Bence sen yap sürpriz.Bişey yapmazsa da bozulma böyle şeyler karşılık bekleyerek yapılmaz ki
ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama yazdıklarına göre uzun zaman olmamış gibi. çünkü bir süre sonra ne kadar canlı tutmaya çalışsan da ilişkide o heyecan, yapılan jestler ister istemez gidiyor. arada yapılan süprizler de canlandırmaya yetmiyor diye düşünüyorum en azından uzun vadede. ondan beklemeyip senin yapman iyi olur. erkekleri adım atması için beklersen bir bakmışsın ömür boyu beklemişsin
Bi erkeğe ne yapılabilir ki hediye dışında bilemedimTabiki öyle ama benden ondan bekliyorum aslında.
Peki nasıl bişey yapabilirmiyim hediye alma gibi bişey istemiyorum onu yılbaşında alıcam zaten ama daha farklı küçük ama şaşırtıcı sevindirici bişeyler ?
Bi erkeğe ne yapılabilir ki hediye dışında bilemedim
canım bence süpriz yapmak istiyorsan, birlikte gülüp eğlenebileceğiniz bir yere bilet alabilirsin.
gitmek istedğiniz bir tiyatro oyunu gibi...
benim tavsiyem yeniden birlikte eğlenebileceğinizi hatırlamanız olur.
beş yıllık uzuuun ilişkisi olan biri olarak bir beraberlikte bazen sevgili gibi hissedersiniz, bazen yakın bir dost gibi. önemli olan yalnızca sevgili olmak değil, dost olabilmek
canım açık söylemem gerekirse regl dönemin yakın mı? o dönemde böyle karışık duygular besleyebiliyor insan.
sürekli ilgi, alaka beklemen, bu yüzden hatta ağlaman biraz vahim. kötü günlerinizi hala atlatamamışsın demek ki. kendine zaman ver biraz, sakinleşmeye ihtiyacın var.
ayy ne kadarda pozitif düşünen birisin :) çok hoşuma gitti..
duygularında gelgitler yaşamana rağmen yine olumlu yaklaşıon.her iki cümlenden biri olumlu bi kapı :)
süpersin yaa..bak bunu örnek alıcam :))
ayy içim bi hoş oldu :)
Kafayı yicem hiç böyle olmamıştım her şey olumsuz her şey ters geliyor.
Beni sevmiyor benle beraber olmak istemiyor sanki 2.plandaymışım gibi hissetmek deli ediyor.
Dayanamadım onada belli ettim duygularımı ve aramız yine bozuldu eminim
canım ben nişanlı olduğum halde seninkine benzer ve hatta 2 katı kadar acı şeyler yaşadım ve inanırmısın erkelerdeki tek kural onları umursamamk ve ilişkiniz konusunda endişelenmediğini hissettirmek.ben senin yerinde olsam ona okkalı bi kaybetme korkusu yaşatırdım..
bencee yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?