Sürpriz...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Merhaba beni önceki konumlarımdanda biliyorsunuz.
Sevgilimle şuanda aramız çok iyi bugün beraber kahvaltıya gittik oturduk konuştuk biraz güzel vakit geçirdik sonra eve bıraktı beni.
Fakat aklıma bişey takıldı eskiden biz birbirimize sürprizler yapardık hediyeler alırdık içimizden geldiğinde. Özel bir gün olmasıda şart değil.
Sık sık vakit geçirirdik ve çok keyif alırdık.
Şimdi bakıyorumda birbirimize karşı hiç sürpriz şeyler yapmıyoruz ilişkiyi hep aynı yaşıyoruz gibi.
1-2 haftadır aramız kötüydü zaten yeni yeni düzeliyoruz.
Bende o eski günlerdeki gibi olmak istiyorum. Birbirimize sürprizler yapalım istiyorum tabi o ne düşünüyor bilemem ama sizce ilk adımı ben atarak bi sürpriz yapıp onu şaşırtmalımıyım ?
Eğer o karşılık vermezse yada isteksiz gibi davranırsada bozulurum. Ondan bişeylermi beklemeliyim ?
Dışarda el ele yürümeyi bile özledim.

Son düzenleme:
Bence sen yap sürpriz.Bişey yapmazsa da bozulma böyle şeyler karşılık bekleyerek yapılmaz ki

Bence sen yap sürpriz.Bişey yapmazsa da bozulma böyle şeyler karşılık bekleyerek yapılmaz ki

Tabiki öyle ama benden ondan bekliyorum aslında.
Peki nasıl bişey yapabilirmiyim hediye alma gibi bişey istemiyorum onu yılbaşında alıcam zaten ama daha farklı küçük ama şaşırtıcı sevindirici bişeyler ?

ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama yazdıklarına göre uzun zaman olmamış gibi. çünkü bir süre sonra ne kadar canlı tutmaya çalışsan da ilişkide o heyecan, yapılan jestler ister istemez gidiyor. arada yapılan süprizler de canlandırmaya yetmiyor diye düşünüyorum en azından uzun vadede. ondan beklemeyip senin yapman iyi olur. erkekleri adım atması için beklersen bir bakmışsın ömür boyu beklemişsin

1 sene 2 aydır birlikteyiz.
Araya sorunlar girince böyle olmuş olabilir yada eskisi gibi olmayı beklememeliyim galiba ?
En iyisi ilk adımı benim atmam. Peki nasıl bişey yapabilirim ?

Bi erkeğe ne yapılabilir ki hediye dışında bilemedim

Bi erkeğe ne yapılabilir ki hediye dışında bilemedim

Bende bulamadım maalesef.
Böyle küçük ama mutlu edici şeyler istiyorumda ne olcak bilmiyorum :)
1. senemizin gecesinden beri ona hissettiklerimi yazdığım bi defter tutuyorum sevgilim merak ediyor okumak istiyor ama verip vermemekte kararsızım eğer bi gün tamamen biterse öyle vermeyi düşünmüştüm.
Geçen haftada sihirli kupa yaptırmıştım sıcak su koyunca ikimizin resmi çıkıyordu onuda vericem ama bi veremedim :)

Fikri olan yokmu ?
Aramız düzeldi ama ben yine mutsuzum nerde eksiklik var benmi sorun çıkarıyorum kendi kendime ne bu endişe anlamıyorumki.s

Bana eskiden sürekli çicek alırdı hepsini saklıyorum hatta.
Sizce eskiden böyle böyle yapardın şimdi neden böylesin desem olurmu ?
Bu aralar iyice kuruntu yapıyorum belkide.
Mesela geçen yılbaşı beraberdik arkadaşlarımız falan kesin bu sene benimle olmak istemiycek

canım bence süpriz yapmak istiyorsan, birlikte gülüp eğlenebileceğiniz bir yere bilet alabilirsin.

gitmek istedğiniz bir tiyatro oyunu gibi...

benim tavsiyem yeniden birlikte eğlenebileceğinizi hatırlamanız olur.

beş yıllık uzuuun ilişkisi olan biri olarak bir beraberlikte bazen sevgili gibi hissedersiniz, bazen yakın bir dost gibi. önemli olan yalnızca sevgili olmak değil, dost olabilmek

Ben neden bugünlerde böyle hissediyorum peki.
Hep güzel şeyler söylesin sürprizler yapsın beni şaşırtsın beraber vakit geçirelim benimle ilgilensin sürekli istiyorum.
Bide karmakarışık duygular yaşıyorum. Onun yanındayken saatler geçsede ayrılmak istemiyorum dalıp gidiyorum ağlamaya başlıyorum bi eksiklik hissediyorum sanki duygularından emin değilmiş gibi hissediyorum.
Belkide saçma.

Çok teşekkür ederim fikirleriniz için gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar.

canım açık söylemem gerekirse regl dönemin yakın mı? o dönemde böyle karışık duygular besleyebiliyor insan.

sürekli ilgi, alaka beklemen, bu yüzden hatta ağlaman biraz vahim. kötü günlerinizi hala atlatamamışsın demek ki. kendine zaman ver biraz, sakinleşmeye ihtiyacın var.

Yok biteli 3-4 gün oldu aslında o dönemde başladı bu karışık duygularım ve halada bitmedi.
Acaba gerçekten sorun bende değilde ondamı diye düşünüyorum.
Sabahta beraber kahvaltıya gittik falan her şey normaldi yani sadece eskisi gibi olmadığımızı farkettim durgunduk yani açıkcası ilk defa konuşcak bişey bile bulamadık.s

Belkide ben çok abarttım bugün bi böyle geçti diye her zaman aynı şey olucak değil.

ayy ne kadarda pozitif düşünen birisin :) çok hoşuma gitti..

duygularında gelgitler yaşamana rağmen yine olumlu yaklaşıon.her iki cümlenden biri olumlu bi kapı :)

süpersin yaa..bak bunu örnek alıcam :))
ayy içim bi hoş oldu :)

Ben mi pozitif düşünüyorum ?
Hiç sanmıyorum ama.s

Şimdi sevgilime dedimki geçen yılbaşı beraberdik bu yılbaşı olucakmıyız dedim oda maalesef aşkım abim gelicek viyanadan kimseye söz verme dedi diye söyledi.
Ben yıkıldım
Dayanamadım artık her şey eskimiş gibi benle beraber olmak istemiyosun o eski heyecanlı bakışların bile yok dedim oda kızdırma beni saçmalama falan dedi ve çok kötüyüm şuanda bitirmeyi bile düşünüyorum geçen sene heyecanla yılbaşında beraber olalım diye ısrar ederdi oysa şimdi

Kafayı yicem hiç böyle olmamıştım her şey olumsuz her şey ters geliyor.
Beni sevmiyor benle beraber olmak istemiyor sanki 2.plandaymışım gibi hissetmek deli ediyor.
Dayanamadım onada belli ettim duygularımı ve aramız yine bozuldu eminim

canım ben nişanlı olduğum halde seninkine benzer ve hatta 2 katı kadar acı şeyler yaşadım ve inanırmısın erkelerdeki tek kural onları umursamamk ve ilişkiniz konusunda endişelenmediğini hissettirmek.ben senin yerinde olsam ona okkalı bi kaybetme korkusu yaşatırdım..

bencee yap..

Nasıl yapabilirim peki ondan uzaklaşarakmı ?
Aramız 2 haftadır bozuktu zaten tam bugün düzeldi dedim yine sorun yaptım kendi kendime.
Ya benmi çok büyütüyorum her şeyi yada gerçekten bana eskisi gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…