- 9 Ocak 2023
- 386
- 80
- 23
- 22
- Konu Sahibi IntheStarss
İnşallah ben de hamile değilimdir yoksa bitttimHer ay senin gibi kaç kadın burda konu açıyor biliyormusun hepside ayni soruyu soruyor ama hic biri de hamile değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ben de hamile değilimdir yoksa bitttimHer ay senin gibi kaç kadın burda konu açıyor biliyormusun hepside ayni soruyu soruyor ama hic biri de hamile değil.
Yıldık yıldık öyle hamile kalınamayacağını söylemekten yıldıkYok şakacı kişiliğim ortaya çıkıverdi djsldk cidden aşırı gerginim şuannnnnn bana inanmıyosunuz kadınlarkulübü seni severdim niye böyle oldu
Yahu millet kocasıyla normal ilişkiye giriyor "Çıplak" altını çızerek söylüyorum hamile kalmıyor sen nasıl pijama üzerinden kalıcaksın anlat hele?Nerde bu mantık?İnşallah ben de hamile değilimdir yoksa bitttim
Merhaba canım böyle bir şey söz konusu değildir ve gebe kalman imkansız içini ferah tutBöyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Yaaa çok teşekkür ederimMerhaba canım böyle bir şey söz konusu değildir ve gebe kalman imkansız içini ferah tut![]()
Ya ben sıradışı bir canlıysam?!Yahu millet kocasıyla normal ilişkiye giriyor "Çıplak" altını çızerek söylüyorum hamile kalmıyor sen nasıl pijama üzerinden kalıcaksın anlat hele?Nerde bu mantık?
Kdsşdkdl o zaman size güveniyorum Allahım lütfen bir şey olmasııınYıldık yıldık öyle hamile kalınamayacağını söylemekten yıldıkkalırsan eğer literatüre girersin tıp bilimi için bir emsal oluşturursun ve insanlığa faydan olur
![]()
Uzaylısın diyicemde onlar bile bu kadar saçmalamazdı emin ol.Ya ben sıradışı bir canlıysam?!
Dünya’da bir ilk olma ihtimalin de var öyle düşün olaylara biraz pozitif yaklaş ahahagagsKdsşdkdl o zaman size güveniyorum Allahım lütfen bir şey olmasııın
Bdşsmddlmd bana hakaret edildikçe ben rahatlıyorumUzaylısın diyicemde onlar bile bu kadar saçmalamazdı emin ol.![]()
Djslsmslsmsşdm pozitiviteDünya’da bir ilk olma ihtimalin de var öyle düşün olaylara biraz pozitif yaklaş ahahagags![]()
Tabi mükremin, mika raun filan bile hamile kaldıBöyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Yok maalesefOfoff yok mu bir bilen ya
DjşsjdşsdklddmlflfkfldlfşTabi mükremin, mika raun filan bile hamile kaldı
Sen mı kalmıcan hey yavrum hey aslan gibi karısın
TühYok maalesef
Inş hamilesindir cnm Allah analı babali büyütmeyi nasip etsin.Bdşsmddlmd bana hakaret edildikçe ben rahatlıyorum![]()
Erkekler hep “sentetik, yapay” diyorsun yani :)Pijamanın kumaşı da önemli ama pamuklu ise kız, polyester ise erkek diye biliyorum