C Ceylanszr Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2021 30 2 1 27 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceylanszr #21 Sidre4562 .!.: Ben o olay olduktan sonra ilk idrar testimi 28 gün sonra yaptım, en sonuncusu da 45 gün sonra yaptım, hamilelik olsaydı 45 günde çift çizgi cikarmiydi Genişletmek için tıkla... Evet çıkardı kesinlikle ama çok çok nadir olsada evde yapilan testlerin yanilma payı vardır kan testinde bu işin en kesin sonucu
Sidre4562 .!.: Ben o olay olduktan sonra ilk idrar testimi 28 gün sonra yaptım, en sonuncusu da 45 gün sonra yaptım, hamilelik olsaydı 45 günde çift çizgi cikarmiydi Genişletmek için tıkla... Evet çıkardı kesinlikle ama çok çok nadir olsada evde yapilan testlerin yanilma payı vardır kan testinde bu işin en kesin sonucu
Birrbulutolsam Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 3.331 8.486 158 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceylanszr #22 Kesin hamilesin.
C Ceylanszr Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2021 30 2 1 27 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceylanszr #23 Birrbulutolsam .!.: Kesin hamilesin. Genişletmek için tıkla... Pardon da Neye göre kesin hamileyim , iliskiden 1 ay sonrq kan testi yaptirdim negatif cikti
Birrbulutolsam .!.: Kesin hamilesin. Genişletmek için tıkla... Pardon da Neye göre kesin hamileyim , iliskiden 1 ay sonrq kan testi yaptirdim negatif cikti
Birrbulutolsam Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 3.331 8.486 158 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceylanszr #24 Ceylanszr .!.: Pardon da Neye göre kesin hamileyim , iliskiden 1 ay sonrq kan testi yaptirdim negatif cikti Genişletmek için tıkla... Kendin sormuşsun sürtündüysen kesin hamilesindir
Ceylanszr .!.: Pardon da Neye göre kesin hamileyim , iliskiden 1 ay sonrq kan testi yaptirdim negatif cikti Genişletmek için tıkla... Kendin sormuşsun sürtündüysen kesin hamilesindir
C Ceylanszr Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2021 30 2 1 27 12 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceylanszr #25 Birrbulutolsam .!.: Kendin sormuşsun sürtündüysen kesin hamilesindir Genişletmek için tıkla... Hadi yaa dalgamı geçiyorsun sen burda korktuğumuz ve ciddi bir durum burası eğlence parkı değil
Birrbulutolsam .!.: Kendin sormuşsun sürtündüysen kesin hamilesindir Genişletmek için tıkla... Hadi yaa dalgamı geçiyorsun sen burda korktuğumuz ve ciddi bir durum burası eğlence parkı değil