sürtünmeyle hamile kalmış olabilir miyim

herab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
10
-15
1
24
arkadaşlar merhaba 2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadık boşalma falan olmadı ,reglim normalde hep düzenlidir, ilişkiden sonraki ilk reglim 5 gün gecikti ama normal yoğunlukta oldu, sonraki reglim de tam gününde oldu, bu ayki reglime 15 gün var birkaç gündür kasık karın ağrısı bel ağrısı karında şişkinlik yaşıyorum sizce hamilelik var olabilir mi lütfen cevaplar mısınız?

Boşalma olmadan nasıl hamile olucaksiniz hamilelik öyle basit bişey değil ki adette olmuşsunuz

Boşalma olmadan nasıl hamile olucaksiniz hamilelik öyle basit bişey değil ki adette olmuşsunuz
haklısınız ama bir çok sitede zevk suyuyla hamile kalınabileceğini gördüm, aylarca adet olup hamile olduğunu fark etmediklerini yazanları gördüm endişem bu yüzden

arkadaşım ben zaten fizyoterapistim biyolojiyi bırak anatominin her alanına hakimim anlayacağın :) sadece insan başına gelince duyduklarından okuduklarından endişeleniyor
O kadar bilgiliyseniz endişelenmemeniz lazım işte sorun burada. Adet üstüne adet görmüşsünüz boşalma olmamış şuanda yumurtlama döneminin hemen öncesi sonrası veya günündesiniz onun belirtilerini yaşıyorsunuz tüm bu anatomik olayları bilip şüpheye düşecekseniz neden cinsellik yaşıyorsunuz?

Şu anda yumurtlama döneminiz ondan karın ağrısı şişkinlik akıntı olabilir.
Sürtünme, bir ilişki değil.

benim için neyin sorun olup olmadığına yada ne yaşayıp yaşamayacağıma size karar verecek değilsiniz,herkes bildiği işi yapsın siz de en iyisi basit tarifle kurabiye yapmaya devam edin :)

Şu anda yumurtlama döneminiz ondan karın ağrısı şişkinlik akıntı olabilir.
Sürtünme, bir ilişki değil.
evet yumurtlama döneminde olduğumu biliyorum ama hiçbir dönem bu şekilde belirtiler yaşamamıştım yada kendimi şuan çok dinliyor olabilirim teşekkür ederim

Vay arkadaş, adet üstüne adet görüp, 20 lira para verip test almayı akil edemeyen insanlar fikir almak için konu açıyor, sonra insanlar akil verince kendince ezikledigini zannediyorlar, hangi hastanede yada klinikte calisiyorsaniz soyleyin de oraya gelmeyelim, zira sizin anatomiden anladiginiz buysa kolumuzu bacagimizi koparip elimize verirsiniz.
Honkiponkitorino hanım bırakın şunları Allah aşkına sürtune surtune alev alip yok olsunlar

neyin acı olup olmadığını sorduğumu hatırlamıyorum, sorduğum konuda fikriniz yoksa zikriniz de olmazsa sevinirim teşekkürler
Var yetersiz birey var, sizin sordugunuz soru hakkinda bilgim var ama cahile laf anlatacak kadar vaktim yok, ne haliniz varsa görün, çirkefliginizle her işi halledersiniz siz!

benim için neyin sorun olup olmadığına yada ne yaşayıp yaşamayacağıma size karar verecek değilsiniz,herkes bildiği işi yapsın siz de en iyisi basit tarifle kurabiye yapmaya devam edin :
Keşke sizde bildiğiniz şeyleri yaşasanız ve yapsanız sonrada bildiklerinizden şüphe duymasanız

ayy ülkenin bir akıllısı sizsiniz ya almadığımı nerden biliyorsunuz, kendi kliniğim var canım işin düşerse buyur gel internetten hasta memnuniyetine de bakmayı unutma :)

arkadaşım ben zaten fizyoterapistim biyolojiyi bırak anatominin her alanına hakimim anlayacağın :) sadece insan başına gelince duyduklarından okuduklarından endişeleniyor
Hala daha hamile olacagini mi dusunuyorsun ?

ayy ülkenin bir akıllısı sizsiniz ya almadığımı nerden biliyorsunuz, kendi kliniğim var canım işin düşerse buyur gel internetten hasta memnuniyetine de bakmayı unutma :)
"CINIMMMM" üsluba bak yahu yaradan ve bilim elele vermiş, hamile olmadığınızı ispat etmek icin herseyi yapmış (akillilik edip test yapmissiniz ya) ama siz hala internetteki bir forumda hamile olabilir miyim diye konu açıyorsunuz, ben ne gelecegim sizin kliniginize bilimden uzak insan!

zevk suyuyla hamile kalınabileceğini duydunuz mu hiç
O dediğin olay binde bir, çok düşük bir ihtimal. Zaten o şekilde hamile kaldıysan saygıyla eğilirim
Ki zaten değilsin regl olmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…