- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi banabenigeriver
Bir daha aramayacağına eminsen eşine söyleme, gerek yok, 1 kerelik aradı demekki, evlendiğini öğrendi aramayacaksa boşver hiç açma konusunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke cvp vermeseydin bende 4 senelik evliyim aynı şey başıma geldi..Hemde ne sürpriz bir bilseniz...Konumun önceki konularımla uzaktan yakından alakası yok.Bir senelik evliyim 1,5-2 sene önce görüştüğüm adam (4-5 senedir tanıyordum sevgili olamamıştık uyuşmadık) beni aramış."Evlendim!!Beni rahatsız etme.Eyvallah" dedim mesajla tamam by falan yazdı. Muhtemelen birdaha yazmaz ama bunu eşime söylemedim söylesem mi bilemedim.Eşim kıskanç biri sorun olabilir.Sizce ne yapmalıyım?
Aynen bende öyle hissettim zaten evli olduğunu söylemese bile sosyal medya denen bişey var şimdi herkes herşeyi ordan 2 dakikada öğreniyor mutlaka oda biliyordur...Sırf evlendiginizi söyleyip ego tatmini yapmak için mesaj atmışsınız gibi geldi. Yanlışsa kusura bakmayın. Ne gerek vardı ki? Engelleyip gececektiniz. Eşinize söylemeye de gerek yok.
Dini içerik paylaşımı göremiyorum ben bu konuda nereden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ne alaka caiz mi değil mi ??Eşinizin de eskileri varmış, sizin de olabilir.. Mesaj yazmışsınız artık, engelleyin gitsin. Sizin aileye uygun daha muhafazakar bir taktik var mı bilemedim şimdi?? Sizin elin adamına mesaj yazmanız caiz mi??
Ahaahahaha ayni seyler geçti içimdenOooo ilgi goruyorsun demekki cevrende itici degilsin
Reklamlar.
en anormali ise kocama söylesem miEvet o kisim biraz karisik.
Normal olan engellemek. Anormal olan boyle bir mesaj atmak , daha anormali boyle bir konu acmak ama direkt engelleseydi konu da acilamazdi degil mi:)
en anormali ise kocama söylesem mi
Onlarin gidisi boyle bir mesajla baslamisti yapma alasagi etmeye calisma kimseyiAma hata bizde hanımlar bu üye belli ki her gün her fırsatta buraya konu açıp duracak ve biz böyle devam ettikçe bu gereksiz konular sayfalarca ilerleyecek belki kimse yorum yazmasa tepkisiz kalsa çekip gidecek
Böyle bir üye daha vardı unuttum adını da daha bir kaç ay önce KK nin bir çok eski üyesinin sonu oldu.bazı eski üyeleri pek sevmem burayı aşırı sahiplenip pek kimseye söz hakkı vermezler ama bu üyelik iptali olanlar kadın gibi kadınlardı akıllı mantıklı vs. Yani demem o ki bu konu sahibi de çok kisiye son olacak gibi
Ahahah :)Onlarin gidisi boyle bir mesajla baslamisti yapma alasagi etmeye calisma kimseyi![]()
Nedir bu vıcık vıcık meselesi?Hic yakistiramadim konu sahibine böyle Vicik Vicik arkadaşliklari
Evet patavatsizca ettigi bi laf onceki konusundan.kendisi baya insanlarin sabrini zorlayan bir tip konularinin icinde oğlusunu seven tarzi bi basligi olan konuda geçiyorNedir bu vıcık vıcık meselesi?
Ikidir karşıma çıkıyor lakin hiç anlamadım.
Zat-ı şahanelerinin bir patavatsızlığı sanırım ama konuyu merak ettim valla.
Bu üye konu açmış olmak için hergün yeni bir konu ile karşımızda. Eski konuları da genellikle din ve inanç konusuna gelip bir çok üyenin banlanmasıyla sonlanıyor. Ben yazdıklarının gerçek olduğuna inanmıyorum. Kendisi şaka gibi bir karakter, amaç insanları çıldırtmak. Bu nedenle konusuna böyle bir yorum yaptım. Pişman değilim :)Dini içerik paylaşımı göremiyorum ben bu konuda nereden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ne alaka caiz mi değil mi ??