SÜRTÜNME İLE GEBE KALMA OLASILIĞI

mednelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2025
1
-2
1
23
merhaba arkadaşlar , pazartesi günü sevgilimle (kıyafetler yokken , adetim bittikten 4 gün sonra , bakireyim , içime girmedi ama yakındı , ben üstteydim) sürtünerek bi ilişki yaşadık ve sevgilim boşaldım dedi ama içimde bir şey hissetmedim yani bilmiyorum daha önce ilişkiye girmedim 10 sn üstünde kalıp indim o gitti ve ben idrarımı yapıp duş aldım 3 gün geçti stresstenmi bilmiyorum karnım şiş gibi hissediyorum göğsüm gözüme şiş geldi hamile olma ihtimalim varmı ve ben üstünden kalktıktan sonra bacağımda hiissettim gibi yapışkanlı bişey ve bugün hap alsam işe yararmı

Yani boşaldı ama spermler nerede? Çocuk yaparken spermler geri çıkıyor çıkmasın diye şekilden şekile giriyoruz bir saat yatıp kalkmadığım halde yine de ayağa kalktığım anda bir sürü sperm geri geliyor. Hele siz üstteyken çok düşük ihtimal yani. Korkmanıza gerek yok sevgiliyken insan böyle şeylerden çok korkuyor anlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…