Sürpriz...

Bu yılbaşı konusunu kafama taktım şimdide.
Geçen sene beraberdik bu senede beraber oluruz diye düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım.
Ben çok abartıyorum ama elimde değil...

canım benim anladığım duygusal bir boşluk yaşıyorsun ve bunun acısını sevgilinden çıkarıyorsun...

elinde değil ama gördüğüm kadarıyla giderek sevgiline bağımlı hale geliyorsun. onun ilgisini istiyorsun, hep seninle olsun, hep ilgilensin, hep arasın sorsun.. ama bir erkek bunları yapamaz. yapsa bile sana yetmeyecektir.

sevgiline kaybetme korkusu yaşatman senin korkularını hortlatmaktan başka bir işe yaramaz.

acilinden kendine yapacak birşeyler bulman gerek. yoksa sevgilini boğmaya başlayacaksın, sonrasında da onsuz yaşayamayacağını düşüneceksin.

yılbaşında ayrı ayrı geçirin ne olacak ki..o arkadaşlarıyla takılsın sen de arkadaşlarınla takıl, sevgili olmak her an dib dibe olmak değildir. biraz rahat bırak kendini...

Ben hiç böyle olmazdım o yılbaşında abimle olucam dediğinde hayal kırıklığına uğradım oturdum ağladım halada ağlıyorum.
Yine eskisi gibi benimle olmasını istemiştim oysaki.
Evet dediğin gibi onun ilgisini istiyorum hep benimle olsun hep arasın sorsun istiyorum.
Eskiden böyleydin eskiden şöyleydin şimdi neden değiştin diyorum sürekli.
O benim sevgilim arkadaşım dostum gibi olunca her an her yerde yanımda olsun istiyorum ne biliyim özel günlerde hep beraber olalım istiyorum ve abimle beraber olucam dediğinde çok sinirlendim ona patladım tartıştık yine
Nasıl davranmam lazım peki şimdi ona ?
Duygusal bi boşluk yaşadığımı o yüzden böyle davrandığımmı diyim hayal kırıklığına uğradığımı.
Çok sert tepki verdim.

Son düzenleme:
bende yılbaşında sevgilimle olmak istiyorum arkadaşlarım gibi eğlenmek istiyorum yaşım 24 ya 24 ama ailem anlamıyor izin istedim dürüstçe bende çıkıp eğlenmek istiyorum dedim yok dediler..sevgilim erkek arkadaşlarıyla çıkcak kıskanıyorum bende yanında olmak istiyorum ama ona hiç belli etmedim içten içe çok üzülüyorum bende insanım ya bi kere çıksam ne olur..

bende sevgilimle olamıcam canım bu durumu kafanda uzatma bazen yapcak bişi yoktur...

Son düzenleme:

Ailem izin vermişti geçen sene bu senede verir diye düşünmüştüm onla olmak istemiştim ama abisi viyanadan geliceği için kimseye söz verme demiş.
Belki düşüncem saçma ama ben yinede bozuldum üzüldüm neden bilmiyorum

Haklısınız galiba...

benimde üzülmem lazım ben evdeyim o dışarda bensiz eğleniyor diye belkide yılbaşı günü böyle düşünüp üzülcem ama erkekler odun işte odunnn o yüzden dünyayı kendimize boşa dar ediyoruz

Aynen maalesef biz üzülüyoruz ama sadece biz üzülüyoruz.
Ben kendi kendime sinir oldum şimdide sevgilime soguk davranıyorum.
Oda başka bi konuda bişeyler söylüyor iyiliğini istiyorum yine yaranamıyorum diyor ama konuşmak bile istemiyorum neden böyleysem.s

boşver canım madem dışarı çıkabiliyon sende git arkadaşlarınla eğlen

Kesin sorun çıkartır ama ne yapıyım oda abisiyle dışarda olucak...
En iyisi boşvermek.

canım mesaj sayım yetmediği için özel mesaj atamıyorum ama sanırım sevgilinin abisi viyana'dan geliyormuş.

sık sık gelemiyorsa buraya birlikte takılmaları normal. abisini çok seviyorsa bi de hayatta bırakmaz abisini.

bence ona bu yüzden kırılmak ve tartışmak yerine onun adına sevin. tabi birlikte geçirin abin uzakta oturuyor sık sık gelmiyor görüşeceksiniz elbette gibi şeyler söyle. yılbaşı birlikte olmasak da sevgililer gününde birlikte oluruz zaten diyebilirsin. o zaman eminim sevgilin de anlayışlı kız imajı uyandırırsın. ayrıca sevgililer günün garantiye alırsın

Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
Evet abisi viyanadan geliyor ve fazlada sık gelemiyor maalesef.
Abisinide çok sever.

Sevgililer gününü garantiye almak daha iyi o yılbaşındanda önemli hem :)
Tekrar çok teşekkür ederim.

canım senin burcun ne? sevgilinin burcu ne?
merak ettimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…