sürpriz oldu bana

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
133
40
arkadaşlarım adetim 10 gün gecikti 5. gün kan testinde 0.100 çıktı 5 gün sonra ki kan testinde ise 8.3 çıktı geç döllenme olmuş çok mutluyum kızıma kardeş geliyor bu durumu yaşayan varsa umutsuzluğa kapılmayın ve ilaç kullanmadan bekleyin derim
paylaşmak istedim
Allah isteyen herkese sğlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

gec döllenme ne oluryor benımde adetım gecıktı adetımın 6 gununde evde test yaptım cıkmadı bıse

normalde beklenen adetinizden 14 gün öncesi yumurtlama gününüzdür. geç döllenmede yumurtlama daha geç olur. genelde adetleri düzensiz olanlarda daha çok oluyor bu geç döllenme...

Benimde 4 gün geçince kan testinde 82 cikti benimki bayagi geç döllenme olmuş galiba benim kizimda da gec dollenme olmustu yanlis hatirlamiyorsam 10 muydu ne 1 haftalik demislerdi

beni de adetim en az 2-3 gün gecikti ov.testim böyle ama gebelik teti inadına negatif hayırlısı ...

benim de bugün adet olmam lazım olmadım ama dün akşam evde test yaptım negatifti şimdi de adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor. hayırlısı bakalım bekliyeceğiz ve göreceğiz

canım merhaba bnada bir yardımcı olsan:)
adetime tam bir hafta var bugün kan testi yaptırdım. 8.82 çıktı. gebeliğim kesin mi? yoksa bir kaç gün daha mı beklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…