- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi selinuzerliseker
-
Aklında olma ne alaka hissetmediğini o an hayal mi ettin naptınarkadaşlar sürtünme yaşandığı zaman ufak bir giriş ihtimali var mıdır? ben giriş ve baskı hissetmedim kanama da yaşamadım ama aklımda azıcık anlık girip çıkmış olabilir mi diye dönüyo
hayır diyorum ki sürtünme sonrası düşündüm acaba anlık girip çıksa hissetmeden olabilir mi veya kızlığı bozmadanAklında olma ne alaka hissetmediğini o an hayal mi ettin naptın
Girse hissederdinhayır diyorum ki sürtünme sonrası düşündüm acaba anlık girip çıksa hissetmeden olabilir mi veya kızlığı bozmadan
Girse hissederdin
Girse hissederdin öyle sürtünmeyle aynı şey değil emin ol.sevgilimde girmediğini söyledi ama hani sürterken insan acaba diyo sonra doktora da gittim kızlık zarı zaten duruyo da ufacık bir giriş bile istemedim çok istenerek yaşanan bi an değildi zaten
ya penisin o en uç kısmı ufacık bile girmemiştir değil mi sızlardı veya baskı iila olurdu sürterken baskı olmadan da girdiremez diye düşünüyorumGirse hissederdin öyle sürtünmeyle aynı şey değil emin ol.
O kadarından zar bozulmaz merak etme. Zaten girmemiştir. İçinde doluluk hissi hissedersin.ya penisin o en uç kısmı ufacık bile girmemiştir değil mi sızlardı veya baskı iila olurdu sürterken baskı olmadan da girdiremez diye düşünüyorum
abla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorumO kadarından zar bozulmaz merak etme. Zaten girmemiştir. İçinde doluluk hissi hissedersin.
O zaman hiç sevişmeseydin canım? Sürtünmeyle ilişki fasulyeden mi sayılıyor? Penetrasyon olunca mı sadece cinsel ilişkiden sayıyoruz.abla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorum
ama sonuç olarak cinsel ilişki değil ya giriş olsa cinsel ilişki olmayacak mı sonucta ufacıkdaO zaman hiç sevişmeseydin canım? Sürtünmeyle ilişki fasulyeden mi sayılıyor? Penetrasyon olunca mı sadece cinsel ilişkiden sayıyoruz.
Yapmışsın artık üzerine düşünme
Yok. Sürtünme de cinsel ilişkidir.ama sonuç olarak cinsel ilişki değil ya giriş olsa cinsel ilişki olmayacak mı sonucta ufacıkda
Cinsel ilişki dediğin penisin vajinaya girmesi mi sadece?abla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorum
Yoo.sürtünme temas sayılıyor penetrasyon olursa cinsel ilişki oluyor
Yoo.
Sürtünme de cinsel ilişkidir, vajinal ilişki değildir.
Sen bence trollsün. Troll değilsen de ruhsal sağlığının çok iyi olduğunu düşünmüyorum.bu durumda ilişki yaşamış mı sayılıyorum yani o halde taktığım kısım saçma mı
abla troll değilim de ya bak demek istediğim şu ben bunu bilinçli bi şekilde yaşamadım yaşımda küçüktü sonradan çok kafama takıldı. yani ufak giriş olursa cinsel ilişki oluyor diye sürtünmeyle bi hata yaptık evet. ama içeri giriş olmadı sonuçta cinse ilişki yaşamadım diye düşünüyordumSen bence trollsün. Troll değilsen de ruhsal sağlığının çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
Allah sağlık versin ne diyim inş trollsündür.
Sevişmişsiniz zatenabla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorum
Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış derler bizim orda. Cinsel ilişkinin suçlu mu hissettirmesi gerekiyor ayrıca? Şimdi hunharca sürtündükten sonra gidip ben cinsel ilişki yaşamadım mı diyeceksiniz? Dümdüz seks dönmüş işte girse ne girmese ne?abla zarım sağlam zaten doktora gittim ben suan içime ufak giriş olma fikrini bile sanki cinsel ilişki yaşamışım gibi kendimi suçluyorum onu atamıyorum