4 gün önce sevgilimle sürtünme iliskisi yaşadım o bosaldiktan sonra vajinama girmedi ama değdi kalma ihtimali olabilir mi hamile kalmış olabilir miyim o iyice temizledi bende iyice temizledim vajinamin girişine dokunmadi bosalma da olmadı ama herhangi bisey kaldıysa ve benim ıslaklığımla gitmiş olabilir mi. Islak mendille iyice temizlemiştim ama yine de endişe ediyorum.
Canım hep aynı şeyi yapıyorlar hep sürtünme konusu arada değişik konuda görmek istiyor insanElleşmeee bırakkk sürtüşsünler
Bu dibini sıyıranlardan amaCanım hep aynı şeyi yapıyorlar hep sürtünme konusu arada değişik konuda görmek istiyor insan
O üye bana da yazdı gündüz ama cevap vermedim. Kesin kendini lezbiyen gibi gösteren bir erkekti. Bu erkolar da iyice çıldırdı.Dün lezbiyen olan üye vardı bugün bana sürekli mesaj attı arkadaş olaım falan dedi şükür ceza yemiş
Ben 3..4 mesajına cvp vermistim evliyim kendi cinslerime ilgi duuymuyorum senin gibi değilim dedim İzmir'e gelirsen eşinle beraber gelebilirsin buluşalım dediO üye bana da yazdı gündüz ama cevap vermedim. Kesin kendini lezbiyen gibi gösteren bir erkekti. Bu erkolar da iyice çıldırdı.
Grup mu teklif etti yani abooBen 3..4 mesajına cvp vermistim evliyim kendi cinslerime ilgi duuymuyorum senin gibi değilim dedim İzmir'e gelirsen eşinle beraber gelebilirsin buluşalım dedi
O şekil belirtmedi ama esinlede gel tanışırız dediGrup mu teklif etti yani aboo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?