• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünmede

yasemin_klc06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
1
Sevgilimle boşaldık ama boşalma şoyle oldu ikimizin vücudu birbirine değiyordu penisin ucu vajinadan değildi iki bacağımın arasına koyup boşalınca arka kısım bacaklarımda boşalma süzüldü yani külotta oldu bu hamile riski varmı

Bu kadar eminsen birşeyler olduğundan, her söylediğimize de bir şey buluyorsan, konuyu eksik anlatıyorsun, gayet içine boşalmış o zaman. Ben bunu çıkarıyorum. Yoksa bu kadar saçma bir şekilde hamile kalacağına inanıyor olamazsın bu yaşta, inandığina inanmak istemiyorum... :olamaz:

Ay tatlııım yüzde yüz hamilesin...
Valla millet kaç sene deniyor emek veriyor olmuyor siz sürtünerek üstelik iç çamasırıyla bunu becerebilirseniz rekorlar kitabına girersiniz haberiniz olsun😀

Ay tatlııım yüzde yüz hamilesin...
Valla millet kaç sene deniyor emek veriyor olmuyor siz sürtünerek üstelik iç çamasırıyla bunu becerebilirseniz rekorlar kitabına girersiniz haberiniz olsun😀
Ya çok sağolun çok güzel motive ettiniz bir ihtimal olabilir mi diyorum inşallah tabiki değilim ama yinede tm emin değilim vajina ve penis birleşmeden hamilelik olmuyor dimi bu lanet intn haberlerinden bir sürü şey söylüyorlar aklım karıştı

Ya çok sağolun çok güzel motive ettiniz bir ihtimal olabilir mi diyorum inşallah tabiki değilim ama yinede tm emin değilim vajina ve penis birleşmeden hamilelik olmuyor dimi bu lanet intn haberlerinden bir sürü şey söylüyorlar aklım karıştı
Eğitim durumunuz ne ?

hamilesiniz, ben bu şekilde hamile kaldım şu an 3 yaşında nur topu gibi bir kızım var

Back
X