- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.117
- 598
Kurtaj olayina neden bu kadar tuu kaka gozuyle bakiliyor anlamiyorum. Henuz kan pihtisi halinde olan ceninin alinmasi teknik olarak cinayet degil. Ki ilk haftalarda gayet kendi de tutunamayarak dusebilir. Eger dunyaya gelisi basta kendisi dahil herkesin hayatini zorlastiracaksa, kadin kendini ona bakacak saglikli psikolojide hissetmiyorsa ben kurtaja karsi degilim. Ha bu demek degil ki korunulmasin herkes hamile kalip sonra aldirsin rahatca. Ama kazara boyle bir sey olduysa ve ortada ciddi engeller varsa Allah nasilsa kismetini verir, bereketiyle gelir laflarina inanmiyorum. Akilci dusunmek lazim. Konu sahibi her seyden bağımsız olarak dusun. Bir cocugu daha yalniz da olsa tum sorumluluklariyla buyutmeye hazir misin maddi manevi? Esin ne diyor? Bunlarin cevabina gore hareket et.
ben hiç bir nedenle tutunamamış 5 aylık embriyo için mezar kazan, cenaze düzenleyen, başsağlığına giden görmedim, ama lafa gelince onun aldırılması cinayet, doğmuş büyümüşten ne farkı var...
olmaz mı yahu, 5 haftalık hamilyken düşük yapsam 2 gün ağlar geçerim, 5 yaşında kızım ölse, ölürüm.
fazla acitasyon beynimi yakıyor.
not: kendi adıma, sağlıkla ilgili bir sorunum yoksa asla kürtaj olmam, ama bir kadına da kürtaj oldu diye katil demek, kürtaja cinayet demek inanılmaz mantık dışı...