ben de konu acmadim ama hic alinacak bir sey goremedim.

Üstüste bombaların ülkemde patlatılıp patlatılıp askerlerimizin şehit olduğu dönemden beri sosyal medya kullanmıyorum. Haber izlemiyorum. Savaş her yerde her an var. Evet her ölen çocuk için lanetler yağdırıyorum ağlıyorum ama ne fayda..! İlahi bir gücüm olsa bu dünyadaki bütün çocukları alıp başka bir dünya kurabilsem. Kan yerine çiçek koksa, savaştan saklanmak yerine saklambaç oynadıkları için saklansalar ve ailelerini kaybettikleri için değil de yakalamacılık oynareken düştüğü için canı yansa keşke derim hep.. Ama yok işte bir çözüm yok. Ol der olur Ya Rabbim.. İyi şeyler ne zaman olacak ?

evet canım yardım her daim edıyoruz am aonlara ulaşıp yaralarını saramıyoruz onları oradan kurtaramıyoruz ve alel açık cesetleri izliyoruz bu çok üzücü çooook
Kurtarip durduramazsin zaten. Oyle kolay degil ve bunlarin hepsi her yuzyilda yasaniyor yasanacak. Gonderdigin yardimlari da kucumseme cunku bir bot bile o kadar anlam ifade ediyor ki o cocuklar icin. Ve pek cok ulke yardimi birak umursamiyor bile olanlanlari. Bir de destekleyenler var tabi...

Rabbim yardımcıları olsun bu cuma hürmetine
DAyanılacak gibi değil
Tarifsiz bir acııı buna bende dayanamıyorum
O bakışlar o haller kurban olduğum rabbim bunları o sabilere o insanlara yaşatanlara sen mislini ver.
Bu yaratıklar bu dünyanın hakimi olduklarını ve hiç ölmeyecek gibi yaşayan zavallılar
El-Kahhar....

aminn canım aminn inşallah acı çekmıyolardır inşallah melekler onları koruyordur

Kimse konuyu açmamış bile dünya nereye gidiyor kmsenin umrunda deil. herkes aldatmanın paranın yalanın peşine düşmüş çok yazık :
Tam cevap verecekken ikinci yorumunu okudum hevesim kaçtı
Burası bdv, malum herkesin de bir derdi var ... konular bazen geç düşüyor ekrana , veryansın etmek yerine yorum yapıldıkca cevap vermek daha uygun gibi ..
Milletçe üzülüp ,destek veriyoruz zaten .konu açıp yine aynı milleti topa tutmak da ayrı bir ironi ve sahte duyar ! 2.mesaj olmasaydı bunun aksini düşünebilirdim ...

Valla yazılacak çok şey var da neyse. Bunların hepsinin sebebi birkaç iblis ve bir de bunların eteğinde dolanan, hâlbuki cin olmadan adam çarpmaya kalktığını bile bilmeyen bir zavallılar zavallısı. Ama Allah'ın sabrı çok geniş. Bize de beklemek düşüyor. İnşallah vakti gelince Allah'ın adaleti tecelli edecek.

Niye herkes bu kadar kizdi anlamadim. Ben de konu acmadim ama hic alinacak bir sey goremedim.
Yoruma tepki gösterenlerden biri olarak cevap vereyim, çünkü o yorumda duyarsızlıkla suçlama vardı. Konu açıp insanların gözüne sokmamamdan, üzülmediğim, birşey yapmadığım nasıl anlaşılır?

Ya nereden biliyorsunuz umurumuzda olmadığını ya da üzülmediğimizi. Herkes her şeyi anlatmak zorunda mı?

Bir "o kadar olay var tutmuş dizi izliyorsunuz, başka dertlerle uğraşıyorsunuz" diyenler

İki "insanlar aç hayvanlara neden yemek veriyorsun" diyenler.

Bu tip insanlar beni çok kızdırıyor.

Üzülme limiti mi var bilmediğimiz acaba? Benim bildiğim aynı anda pek çok şeyle ilgilenebilecek kapasitede insanoğlu. Bugün de sürekli yargılanıyoruz bdv'de.

aminn canım aminn inşallah acı çekmıyolardır inşallah melekler onları koruyordur

İnşallah canım ben inanıyorum onlar zaten melek ve rabbim onları meleklerini her daim korur.
Kaldıki biz bu aciz kullar okadar günah işlerken bizlere sabırlı davranan yüce rabbim onlara nasılda güzellik gösteriyordur.

Bu Ortadoğunun bu hale gelmesinde payı olan herkesin ağzına s....yım . Göz yumanların da katılanların da .

Bu nasıl bir iş arkadaşö Antartika değil bu dünyanın ortasında bir ülkede her gün insanlar ölüyor el atan yok. Paris'te saldırı oldu 40 kişi öldü tüm dünya ayağa kalktı. Ölenler Avrupalı olunca barış kardeşlik antiterör nutukları atılıyor , ölen Ortadoğulu olunca takan yok bizim canımız can değil çünkü. Böyle düzene böyle ikiyüzlülüğe tüküreyim.

Hanımlar,
neden böyle konular açılmıyor, neden kimse yorum yapmıyor demeyin, yazmayınca kayıtsız kalmış olmuyor kimse fakat bu gibi konular eninde sonunda ya siyasete ya dine dayanıyor ve tartışmalar çıkıyor, hadi onu da geçtim zaten site kuralları gereği dini ve siyasi içerik yasak, 4 sayfalık konuda şimdiden gözüme 2 siyasi sayılacak yorum çarptı bile, kusura bakmayın bu konu kapanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…