sürtünme ilişkisi

selinuzerliseker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48
Puanlar
13
arkadaşlar sürtünme yaşandığı zaman ufak bir giriş ihtimali var mıdır? ben giriş ve baskı hissetmedim kanama da yaşamadım ama aklımda azıcık anlık girip çıkmış olabilir mi diye dönüyo

O kadarından zar bozulmaz merak etme. Zaten girmemiştir. İçinde doluluk hissi hissedersin.
abla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorum

abla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorum
O zaman hiç sevişmeseydin canım? Sürtünmeyle ilişki fasulyeden mi sayılıyor? Penetrasyon olunca mı sadece cinsel ilişkiden sayıyoruz.

Yapmışsın artık üzerine düşünme

O zaman hiç sevişmeseydin canım? Sürtünmeyle ilişki fasulyeden mi sayılıyor? Penetrasyon olunca mı sadece cinsel ilişkiden sayıyoruz.

Yapmışsın artık üzerine düşünme
ama sonuç olarak cinsel ilişki değil ya giriş olsa cinsel ilişki olmayacak mı sonucta ufacıkda

sürtünme temas sayılıyor penetrasyon olursa cinsel ilişki oluyor

Cinsel ilişki dediğin penisin vajinaya girmesi mi sadece?
Bakirelik = zar o zaman
neyi kimi kandırıyorsun

Sen bence trollsün. Troll değilsen de ruhsal sağlığının çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
Allah sağlık versin ne diyim inş trollsündür.
abla troll değilim de ya bak demek istediğim şu ben bunu bilinçli bi şekilde yaşamadım yaşımda küçüktü sonradan çok kafama takıldı. yani ufak giriş olursa cinsel ilişki oluyor diye sürtünmeyle bi hata yaptık evet. ama içeri giriş olmadı sonuçta cinse ilişki yaşamadım diye düşünüyordum

Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış derler bizim orda. Cinsel ilişkinin suçlu mu hissettirmesi gerekiyor ayrıca? Şimdi hunharca sürtündükten sonra gidip ben cinsel ilişki yaşamadım mı diyeceksiniz? Dümdüz seks dönmüş işte girse ne girmese ne?

`