Suriyeli bir kadın arabamının fotografını çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan sonra aracınızı cebinizde taşırsınız.Ne var allah aşkına bir fotoğraf çektiyse? Hoşuna gitmiş olamazmı.Hayır mevzu sadece fotoğraf çekmiş olması değil peçeli bir hanımın fotoğraf çekmesi.Birde Suriyeli demişsiniz.Hayır yani nereliyse nereli bir acaipsiniz yani

Bundan sonra aracınızı cebinizde taşırsınız.Ne var allah aşkına bir fotoğraf çektiyse? Hoşuna gitmiş olamazmı.Hayır mevzu sadece fotoğraf çekmiş olması değil peçeli bir hanımın fotoğraf çekmesi.Birde Suriyeli demişsiniz.Hayır yani nereliyse nereli bir acaipsiniz yani

İyi o zaman herkes hoşuna giden herşeyin fotoğrafını çeke çeke gitsin ne münasebet. Öyle bile olsa sahibinden izin alır insan illegal bir niyeti yoksa. Ayrıca ne yüzü ne gözü görünmeyen birinin yapması tabi ki daha tedirgin edici. İçindeki kadın mı erkek mi o bile belli değil. Bir olay olsa eşgali yok.

Her şey olabilir, yani tuhaf. İçiniz rahat değilse bir süreliğine başka bir yere park edin bari. Oturup da sizin arabayı didik didik aramazlar herhalde.

Modelini cekmistir birine gostermek bundan istiyorum demek icin.

Yani ne için çekmiş olabilir sizce çok saçma değil mi tepkiniz? O arabadan alacaktır, birilerine benim diyecektir ne olabilir en kötü. Anladım devir kötü endişeleniyoruz da bu kadar havadan nem de kapmamak lazım
Konu sahibini azarlamak moda olmuş burda. Herkes sizin kadar iyimser olmak zorunda mi? Akla hayale gelmeyecek hırsızlık vakaları olmuyor mu bu ülkede? Ben olsam ben de rahatsız olabilirdim.

Bence çalınma vs olsa öyle alalade çekmez diye düşünüyorm beğenmiştir ondan çekmiştir

Eşim araba alıp satıyor. Ve nette böyle sahte ilanlar açıp kapora toplayanlar olduğunu söyledi.arabanın fiyatını düşük yazıp araba sizindir ama 100...200 lira bana para yatırın diyorlarmış. Günde kaç kişiyi kandırırsa artık..

Hanımlar merhaba sakin bir mahallede oturuyoruz ara sokata ,evimizin karşısında arabamız var.Az önce cocuklar balkonda iken tamamen siyah giyimli kadın ,yüzü kapalı üstelik gözlük de varmış ,Suriyeli diye tahmin ediyorum.arabanın yanına gelmiş elinde telefonla hem arka hem de yandan fotograf çekmiş.Çocuklar kosarak yanıma geldiginden hemen dışarı çıktım yola da baktık kadın yok olmuş.Ben de panikledim acaba neden dedim.Arabamız lüx değil daha taksitleri duruyor.Var mı başına böyle bir şey gelen.
Beğendiğinden çekmiştir bence fotoğrafla bi arabaya ne yapılabilir ki düşündüm bulamadım.. aklınıza bişey gelmesin bence

Eşim araba alıp satıyor. Ve nette böyle sahte ilanlar açıp kapora toplayanlar olduğunu söyledi.arabanın fiyatını düşük yazıp araba sizindir ama 100...200 lira bana para yatırın diyorlarmış. Günde kaç kişiyi kandırırsa artık..
İlk aklıma gelen kadın kılığına girmiş(eşgal belirlenmemesi için) hırsız arabayı takibe aldı diye düşündüm, ikincisi de yazdığınız.
Her cuma ilana girer bahsettiğiniz sahte hesaplar, haftasonu havale yapılamadığından cep tel numarama para yolla araba senin diyorlar.
Kaç tane yakaladık böyle ilan, hatta o şehirde olmamamıza rağmen, arkadaşımız gelip bakacak o elden verecek kaporayı dediğimiz an, telefon ulaşılmaz oluyor.

belki erkektir hırsızdır kılık değiştirmiştir. bir tahmin üzerinden 'suriyeli bir kadın' diye kesin konuşmanız çok kırıcı olmuş. en azından 'suriyeli olduğunu tahmin ettiğim bir kadın' demeliydiniz.

Arkadaşlar arabamız albea marka.Eşim para biriktiremiyoz diye aldı ayrıca hastane uzakta yarım saat sürüyor küçük çocuklarım var.Kasgo olayını o sebepten yapamadık.En kısa zamanda insallah eşim asgari ücretten biraz yüksek maaş alıyor.Kiradayız en cüzi kira benim evim tanıdık oldugu için başka yere taşınmma zor.Ayrıca okula yakın.Kaynımın arabası sajin markaydı sürükleyerek götürmüşler.Sanırım başka yere park edecegiz.Teşekkürler yardımlarınız için.Konu kilitlenebilir Mune Mune
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır Hoppa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X