Bu devirde de artik bilin yahuuuu hepiniz bilgisayar cocugusunuz sevişmeyi biliyonuzDalgaya almadan güzelce izah etseniz keşke. İnsan bilmediğinden sorar.
TeşekkürlerEvet zevk suyunda sperm olabilir.
Hayır içeri bile girmeyen penis sizi hamile bırakamaz
Kızlar merhaba. Erkek arkadaşımla birlikte kıyafet olmadan sürtünme yaşadık. Boşalma falan olmadı. Zevk suyu geldi fakat oda kasık bölgeme geldi. Vajinaya gelip gelmediğinden emin değiliz. İnternette zevk suyundan hamile kalinabildigi vs yazınca merak ettim. Hamile kalmış olabilir miyim?
Ben de birleşmeyi bırakıp sürtünmeye başlayacağım ama kocam kabul eder mi bilemiyorum.Ne surtunmemis arkadaş biz 8 ay boşa ugtasmisiz keske sürtünme ile olsaymis
Sizde mi çocuk düşünüyorsunuz boşuna zaman kaybetmeyin sürtünme daha garantiBen de birleşmeyi bırakıp sürtünmeye başlayacağım ama kocam kabul eder mi bilemiyorum.
Canım insanlar bazen hormonlarını kontrol altına alamayabiliyor senin gibi sonradan pişman olacağı işe kalkışıyo ama bak burda binlerce kadın var her yolu deneyip hamile kalmaya çalışıyor buzamanda hamile kalmak okadar kolay değil eğer korkuyosan ya o işi yapmıcan yada önlemini alcan burda böyle şeyler sorarsanız illaki dalgaya alınırsınız çünkü burdaki arkadaşlarım yıllardır hamile kalabilmek için heryolu denemesine rağmen başaramamış yada zarzor başarmış kişiler o yüzden bu tarz şeyler görünce sinirlerimize hakim olamayabiliyoruzKızlar merhaba. Erkek arkadaşımla birlikte kıyafet olmadan sürtünme yaşadık. Boşalma falan olmadı. Zevk suyu geldi fakat oda kasık bölgeme geldi. Vajinaya gelip gelmediğinden emin değiliz. İnternette zevk suyundan hamile kalinabildigi vs yazınca merak ettim. Hamile kalmış olabilir miyim?
Biz bunu yumurtalığınınan annattik , sperminen annaddık , vajina inen annaddık ,yeter yauwwDalgaya almadan güzelce izah etseniz keşke. İnsan bilmediğinden sorar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?