sürtünmeyle hamile kalır mıyım

beyzamolly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
54
7
1
23
merhaba, 7 gün önce erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık onun penisi vajina girişime 5 saniye değdi meni falan gelmemişti zaten öylle olunca ben daha ileri gitmemek için ittim bişey olmayacağını düşündüm ama 5 gün sonra kasıklarım mide bunaltım ve şişkinlik hissi oluştu reglime 10 gün var çok korkuyorum psikolojik mi yapıyorum bu kadar kısa sürede belirtiler ortaya çıkar mı ki deli gibi kasık ağrım var

Psikolojiktir canım sanmıyorum sitres yapma adetin gecikir yoksa meni gelmedi diyosun bide imkansız yani.

Bukadr kısa suredede belirti olmaz

Ya bi bitmediniz ilişkiye gircek cesaret var korunacak akıl yok. İlişkide ilişki olsa sürtünme ne yahu kıvılcım çıkaracaksınız sürtünmekten.. hamile değilsin korkma stres yaparsan adetinde gelmez

Yorum yapıp polemiğe girmek istemiyorum .

Ya bi bitmediniz ilişkiye gircek cesaret var korunacak akıl yok. İlişkide ilişki olsa sürtünme ne yahu kıvılcım çıkaracaksınız sürtünmekten.. hamile değilsin korkma stres yaparsan adetinde gelmez
bu kadar hem azarlayıcı hem rahatlatıcı cevap olabilirdi teşekkürler

Gebelik belirtisi yasadiklariniz. Ben üstümüzde pantolon varken ve boşalma olmadan hamile kaldım. Sizin regle 10 gün varsa yaklaşık 14 haftalık hamilesiniz.

Gebelik belirtisi yasadiklariniz. Ben üstümüzde pantolon varken ve boşalma olmadan hamile kaldım. Sizin regle 10 gün varsa yaklaşık 14 haftalık hamilesi

Gebelik belirtisi yasadiklariniz. Ben üstümüzde pantolon varken ve boşalma olmadan hamile kaldım. Sizin regle 10 gün varsa yaklaşık 14 haftalık hamilesiniz.
yarın doğurursam sıkıntı fjhcjnm ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…