Sürpriz meleğim artık benimle..

esraa_

BirSen BirBen Birde BEBEK
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1.049
0
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 gün önce gebelik testi yaptım 2 kere ve ikisinde de pozitif çıktı. yarın doktora gidicem. kaç haftalık olduğunu öğrenicem.tahminime göre 5-6 haftalık.
bu haftalarda kalp atışlarını duyma olasılığım nedir onu merak ediyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

ilk once tebrikler canim.sata gore kac haftalik oludugunu hesapla.mesela ben 6+4ken duymustum kalp atislarini.5 haftalikken de kesekyi gormusduk.Saglikla kucagina alirsin insallah

Teşekkür ederim leyla, yarın dr.a gidicem çok heyecanlıyım..
inşallah sağlıklı gelir yavrum

teşekkür ederim.. 4 haftalık bebeğim 481,5 çıktı değerim yarın tekrar yaptırıcam.
kesesini de haftaya görcez kısmetse..

Maalesef aralık ayının ortalarında kesemi düşürdüm. Doktor boş gebelik olduğunu söyledi.

Ve dün tekrar hamile olduğumu öğrendim cumartesi günü doktora gidicem Allah nasip ederse..

ınşallah bu sefer sıkı tutunur annesine :)

Maalesef aralık ayının ortalarında kesemi düşürdüm. Doktor boş gebelik olduğunu söyledi.

Ve dün tekrar hamile olduğumu öğrendim cumartesi günü doktora gidicem Allah nasip ederse..

İnşallah bu sefer sıkı tutunur annesine :)

gecmis olsun canim...cok uzuldum:çok üzgünüm:

insallah bu sefer bebisin seninledir.saglikla kucagina alman dilegiylezemuszemus

Bu akşam doktora gittim kızlar,
sat 29 ocak ama bebişim 6+1 günlükmüş kesemi ve miniğimi gördüm doktor kalp atışlarını gösterdi ben pek anlamadım ama sanki gözüme bi oynayan bişi göründü. o ben görüyorum dedi ve kalbini gösterdi minnacıktı. bi kaç hafta sonra rahatlıkla görürsün sende dedi. Herşey yolundaymış şükürler olsun ki..
Allahım isteyen herkeze nasip etsin.. Sağlıkla gelmelerini nasip etsin...
Tahmini doğum 19 kasım dedi hayırlısıyla gelsin miniğim.. :CüvCüv: :CüvCüv:

Bu akşam doktora gittim kızlar,
sat 29 ocak ama bebişim 6+1 günlükmüş kesemi ve miniğimi gördüm doktor kalp atışlarını gösterdi ben pek anlamadım ama sanki gözüme bi oynayan bişi göründü. o ben görüyorum dedi ve kalbini gösterdi minnacıktı. bi kaç hafta sonra rahatlıkla görürsün sende dedi. Herşey yolundaymış şükürler olsun ki..
Allahım isteyen herkeze nasip etsin.. Sağlıkla gelmelerini nasip etsin...
Tahmini doğum 19 kasım dedi hayırlısıyla gelsin miniğim.. :CüvCüv: :CüvCüv:

tebrikler canım benim bebişte 22 kasım da tahminen dünyaya gözlerini açacakmış bebişimin gelişimi iyiymiş ben göremedim ama doktorum kalp atışlarını bile duyuyorum dedi şimdi bolca test istedi sendende istedimi acaba sorduklarım daha erken diyor yaptırsam mı acaba :sm_cool:

tebrikler canım benim bebişte 22 kasım da tahminen dünyaya gözlerini açacakmış bebişimin gelişimi iyiymiş ben göremedim ama doktorum kalp atışlarını bile duyuyorum dedi şimdi bolca test istedi sendende istedimi acaba sorduklarım daha erken diyor yaptırsam mı acaba :sm_cool:
ben de seni tebrik ederim canım hayırlısıyla gelsinler inşallah...
benden henüz test istemedi bir daha ki gidişime isteyecekmiş öyle söyledi..
bir daha ne zaman gidiceksin sen doktora ?

Back
X