Sürtünerek ilişkı yaşadım lütfen yardimci olunn

Ceylanszr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
30
2
1
27
24 agustosta adet oldum 28 nde bitti adetim 30 agustosta erkek arkadasimla surtunurek korumasiz bi iliski yasadim vajina bolgemin tam ustune degil ama kenarina boşaldı , bu ayın 15 inde kahverengi bi akinti geldi ve suphelendim ayin 17snde test cubugu ile test yaptim negatif cikti ama halen korkuyorum hamile olabilir miyim lutfen yardimci olun bu konuda bana , diger kadinlarda da kahverengi akinti oluyormuydu

Kahverengi akinti olayi ve iliskiden 17 gun sonra yaptirdigim testin negatif cikma olayi hakkinda ne dusunuyoesunuz

Kaç yaşındasın ?

Merhaba durumunuz biraz riskli ama olasılığı yüksek değildir heralde. Regl tarihinizde ve 1-2 gün öncesinde testinizi yenilerseniz biraz daha emin olabilirsiniz sanırım

Bide 23 yaşındasın baya baya bilgin olması lazımdı bu iş

Sayın cahil arkadaşlar vallahi yettiniz artık. Gebeliğin spermle vajina buluşunca hemen gerçekleştiğini zannetmekten vazgeçin. Spermin ulaşması gereken bir yer var. Üstüne altına yanına önüne arkasına bulaşsa bile akarak vajina içine girmesi lazımmmmmmmm. Allah aşkına sizin yumurtalar hemen vajina dudaklarının bitişiğinde falan mı? Açın okuyun biraz ya da ne yapıyorsanız bilinçli yapın

Lutfen alay etmeyin cok korkuyorum sadece
Ama alay edilecek bır konu yaşında aman aman küçük değil evet buyukte değilsin ama kendine neden bu stresi yaşatıyorsun lütfen bilinclen araştır öğren lütfen prezervatif kullan

Annahh bee vallahi içimde ki çingeni dışına çıkarıyor böyle konular
Madem surtuneceksiniz illa gitsin az ötede çıkarsın spermlerini
Belkide enfeksiyon kaptiniz ondan bu kahve leke ufff

Reactions: The
Lutfen alay etmeyin cok korkuyorum sadece
Merhaba, geçenlerde yine size yazmıştım, konuyu hemen özet geceyim, benim ağustosun 21 inde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, ama hiçbir şekilde vajina üstüne ve içine boşalma olmadı, sadece zevk suyundan korktuk. Nişanlım başka bir yere boşaldı sonra vajinama sürttü bende korktum acaba tam ıslak mendille sildimi diye şüphe ettim hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı alıp içtim. Bu arada ilacın adı (ERTES72). İlacı içtikten 5, 6 gün sonra ilacın yan etkisi olan ara kanamam oldu, kahverengili, kırmızılı. O süreçte yine ilacın yan etkisi olan mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti oldu. Meme hassasiyeti ilacı içtikten 2 hafta sonra başladı, ama ben çok stres yaptım, aşırı kafama taktım. İnternetten hamilelik belirtilerine bakıyordum, hemen 1 saat içinde o belirti başlıyordu, kafayı yemek üzereydim. Her neyse yan etkisi 1 aydan fazla sürdü ilacın. Geçen ay eylülün 7 sinde de 5 gün süren kanamam oldu ama çok az az geldi, ilk iki gün pıhtılı geldi idrarimi yaparken de geldi pıhtılı ama korktum acaba yerleşme kanaması mı diye. Sonra ben bu olay olduktan 28 gün sonra eczanede satılan idrar testinden yaptım negatif çıktı, yine aralıklarla yaptım negatif çıktı. O olay olduktan 45 gün sonra yine yaptım negatif çıktı. Şimdi de geçen hafta perşembe günü yani ekimin 7 sinde yine kanamam oldu, geçen ayda eylülün 7 sinde kanamam olmustu. bugünde devam ediyor toplam 5 gündür var. Aynı adetim gibi kahverengili geldi sonra kırmızı pıhtılı gibiydi, ama suan az az geliyor, ilacın yan etkisi olur mu az gelmesi sizce?? Hamilelik olabilir mi bu şekil???? Risk var mııı ??? ( bir de benim meme ucumda hafif beyazlık var, ben çok kendimi dinledim o süreçte, bastırdım mememe falan acaba acıyor mu diye, internete de baktım, meme ucu beyazlaması ya hamilelikte süt kanalı olurken oluyormuş, ya hormonlardan dolayı, hormon ilaçlarından dolayı, birde memeye baskıdan, lütfen cevap verin ?? Risk var m

Canım benim kanaman pıhtılı oluyorsa hamile olma ihtimalin yok ben iliskiden bir ay sonra kan testi versim negatif cıktı bu ayın başında da adet sokturucu hap kullandim adetimide oldum ilk kqhverengi bi lekelenme geldi ondan sonra normal kanamam oldu , zaten adet oluyorsan hamile olman ihtimalin yok , bide cocuk oyle kolay olan birsey degil diye biliyorum insanlar aylarca deniyor tutmuyor başına grlen tüm bu durumlqr stresten kaynaklı psikolojik olarak kendini hamile gibi dusundugun icin bu belirtiler var , ama sen yinede icini ferahlatmak icin kant testi yaptır o kesin sonucu verir sana seni baya bi rahatlatır o

Ben o olay olduktan sonra ilk idrar testimi 28 gün sonra yaptım, en sonuncusu da 45 gün sonra yaptım, hamilelik olsaydı 45 günde çift çizgi cikarmiydi

bi tanıdığım sevgilisiyle sürtünüyor sevgilisi de -dikkat edin burası çok önemli- KARNINA boşalıyor.sonuçta kız hamile kalıyor..ailesinden bunu gizliyor.nasıl başarıyosa doğuma yakın bir zamana kadar bunu gizliyor hatta..sonra sevgilisine kaçıp evleniyorlar.doğumda ise kızlık zarı doktor marifetiyle yırtılıyor efendim...

bu tarz hikayelerin anlatılma sebebi evlenmeden önce kızlıklarının bozulmadığına insanları ikna etme çabaları.halbuki ne önemi var değil mi ? yok denize gitmiş gebe kalmış yok tuvalete oturmuş gebe kalmış...bunlar insanların kendi içlerini rahatlatmak üzere uydurduğu yalanlar..inanıp kendinizi de zora sokmayın..gebe kalmaktan korkuyorsanız bidaha da böyle olaylara girmeyin...

İnşallah anlamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…