Boşalma olmadan nasıl hamile olucaksiniz hamilelik öyle basit bişey değil ki adette olmuşsunuzarkadaşlar merhaba 2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadık boşalma falan olmadı ,reglim normalde hep düzenlidir, ilişkiden sonraki ilk reglim 5 gün gecikti ama normal yoğunlukta oldu, sonraki reglim de tam gününde oldu, bu ayki reglime 15 gün var birkaç gündür kasık karın ağrısı bel ağrısı karında şişkinlik yaşıyorum sizce hamilelik var olabilir mi lütfen cevaplar mısınız?
haklısınız ama bir çok sitede zevk suyuyla hamile kalınabileceğini gördüm, aylarca adet olup hamile olduğunu fark etmediklerini yazanları gördüm endişem bu yüzdenBoşalma olmadan nasıl hamile olucaksiniz hamilelik öyle basit bişey değil ki adette olmuşsunuz
arkadaşım ben zaten fizyoterapistim biyolojiyi bırak anatominin her alanına hakimim anlayacağın :) sadece insan başına gelince duyduklarından okuduklarından endişeleniyorEğitimde biyoloji dersine ağırlık kampanyası başlatmayı düşünüyorum.
O kadar bilgiliyseniz endişelenmemeniz lazım işte sorun burada. Adet üstüne adet görmüşsünüz boşalma olmamış şuanda yumurtlama döneminin hemen öncesi sonrası veya günündesiniz onun belirtilerini yaşıyorsunuz tüm bu anatomik olayları bilip şüpheye düşecekseniz neden cinsellik yaşıyorsunuz?arkadaşım ben zaten fizyoterapistim biyolojiyi bırak anatominin her alanına hakimim anlayacağın :) sadece insan başına gelince duyduklarından okuduklarından endişeleniyor
Şu anda yumurtlama döneminiz ondan karın ağrısı şişkinlik akıntı olabilir.arkadaşlar merhaba 2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadık boşalma falan olmadı ,reglim normalde hep düzenlidir, ilişkiden sonraki ilk reglim 5 gün gecikti ama normal yoğunlukta oldu, sonraki reglim de tam gününde oldu, bu ayki reglime 15 gün var birkaç gündür kasık karın ağrısı bel ağrısı karında şişkinlik yaşıyorum sizce hamilelik var olabilir mi lütfen cevaplar mısınız?
Bu daha acı değil mi?arkadaşım ben zaten fizyoterapistim biyolojiyi bırak anatominin her alanına hakimim anlayacağın :) sadece insan başına gelince duyduklarından okuduklarından endişeleniyor
benim için neyin sorun olup olmadığına yada ne yaşayıp yaşamayacağıma size karar verecek değilsiniz,herkes bildiği işi yapsın siz de en iyisi basit tarifle kurabiye yapmaya devam edin :)O kadar bilgiliyseniz endişelenmemeniz lazım işte sorun burada. Adet üstüne adet görmüşsünüz boşalma olmamış şuanda yumurtlama döneminin hemen öncesi sonrası veya günündesiniz onun belirtilerini yaşıyorsunuz tüm bu anatomik olayları bilip şüpheye düşecekseniz neden cinselli
neyin acı olup olmadığını sorduğumu hatırlamıyorum, sorduğum konuda fikriniz yoksa zikriniz de olmazsa sevinirim teşekkürlerBu daha acı değil mi?
evet yumurtlama döneminde olduğumu biliyorum ama hiçbir dönem bu şekilde belirtiler yaşamamıştım yada kendimi şuan çok dinliyor olabilirim teşekkür ederimŞu anda yumurtlama döneminiz ondan karın ağrısı şişkinlik akıntı olabilir.
Sürtünme, bir ilişki değil.
Var yetersiz birey var, sizin sordugunuz soru hakkinda bilgim var ama cahile laf anlatacak kadar vaktim yok, ne haliniz varsa görün, çirkefliginizle her işi halledersiniz siz!neyin acı olup olmadığını sorduğumu hatırlamıyorum, sorduğum konuda fikriniz yoksa zikriniz de olmazsa sevinirim teşekkürler
Keşke sizde bildiğiniz şeyleri yaşasanız ve yapsanız sonrada bildiklerinizden şüphe duymasanızbenim için neyin sorun olup olmadığına yada ne yaşayıp yaşamayacağıma size karar verecek değilsiniz,herkes bildiği işi yapsın siz de en iyisi basit tarifle kurabiye yapmaya devam edin :
ayy ülkenin bir akıllısı sizsiniz ya almadığımı nerden biliyorsunuz, kendi kliniğim var canım işin düşerse buyur gel internetten hasta memnuniyetine de bakmayı unutma :)Vay arkadaş, adet üstüne adet görüp, 20 lira para verip test almayı akil edemeyen insanlar fikir almak için konu açıyor, sonra insanlar akil verince kendince ezikledigini zannediyorlar, hangi hastanede yada klinikte calisiyorsaniz soyleyin de oraya gelmeyelim, zira sizin anatomiden anladiginiz buysa kolumuzu bacagimizi koparip elimize verirsiniz.
Honkiponkitorino hanım bırakın şunları Allah aşkına sürtune surtune alev alip yok olsunlar
Hala daha hamile olacagini mi dusunuyorsun ?arkadaşım ben zaten fizyoterapistim biyolojiyi bırak anatominin her alanına hakimim anlayacağın :) sadece insan başına gelince duyduklarından okuduklarından endişeleniyor
"CINIMMMM" üsluba bakayy ülkenin bir akıllısı sizsiniz ya almadığımı nerden biliyorsunuz, kendi kliniğim var canım işin düşerse buyur gel internetten hasta memnuniyetine de bakmayı unutma :)
zevk suyuyla hamile kalınabileceğini duydunuz mu hiçHala daha hamile olacagini mi dusunuyorsun ?
O dediğin olay binde bir, çok düşük bir ihtimal. Zaten o şekilde hamile kaldıysan saygıyla eğilirimzevk suyuyla hamile kalınabileceğini duydunuz mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?