- 9 Ocak 2023
- 386
- 80
- 23
- 22
- Konu Sahibi IntheStarss
Böyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBöyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Aha başladı dalga geçmeler korkuyorum ya ciddiyimBenim üçüzler bu şekilde oldu![]()
Ya deme şöyleeeeeAy Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin![]()
Yani akıl var mantık var kıyafetleriniz üzerindeymiş bide nasıl olabilir bi düşünün.Aha başladı dalga geçmeler korkuyorum ya ciddiyim
Ay niye kimse ciddi cevap vermiyorZaten öyle oluyor bilmiyor musunuz yoksa
Ama onun pijaması baya ıslaktı benim pijamama da ıslaklık geçmiş ben de korktum iç çamaşırıma da bulaşmışsa falanYani akıl var mantık var kıyafetleriniz üzerindeymiş bide nasıl olabilir bi düşünün.
Bulaşsın o şekilde hamile mi kalınır yahu bide bilen yok mu diyorsunuz. Sizin yumurtalara nasıl ulaşsın acaba 40 kat zırh varken üzerinizdeAma onun pijaması baya ıslaktı benim pijamama da ıslaklık geçmiş ben de korktum iç çamaşırıma da bulaşmışsa falan
Allah tamamini erdirsinAy niye kimse ciddi cevap vermiyor
Böyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Bu açtığın kaçıncı konu olma ihtimali bile yok on kere denildi artık dalga geçtiğini düşünüyorumBöyle bir şey yaşayan var mıı? Acayip taktım kafaya. Kıyafetlerimiz de üzerimizdeydi ama pijamama ıslaklığı geçti çok korkuyooruuum
Pijamanin islak oluşu herseyi acikliyor bence. Fake degil hamile maalesefBu açtığın kaçıncı konu olma ihtimali bile yok on kere denildi artık dalga geçtiğini düşünüyorum
Iııı ikiBu açtığın kaçıncı konu olma ihtimali bile yok on kere denildi artık dalga geçtiğini düşünüyorum
Dalga geçiyor ya böyle konular görünce artık çıldırıyorumPijamanin islak oluşu herseyi acikliyor bence. Fake degil hamile maalesef![]()
Şakası bile panik atak geçirttiriyoPijamanin islak oluşu herseyi acikliyor bence. Fake degil hamile maalesef![]()
Sürtünmeyecem!Kredi kartları sürtünmekten alev alıyor diye temassıza geçildi. Kamu spotu: sürtünmeyin.