Sürpriz aksam yemegi

F3N3RLiiM_19o7_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
46
0
86
Almanya
hepinize selamlar :)
konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama yanlis olduysa özür dilerim..
benim derdim annem ve babam..
sürekli kavga ederler....evde hic huzur yok vs..
simdi bunlari burda fazla uzatmak istemiyorum..
ben onlarin kizlari olarak onlardan habersiz komsumla birlikte onlarin sevdikleri yemekleri yapmayi planliyorum..
cumartesi gününe insallah..ama annemlerin bundan haberi olmamasi lazim..ve bi sekilde evden göndermeliyim..göndermeliyim ki yemekleri yapabileyim...
ya arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var iste :(
bu yemek belki az da olsa bi iletisim kurmamiza..azcik da olsa yüzümüzün gülmesine yardimci olacagini düsünüyorum..
önerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar..simdiden heeeepinizeeeee hem okudugunuz icin tesekkür ediyorum..hemde gelecek cevaplariniz icin tesekkür ediyorum :)

ben onlarin kizlari olarak onlardan habersiz komsumla birlikte onlarin sevdikleri yemekleri yapmayi planliyorum..
cumartesi gününe insallah..ama annemlerin bundan haberi olmamasi lazim..ve bi sekilde evden göndermeliyim..göndermeliyim ki yemekleri yapabileyim...
bu yemek belki az da olsa bi iletisim kurmamiza..azcik da olsa yüzümüzün gülmesine yardimci olacagini düsünüyorum..
önerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar..simdiden heeeepinizeeeee hem okudugunuz icin tesekkür ediyorum..hemde gelecek cevaplariniz icin tesekkür ediyorum :)

canım güzel düşünmüşsün bence işe yarayabilir bu şekilde olayların farkına varmalarınıda sağlayabilirsin umarım işe yarar :))

Malzemeleri alıp komşunun evinde pişirin.

Sonra komşunuz anneni bir bahaneyle evden çıkarır,sen de güzel bir sofra kurarsın..

Biraz komşuya iş düşüyor burda..

Yemekleri dışarıdan satın alabilirsin..
veya komşunda pişirebilirsin..
en güzeli annenle babana dışarıda başbaşa güzel akşam yemeği organize edebilirsin.
her halukarda güzel bir davranış, bravo.

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar"başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Malzemeleri alıp komşunun evinde pişirin.

Sonra komşunuz anneni bir bahaneyle evden çıkarır,sen de güzel bir sofra kurarsın..

Biraz komşuya iş düşüyor burda..

sagol cevabin icin canim..orasi kolayda..ben para nasil isticem babamlardan onu bilmiyorum..
cuma günü alisveris yapmaliyim..para istemeliyim yani..
kücük kiz kardesimin dogumgünü vardi gecen hafta..sanki onun icin sürpriz yemek yapiyomus gibi babamdan para isticektim..ve cumartesi günü babamla annemin kardesimi evden uzaklastirmalarini söylicektim ki onlarda uazklassin... ama kardesim hayir diyo..beni karistirma bu isin icine diyo :(
yani beni zor durumda birakti :/

Yemekleri dışarıdan satın alabilirsin..
veya komşunda pişirebilirsin..
en güzeli annenle babana dışarıda başbaşa güzel akşam yemeği organize edebilirsin.
her halukarda güzel bir davranış, bravo.

sagol canim önerin icin..ama ben kendi ellerimle yapmak istiyorum :)
annemle babam hayatta bas basa yemege gitmezler..
hem ben ailecek olalim istiyorum..eskisi gibi :(

babanız nasılsa gündüz işe gider bir bayan akrabanızdan da rica edin annenizi gündüz oturmaya çağırsın..
bizde annemle babama böyle birşey yapmıştık..ortaokuldaydık kardeşimle makarna yaptık buzluktaki köftelerden kızarttık küçük bir pasta aldık..annemler o gün köye gitmişti..biz halama gittik...onlar köyden gelince çok sevinmişlerdi e küçüğüz daha ancak bu kadar olmuştu:9:annem çokkkk sevinmişti..hala anlatır:1:
birde yataklarının üzerine biz kardeş istiyoruz bu akşam yapıverin yazmıştık:1::1::1:
ay alemmişiz yaaa:32::32:

babanız nasılsa gündüz işe gider bir bayan akrabanızdan da rica edin annenizi gündüz oturmaya çağırsın..
bizde annemle babama böyle birşey yapmıştık..ortaokuldaydık kardeşimle makarna yaptık buzluktaki köftelerden kızarttık küçük bir pasta aldık..annemler o gün köye gitmişti..biz halama gittik...onlar köyden gelince çok sevinmişlerdi e küçüğüz daha ancak bu kadar olmuştu:9:annem çokkkk sevinmişti..hala anlatır:1:
birde yataklarının üzerine biz kardeş istiyoruz bu akşam yapıverin yazmıştık:1::1::1:
ay alemmişiz yaaa:32::32:

yok babam bu hafta gececi :( cumartesi bos allahtan..
alisveris meseleside..cuma günü ablam calisiyo..ablama dedim..abla sen evi ara beni almaya gelin de dedim..bende bi bahaneyle ordan alisveris yaparim dedim..
cünkü türk bakkali hemen ablamin bürosunun orda..
yemeklerin bi kismini da cuma gecesi annem yattiktan sonra yapcam..yaprak sarma..dolma falan..
yoksa cumartesi gününe yetismeyebilir :)
cumartesi günüde annemler alisverise gider büyük bi ihtimalle..bende o ara hazirlarim herseyi insallah :69:

tebrik ederim sizi
çok incesiniz gerçekten...
inşaalllah ailenizde çok memnun kalırlar
kolay gelsin şimdiden..
parayı ablanızdan borç alamazmısınız bi süreliğine:26:
yemekten sonra babanıza söylersiniz bi ara

tebrik ederim sizi
çok incesiniz gerçekten...
inşaalllah ailenizde çok memnun kalırlar
kolay gelsin şimdiden..
parayı ablanızdan borç alamazmısınız bi süreliğine:26:
yemekten sonra babanıza söylersiniz bi ara

sagol canim..insallah :)
ya yarin ablami almaya giderken babama dicem baba alisveris yapalim surdan..
gecede yemekleri yaparim..cumarteside alisverise gitcekler dedigim gibi..sonra telefon acip biraz daha oyalanmalarini söylicem..
yalniz simdi bi tane sorunum var :D
yemekleri nerde saklicam :S
mutfaga sürekli girildigi icin..
acaba odamdami saklasam diyorum ??
yere bi örtü serip üstünede tencereleri koysam ??

Son düzenleme:
Okumuştum ama yorum yapamamıştım.Çok sevindim güzel geçmesine.İnşallah bir daha tartışmazlar.Çok ince düşünceli bir evlatsın.İnşallah Rabbim bize de senin gibi bir evlat nasip eder.:nazar:

Back
X