Ama çocuğun ailesi yok hiç kimsesi yokyaşınız 46 görünüyor. muhtemelen devlet bebek vermez diye bu yola girdiniz.
Ama ben olsam kisilerarasi tanidigim birinden evlar edinmek yerine devletten koruyucu aile olurum. Hem devlet de destek olur beraber büyütürüz, hem ozel okullarda kontenjanindan okur hayati kurtulur. hem de ailesiyle muhatap olmam - oyle bir durum aninda bana ulaşamazlar - yetkililer araciligiyla cocugu gorurler falan. arada ikimizi de koruyan bir yetkili olur.
simdi cocugu size veren 5 sene sonra "geri dönüyoruz ver geri" diyebilirler. ya da para isteyebilirler vs
Çocuk kiminle yaşıyor ki?Ama çocuğun ailesi yok hiç kimsesi yok
Nasil evlat edinceksiniz? Devlet araciligiyla mi? Suriyeli veya baska memleketli fark etmez bence.Ama çocuğun ailesi yok hiç kimsesi yok
Bana anlattığına göre tanıdığı bir suriyeli komşusu varmış onlarda kalıyormuşÇocuk kiminle yaşıyor ki?
simdi yok, durumu iyi bir aile almis onu diye duyulursa belki kardeşleri halalari vs cikar gelir. olayi tam anlatin da bjz de yorum yapalim.Ama çocuğun ailesi yok hiç kimsesi yok
Çocuk kaç yaşlarında? Sizinle uyum sağlayabilir mi? Resmiyete mi dökmeyi düşünüyorsunuz?Bana anlattığına göre tanıdığı bir suriyeli komşusu varmış onlarda kalıyormuş
Nasil evlat edinceksiniz? Devlet araciligiyla mi? Suriyeli veya baska memleketli fark etmez bence.
Çocuk küçükya 14 15 yaşında ,Çocuk kaç yaşlarında? Sizinle uyum sağlayabilir mi? Resmiyete mi dökmeyi düşünüyorsunuz?
Ben maddi ve manevi destekte bulunurdum ama çocuğa evimde bakar mıydım bilmiyorum. Kültürleri farklı bir kere. Kültürümden kopmasını istemem. Eğer ille de bakacaksam da yine kendi kültürüyle haşır neşir etmeye çalışırdım.
Kucukte degilmis 14 yas kucuk mu sizce?Çocuk küçükya 14 15 yaşında ,
Çocuk küçükya 14 15 yaşında ,
konuyu nereden tutsan elde kalıyor. Devletten değilde tanıdıktan mı alacaksınız çocuğu bu yasal mı sizce? Ayrıca 14 15 yaşında demişsiniz nasıl güveneceksin bu ''çocuğa''? Nasıl yetiştiği belli değil ırkı farketmeksizin ya bir suça yatkınlığı varsa?Çocuk küçükya 14 15 yaşında ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?