Suriyeli sevgilisi olan üye:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.698
37.029
1.123
39
Böyle bir konu acacagim da hic aklima gelmezdi. Arkadas ozelden yazdi, yeniymis konu acamamis. Yardim istiyor.
@Beste23m. Buraya yazabilirsin derdini

rezalete koş esraaa:p
hiç tanımadığım bir yeni üyeden özel msj geldi. adeta buraya yazar gibi derdini dökmüş. ben de sandım ki konuyu buraya açıyorum derken bir şekilde mesaj yolladı bana.
sevabıma konu açıp kızı etiketledim meğer o zaten bana danışmak istemiş:deli:
buraya yazmak istemiyormuş ben de hemen sildim içeriği.
durum budur hatunlar:rolleyes:

rezalete koş esraaa:p
hiç tanımadığım bir yeni üyeden özel msj geldi. adeta buraya yazar gibi derdini dökmüş. ben de sandım ki konuyu buraya açıyorum derken bir şekilde mesaj yolladı bana.
sevabıma konu açıp kızı etiketledim meğer o zaten bana danışmak istemiş:deli:
buraya yazmak istemiyormuş ben de hemen sildim içeriği.
durum budur hatunlar:rolleyes:

Daha geçenlerde hiç bilmediğim 0 mesajı olan bir üye mail adresini bana verecekmiş bende medyum nihat denilen kişiye iletecekmişim...Koskoca sitede gel sen beni bul :KK53::skandal:

Daha geçenlerde hiç bilmediğim 0 mesajı olan bir üye mail adresini bana verecekmiş bende medyum nihat denilen kişiye iletecekmişim...Koskoca sitede gel sen beni bul :KK53::skandal:
ahahahhahaha hadi yaa,:confused::confused:
yüz yıllık üyeyim gerçek sandım iyi mi:rolleyes:
zaten geri yazmadı ürküttüm kızı zaar:p

ahahahhahaha hadi yaa,:confused::confused:
yüz yıllık üyeyim gerçek sandım iyi mi:rolleyes:
zaten geri yazmadı ürküttüm kızı zaar:p

Sonradan hatırladım bende bu medyumu,bir konuda biri sormuştu bu nihatı bilen varmı diye..
Bende komşum olur dedim,oysaki yok böyle bişey :KK53::KK53: sonrada mesajı geldi hatunun..:KK45:

O kadar bilge bir insanim bana neden olmuyor boyle seyler ya? Ben saksi degilim, bana da sorun! :KK48:
işte demek ki o kadar bilge olmanın da bir tık üstü olmak gerekiyormuş:KK53::KK53::KK53:
devamı gelmedi ama malesef buraya yazdığımı fark edince uzadı sanırım.
şu an yeni bir üyelik açıyor olabilir:halay:

Bence değil,sırf meraktan baktım kimleri takip ediyor diye hep bilinen üyelere yapılıyor..
Ama hiç mesajı yok 2-3 günlük üye birde bunlar..

Bana öyle nickimi değiştirebilir misiniz, konumu taşıyabilir misiniz diye gelmişti de :27:

Mantıklı aslında forumda yeni olunca

Back
X