- 15 Şubat 2013
- 26.176
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.114
- 798
- Konu Sahibi IntheStarss
Demek ki ikiz geliyoIııı iki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki ikiz geliyoIııı iki
Vay anasını yaSurtunmek en iyi hamile kalma yontemidir. Hayirli olsun bebisiniz saglikla gelsin.
Pijamanın kumaşı da önemli ama pamuklu ise kız, polyester ise erkek diye biliyorumPijamanin islak oluşu herseyi acikliyor bence. Fake degil hamile maalesef![]()
NasiiiiiDemek ki ikiz geliyo
Herkes de şakamatik bugünPijamanın kumaşı da önemli ama pamuklu ise kız, polyester ise erkek diye biliyorum
Yalniz yanlis bilgi bu, polyester türü petrol artigi kumaşsa hamilelik olmaz. Sadece yün pamuklu bi de ipekliyle olabilir. 100 de Organikse kiz ama.Pijamanın kumaşı da önemli ama pamuklu ise kız, polyester ise erkek diye biliyorum
Ay valla dalga geçmiyorum ya sadece obsesifim ve ilk defa böyle bir şey yaşadım ne yapacağımı bilmşyooom korktum işte ne kadar yadırgadınızDalga geçiyor ya böyle konular görünce artık çıldırıyorum
Ay polyesterdiYalniz yanlis bilgi bu, polyester türü petrol artigi kumaşsa hamilelik olmaz. Sadece yün pamuklu bi de ipekliyle olabilir. 100 de Organikse kiz ama.
Saka yaptim oglan geliyoAy polyesterdi![]()
![]()
Şaka yaptım iç çamaşırı yoktuSaka yaptim oglan geliyo![]()
Yan bastin kesin ncjxjxh3Şaka yaptım iç çamaşırı yoktu![]()
O ne demekYan bastin kesin ncjxjxh3
NEEEE ama kıyafet varKalınır diye biliyorum zevk suyundan hamile kalınır belki yanlış biliyorum ama ben böyle biliyorum en doğru cevabı bi jinekolog verir sana
Hamilesin kesin bilgi yayalim bxbxvxO ne demek![]()
Kıyafetlerimi delip geçmiş benim suçum yok. Herkese de yaymayalım şimdiHamilesin kesin bilgi yayalim bxbxvx
kıyafet varsa sıkıntı yok o zaman kıyafeti delip gidemez yaaNEEEE ama kıyafet var
Soru ciddiye alınacak gibi değil çünküAy niye kimse ciddi cevap vermiyor