Sürpriz tatil

Kmkmkm

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
290
68
18
33
Kızlar
Yardım edin
Eşimin kalbini kırdım.
Tatil oldu öğretmen kendisi
Bugün biraz atıştık
Çok üzerine gittim
Bana kötü patladı
Kafasını dinlemek istiyormuş.
Benden uzaklaşmak istiyormuş biraz yani direk söylemedi ama ima etti
Uzun süredir küs gibiydik.
Ben de bi kaç günlük tatil sürprizi yapmak istiyorum
Birbirimize zaman ayırmış oluruz
Gönlünü de alırım böylece
Benden soğusun yada uzaklaşsın istemiyorum
Yoksa iki üç günlüğüne babasıgile gitcek biliyorum
Şimdi sorum şu doğuda oturuyoruz
Bu civarlarda yada biraz yakın şehirlerde nerede iki üç günlük tatil ayarlayabilirim
Böyle farklı güzel şeyler olsun istiyorum
Ama uygun da olsun
Bütçemiz çok az
Temiz düzgün bi yer olsun istiyorum
Var mı önerileriniz
:-(

Oralarda termal vs gibi yerler var mı bilmiyorum, kış için en uygun termal bana göre.
Ayrıca evliliklerde uzun süre küs kalmak yıpratır evliliği, yani eşinizin karakterini bilemiyorum tabi ama uzun süre tartışıp küsmek çok yıpratır önemli olan süpriz yapıp affettirmek değil bir daha böylesine uzun küslük yaşamamak olmalı. Bunu belirtin en azından.

Bence görmek istediğiniz bi şehrin ögretmenler evinde kalın hemde bi kaç gün o şehri gezin yeni yerler görün.hem öğretmenler evi baya da uygun oluyor.benim eşimde öğretmen otel masrafı çok olmuo bu sekilde

Var canım Erzurum Adıyaman falan Ama nasıl bilgi sahibi olacağım bilmiyorum
Tatilde amaç biraz sorunlarımızı da konuşuruz diye

Var canım Erzurum Adıyaman falan Ama nasıl bilgi sahibi olacağım bilmiyorum
Tatilde amaç biraz sorunlarımızı da konuşuruz diye

Netten araştırın, aynen sorunları konuşun uzun süre küs kalmayın.
Musmutlu bir tatil geçirin.

Olabilir canım. Ben aslında otel tarzı bi şey istememin sebebi sunduğu imkan ve aktivitelerden dolayı.
Biraz farklılık olur diye
Geçen yıl evlendik balayı da yapamamıştık okullara düğün denk geldiği için

İşte oda pahalıya patlar gerçi bu mevsimde ucuz olabikir. Gitmek istediğin şehri trivago da bak.uygun oteller çıkacaktır karşına. Beğendiğinin numarasini alıp detaylı bilgi de alabilirsin

Böyle kayak yapmak için uygun yerler falan yok mu yakın illerde? Çok eğlenirdiniz

İşte oda pahalıya patlar gerçi bu mevsimde ucuz olabikir. Gitmek istediğin şehri trivago da bak.uygun oteller çıkacaktır karşına. Beğendiğinin numarasini alıp detaylı bilgi de alabilirsin
Bakayım ordan bi teşekkür ederim canım

yakın olmak zorunda mı, kış mevsiminde antalyadaki beş yıldızlı oteller çok ucuz.
uçak biletleri de yaz kadar pahalı değildir muhtemelen.
sadece şuan tüm öğrencilere tatil olduğu için belki uçak biletleri pahalanmıştır, onu bilemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…